Opublikowano 24 marca 201114 l PS Store 23.03.2011: http://www.ppe.pl/news-6588-PS_Store_23032011.html
Opublikowano 25 marca 201114 l mam pewna kwote na psnie , rzadko cos kupuje bo nie lubie dlc (na ogół wyciąganie kasy). Ktos mi powiedział, ze srodki na koncie wazne sa rok casu...to nie jest prwadą, tak? Prosze o odpowiedx bo jesli tak to sobie cos jednak kupie choc nie planowałem
Opublikowano 26 marca 201114 l A ja ze składek miałem Cod: Classic. Skasowałem konto które było właścicielem tej gry i teraz muszę odnowić licencję poprzez kupno za 55zł tej gry. jest jakiś sposób żeby odzyskać grę za darmo?
Opublikowano 26 marca 201114 l A ja ze składek miałem Cod: Classic. Skasowałem konto które było właścicielem tej gry i teraz muszę odnowić licencję poprzez kupno za 55zł tej gry. jest jakiś sposób żeby odzyskać grę za darmo? Załóż jeszcze raz konto na konsoli z którego była ściągana gra.
Opublikowano 31 marca 201114 l PS Store 30.03.2011: http://www.ppe.pl/news-6721-PS_Store_30032011.html
Opublikowano 31 marca 201114 l No wreszcie ktoś poszedł po rozum do głowy i aktualizacje z nową zawartością są podzielone na kategorie. Teraz jeszcze czekamy na jednakową zawartość z USS.
Opublikowano 6 kwietnia 201113 l Jest mozliwosc doladowania konta PSN w inny sposob niz sciagnieciem narzuconej kwoty z karty badz zdrapka? Da sie doladowac PayPalem?
Opublikowano 6 kwietnia 201113 l Nie da się, jedynie kartą albo zdrapką. Narzuconej w jakim sensie ? Doładowujesz tyle ile masz zapłacić/ile Ci brakuje, albo stałe kwoty które są podane przy doładowaniu (20, 40, ileś tam, kończąc na 400zł)
Opublikowano 7 kwietnia 201113 l PS Store 6.04.2011: http://www.ppe.pl/news-6854-PS_Store_6042011.html
Opublikowano 7 kwietnia 201113 l Jest mozliwosc doladowania konta PSN w inny sposob niz sciagnieciem narzuconej kwoty z karty badz zdrapka? Da sie doladowac PayPalem? Mam to samo pytanie. Wczoraj też pierwszy raz kupowałem na PSN z użyciem karty i miałem odliczoną kwotę na karcie (55 zł), wchodzę do sklepu a tu zonk bo można wybrać 20, 40, 60 itd. Musiałem więc doładować jeszcze 5tkę, która leży teraz po zakupie odłogiem, a na razie nie planuję nic kupować. Dziwne trochę, że nie można wybrać sobie konkretnej (potrzebnej) kwoty. Edytowane 7 kwietnia 201113 l przez Luqat
Opublikowano 7 kwietnia 201113 l Następnym razem nie przelewaj kasy od razu do portfela tylko dokończ zakup, zostaniesz poproszony o doładowanie konta o taką kwotę za jaką robisz zakup. Minimalne doładowanie to 20zł.
Opublikowano 9 kwietnia 201113 l Pytanko: czy jeżeli kupię DLC do gry na innym koncie, niż to na którym została zakupiona gra właściwa (o Mass Effect 2 chodzi ku woli ścisłości), to będę mógł śmigać w dodatek bez problemu?
Opublikowano 11 kwietnia 201113 l Witam ,jaka jest procedura zeby kupic gierke na psn posiadajac karte kredytowa em bank ? w ostatnim polu gdzie trzeba podac adres itd. wyswietla jakis error. chyba ze ma ktos alternatywe zeby kupic dead nation, to poslucham.
Opublikowano 12 kwietnia 201113 l Wpisujesz dane bez polskich znaków ? Po chyba 3 nieudanych próbach trzeba poczekać 24h. Karta jest aktywna ? Alternatywa ? Karta zdrapka, albo składka.
Opublikowano 12 kwietnia 201113 l Wlasciwie zalatwiam sprawe dla brata, wiec dokladnie nie wiem co i jak. czyli wpisac z polskimi znakami, ok noted.
Opublikowano 13 kwietnia 201113 l normalnie wszystko klepiesz z karty i bez polskich znaków. pamietaj zeby miec kase wrzucona na te karte. I mam nadzieje, ze mówisz o tej wirtualnej karcie (taka półprzeźroczysta) a nie tej z delfinkami ;]
Opublikowano 16 kwietnia 201113 l PS Store 13.04.2011: http://www.ppe.pl/news-6986-PS_Store_13042011.html
Opublikowano 17 kwietnia 201113 l Chcialem zalzyc 2gie konto i uzyc tej samej karty kredytowej co na moim glownym. Niestety to 2gie konto nie wczytuje mi karty : / "The credit card information cannot be updated. Check your PlayStation®Network account information, and then contact technical support for assistance." wyczyscielem dane zapisane w koncie głównym, niestety to nic nie dalo. Głowne konto akceptuje karte kiedy wpisuje ją tam ponownie. Oba konta PL. Kur#a. up: he, juz mam, zadziałało, ale zrobilem jeszcze inne konto. Coś z tamtym bylo nie halo... Edytowane 17 kwietnia 201113 l przez humanno
Opublikowano 19 kwietnia 201113 l Sprawa pewnie nie raz się przewinęła, ale nie mam teraz czasu na rycie po forum. Osiągnąłem już parę miechów temu limit kont na konsoli i przy kolejnych składkach muszę usuwać konta, z których już gry mi się przejadły, co ofkoz jest bezsensem. Nie wierzę, że o to pytam, ale czy jest jakieś rozwiązanie tej bolączki związanej z limitem?
Opublikowano 19 kwietnia 201113 l nie ma, 16 kont i koniec. jakims polowicznym rozwiazaniem jest stworzyc stala grupe w ktorej bedzie sie kupowac wiekszosc gierek
Opublikowano 19 kwietnia 201113 l Trzeba było planować zakupy Zawsze możesz stworzyć na nowo usunięte konto jeżeli chciałbyś wrócić do jakiejś gry. Edytowane 19 kwietnia 201113 l przez Square