Opublikowano 1 sierpnia 200816 l Film będzie opóźniony o rok, miał się pojawić w kinach 19 czerwca 2009, a pojawi się 28 maja 2010. http://movies.ign.com/articles/895/895693p1.html
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Autor Pierwsze zdjęcie przedstawiające księcia na planie: http://kotaku.com/5035762/first-pics-of-gy...rince-of-persia Edytowane 12 sierpnia 200816 l przez Hela
Opublikowano 14 sierpnia 200816 l gdyby nie ta morda to by było całkiem nieźle, a tak to mi księcia nie przypomina
Opublikowano 14 sierpnia 200816 l E tam, narzekacie. Nie jest najgorzej, a przynajmniej nie tak dupnie, jak w przypadku Hitmana czy innych ekranizacji gier. Gyllenhaal z krzywą, nieogoloną gęba, zarostem na całym ciele (odpowiednio, chociaż może aż za bardzo napakowany), w sam raz nadaje się do tej roli.
Opublikowano 14 sierpnia 200816 l słyszalem ,ze oni maja ekranizować pierwszą część, a Maggie, znaczy Jack Gyllenhaal przypomina tu księcia z częsci drugiej. No nic, może zle słyszałem, ale i tak nie jest zle jak na ekranizacje gry.
Opublikowano 15 lipca 200915 l kilka urywków z filmu Jako kino przygodowe może być niezłe. Oby tylko za dużo mordobicia nie było. Co sprawdze się w grze nie koniecznie sprawdzi się w filmie.
Opublikowano 20 lipca 200915 l Charakteryzacja Ksieciunia swietna ale mimo wszystko bedzie to kino pokroju Piratow z Karaibow i o przepolawianiu ludzi na pol powinnismy zapomniec.
Opublikowano 20 lipca 200915 l Walt Disney ? Omg Piraci z Karaibów to też Walt Disney co nie przeszkadza być im przyzwoitym kinem przygodowym (przynajmniej jedynka).
Opublikowano 20 lipca 200915 l A 2 i 3 były przyzwoitymi filmami przygodowymi ze świetną oprawą wizualną i dzwiękową. IMO nie ma co porownywać tych filmow. Piraci mieli Deppa, ktory ciągnął film.
Opublikowano 20 lipca 200915 l bedzie to kino pokroju Piratow z Karaibow i o przepolawianiu ludzi na pol powinnismy zapomniec. o właśnie o to mi chodziło z tym "OMG" Co do księciunia, jego ubiór jest świetny (ale to sands of time, a ma strój z dalszych cześci gry), ale ta twarz mi nie pasuje... mogli by wziąć dowolnego młodego amerykańskiego aktora, opalić go i też byłby księciem, nie wyglada jak ktoś z persji.
Opublikowano 20 lipca 200915 l No ale jest to ekranizacja gry Prince Of Persia: sands of Time, a nie gry pamiętającej jeszcze czasy nesa, zresztą i tak zobaczymy co z tego wyjdzie, może nas czymś zaskoczy, najpierw trzeba poczekac na zwiastun, jestem bardzo ciekaw jak wykorzystają w tym filmie tytułowe piaski czasu
Opublikowano 3 listopada 200915 l Prince of Persia The Sands of Time Trailer http://www.youtube.com/watch?v=PmNBmwhMUbw
Opublikowano 3 listopada 200915 l Zapowiada się na lekkie przyjemne kino . Mam nadzieję, że uwzględnią jakoś elemnty platformowe gdzie trzeba było pogłówkować co, gdzie i jak .
Opublikowano 3 listopada 200915 l Sporo nawiązań do serii z poprzedniej generacji, miły gest - czekam.
Opublikowano 5 listopada 200915 l Niezły trailer, zapowiada się ciekawie. Jako fan serii nie mogę przegapic tego filmu
Opublikowano 21 maja 201014 l Oglądał już ktoś? Podobno film jest całkiem dobry. Dzisiaj w kinach premiera.
Opublikowano 21 maja 201014 l Na PPE masz reckę Rogera. Kolo się nieźle spuszcza nad filmowym Princem, ale bez tych kozackich akrobacji i piaskowych potworów jakoś mi się ta ekranizacja nie widzi.
Opublikowano 21 maja 201014 l Film niezły. Zaczerpnięto motywy ze wszystkich części. Można powiedzieć, że jest to wierna adaptacja serii. Nie ma jakichś udziwnień jak w Hitmanie itp. Jest to zarazem ogromny plus jak i drobny minus dla filmu. Jak ktoś ograł wszystkie gry to film go nie zaskoczy w żadnym aspekcie. Ja czułem się tak jakbym widział już ten film wiele razy. Mimo to ogląda się go świetnie. Warto zobaczyć.
Opublikowano 21 maja 201014 l Bardzo dobry film z gatunku przygodowo-fantastycznych, niemal idealna ekranizacja gry (wierność oryginałowi w rozsądnym zakresie, kilka smaczków, które wyłapią tylko gracze, a zarazem w pełni satysfakcjonujący dla osób stykających się z PoP po raz pierwszy) - pozytywnie mnie zaskoczył, IMO zdecydowanie lepszy choćby od Kick-Assa, po którym oczekiwałem znacznie więcej.
Opublikowano 22 maja 201014 l Filmu jeszcze nie widzialem, ale skoro przy scenariuszu pracowal ojciec serii to nie moze byc zle.