Hela 1 962 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Film będzie opóźniony o rok, miał się pojawić w kinach 19 czerwca 2009, a pojawi się 28 maja 2010. http://movies.ign.com/articles/895/895693p1.html Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 sierpnia 2008 (edytowane) Pierwsze zdjęcie przedstawiające księcia na planie: http://kotaku.com/5035762/first-pics-of-gy...rince-of-persia Edytowane 12 sierpnia 2008 przez Hela Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 gdyby nie ta morda to by było całkiem nieźle, a tak to mi księcia nie przypomina Cytuj
Guts 7 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 E tam, narzekacie. Nie jest najgorzej, a przynajmniej nie tak dupnie, jak w przypadku Hitmana czy innych ekranizacji gier. Gyllenhaal z krzywą, nieogoloną gęba, zarostem na całym ciele (odpowiednio, chociaż może aż za bardzo napakowany), w sam raz nadaje się do tej roli. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 słyszalem ,ze oni maja ekranizować pierwszą część, a Maggie, znaczy Jack Gyllenhaal przypomina tu księcia z częsci drugiej. No nic, może zle słyszałem, ale i tak nie jest zle jak na ekranizacje gry. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 kilka urywków z filmu Jako kino przygodowe może być niezłe. Oby tylko za dużo mordobicia nie było. Co sprawdze się w grze nie koniecznie sprawdzi się w filmie. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Charakteryzacja Ksieciunia swietna ale mimo wszystko bedzie to kino pokroju Piratow z Karaibow i o przepolawianiu ludzi na pol powinnismy zapomniec. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Walt Disney ? Omg Piraci z Karaibów to też Walt Disney co nie przeszkadza być im przyzwoitym kinem przygodowym (przynajmniej jedynka). Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 A 2 i 3 były przyzwoitymi filmami przygodowymi ze świetną oprawą wizualną i dzwiękową. IMO nie ma co porownywać tych filmow. Piraci mieli Deppa, ktory ciągnął film. Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 bedzie to kino pokroju Piratow z Karaibow i o przepolawianiu ludzi na pol powinnismy zapomniec. o właśnie o to mi chodziło z tym "OMG" Co do księciunia, jego ubiór jest świetny (ale to sands of time, a ma strój z dalszych cześci gry), ale ta twarz mi nie pasuje... mogli by wziąć dowolnego młodego amerykańskiego aktora, opalić go i też byłby księciem, nie wyglada jak ktoś z persji. Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 No ale jest to ekranizacja gry Prince Of Persia: sands of Time, a nie gry pamiętającej jeszcze czasy nesa, zresztą i tak zobaczymy co z tego wyjdzie, może nas czymś zaskoczy, najpierw trzeba poczekac na zwiastun, jestem bardzo ciekaw jak wykorzystają w tym filmie tytułowe piaski czasu Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Prince of Persia The Sands of Time Trailer http://www.youtube.com/watch?v=PmNBmwhMUbw Cytuj
bajej 28 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Zapowiada się na lekkie przyjemne kino . Mam nadzieję, że uwzględnią jakoś elemnty platformowe gdzie trzeba było pogłówkować co, gdzie i jak . Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Sporo nawiązań do serii z poprzedniej generacji, miły gest - czekam. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 Niezły trailer, zapowiada się ciekawie. Jako fan serii nie mogę przegapic tego filmu Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Oglądał już ktoś? Podobno film jest całkiem dobry. Dzisiaj w kinach premiera. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Na PPE masz reckę Rogera. Kolo się nieźle spuszcza nad filmowym Princem, ale bez tych kozackich akrobacji i piaskowych potworów jakoś mi się ta ekranizacja nie widzi. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Film niezły. Zaczerpnięto motywy ze wszystkich części. Można powiedzieć, że jest to wierna adaptacja serii. Nie ma jakichś udziwnień jak w Hitmanie itp. Jest to zarazem ogromny plus jak i drobny minus dla filmu. Jak ktoś ograł wszystkie gry to film go nie zaskoczy w żadnym aspekcie. Ja czułem się tak jakbym widział już ten film wiele razy. Mimo to ogląda się go świetnie. Warto zobaczyć. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Bardzo dobry film z gatunku przygodowo-fantastycznych, niemal idealna ekranizacja gry (wierność oryginałowi w rozsądnym zakresie, kilka smaczków, które wyłapią tylko gracze, a zarazem w pełni satysfakcjonujący dla osób stykających się z PoP po raz pierwszy) - pozytywnie mnie zaskoczył, IMO zdecydowanie lepszy choćby od Kick-Assa, po którym oczekiwałem znacznie więcej. Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Filmu jeszcze nie widzialem, ale skoro przy scenariuszu pracowal ojciec serii to nie moze byc zle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi