Shago 3 604 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Wg. mnie wlasnie tak jest dobrze Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 godło jak godło - ciekaw jestem czy przedstawiona piłka i jej wzorzec(tulipan z człowiek w środku) będą zbliżone do tej oficjalnej granej na mistrzostwach. I w konsekwencji godła ciekaw jestem i aż strach się bać oficjalnej maskotki. ps.na tej focie co daliście jest błąd.w oficjalnym logo dziś zaprezentowanym kolory polskiego kwiatka są na odwrót(biały środek,czerwone obramowanie) Cytuj
Shago 3 604 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Fakt Ficus, masz racje. To jest prawdziwe Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Mnie również się podoba... Widać jako kwiaty Polskę i Ukrainę... a owocem (piłka) współpracy jest Euro. Ten owoc współpracy zobaczymy w 2012 . Logo może być. Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Mnie logo dynda, szkoda jedynie że finał jednak na Ukrainie Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Gdzieś mi się obiło o ucho, że kwiat ma symbolizować Pomarańczową Rewolucję. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Nie wiem, nie wgłębiałem się w temat, w zasadzie dopiero teraz zobaczyłem logo, ale wczoraj w radiu ktoś tak mówił. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Potwierdzam, w Wiadomosciach mówili to samo, ale wiadomo jak to jest z interpretacjami. Logo to logo, grunt, że ładne a wcale nie musi symbolizowac czegokolwiek. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Fajna ceremonia w Warszawie była, moim zdaniem nieźle to wszystko zagrało, bez większych zgrzytów. Najbardziej cieszyła mnie prezentacja obu krajów, na niej Polska wygląda naprawdę bardzo efektownie - takie było jej założenie. Bardzo słusznie, zachęcajmy do przyjazdu w nasze strony. Cytuj
Gość Kuno Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Występ zespołu Audiofeels czy jak im tam to jakieś nie porozumienie, zamiast Szarmacha obok Zibiego (mogli jeszcze jako 3ego postawić Stefana Majewskiego, on też ma wąsy) postawiłbym bardziej młodszego polskiego piłkarza co jakoś się prezentuje w tv na scenie i jest w miare znany. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Dudek musi grzać dzisiaj ławę, Boruc by się nie zmieścił w kadr, a resztą nie jest znana. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 jest jeszcze Olisadebe, no ale on.. hmm... sam nie wiem... Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Audiofeels akurat bardzo fajnie wypadli, mogło się podobać. Prezentacje były udane, ale wolałbym żeby były takie przebitki z ludźmi grającymi w nogę na ulicach miast jak przed LM. Cytuj
jakee 29 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 (edytowane) Tak może obok tematu, ale warto wrzucić: Projekt stadionu Górnika. Edytowane 25 lutego 2010 przez jakee Cytuj
Cris 120 Opublikowano 25 lutego 2010 Autor Opublikowano 25 lutego 2010 A data ukończenia 2027 ? Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 pewnie coś koło tego,bo ostatnio Górnik brał kilkanaście tysięcy krzesełek z Stadionu Śląskiego na ten obecny stadion Swoją drogą prace nad Śląskim idę w najlepsze.Mało się o tym mówi w mediach ale ciężarówki wywoziły ziemię z starego wału 24h na dobę. Obecnie teren wyczyszczony i palują grunt pod nową trybunę.Podobno nie ma nawet dnia opóźnienia. Już za niedługo zacznie się stadion piąć w górę. Cytuj
jakee 29 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 A data ukończenia 2027 ? Daty ukonczenia na razie brak, jest za to data rozpoczęcia Wrzesien 2010. Zobaczymy. Jesli chodzi o Śląski to: http://stadiony.net/w_budowie/stadion_slaski A wyglądac ma tak: Cytuj
Gość Oran Opublikowano 26 lutego 2010 Opublikowano 26 lutego 2010 Audiofeels akurat bardzo fajnie wypadli, mogło się podobać. Prezentacje były udane, ale wolałbym żeby były takie przebitki z ludźmi grającymi w nogę na ulicach miast jak przed LM. No rzeczywiście banda chłopa występująca przed innymi chłopami to strzał w dziesiątkę. Laseczki jakieś powinny być, już Doda by lepiej z Marylą tam pasowała, bo by mógł się nad czymś spuszczać Platini. No chyba, że nie wiemy tego iż jest on gejem i z Zibim to oni nie tylko w piłkę grali razem. Prezentację natomiast to majstersztyk. Cytuj
jakee 29 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 Coraz lepiej to wszystko zaczyna wyglądać Lech: Wisła: Legia: Cracovia: A jednak się da Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 http://www.weszlo.com/news/4628 Sluszna akcja spoleczna Cytuj
Gość Oran Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 (edytowane) Beskitu, ale wąsy u naszych piłkarzy chyba działają jak włosy u Samsona. BRING THE WONSY! edit: W ogóle ciekawe czy na euro np. w Wiśle krzesełka ułożone w Białą Gwiazdę znikną. Edytowane 12 marca 2010 przez Oran Cytuj
jakee 29 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Nie znikną Oranie, ponieważ w Krakowie nie będą się odbywały mecze Euro ; ) Gdańsk, Warszawa, Wrocław, Poznań. Kraków zajął zaszczytne miejsce na rezerwie. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Aha, no ale chodzi ogólnie o takie niuanse, bo pewnie na Legii też będzie jakiś herbik z krzesełek. Jak nie będzie to stadion jest dla biedoty (), bo co jak co, ale takie coś +10 do respektu daje, tyle, że na euro to by było porażką. Więc logicznie myśląc po euro dopiero wymienią krzesełką, no chyba, że kibice wcześniej je wyrwą. Ogólnie fajne stadiony, zaczynam się czuć jak nie w Polsce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi