Gość Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Herb z krzeseł wcale nie daje +10 do respektu, bo jeśli go widzisz, tzn. że na stadion przyszło za mało kibiców i zostały wolne sektory Cytuj
Gość Oran Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 No ale ofkors mi chodzi na zdjęciach stadionu. Dlatego tylko +10. Cytuj
jakee 29 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Jak ktoś ma ochotę zabrać się na wirtualny spacer po stadionach to zarzucam linki: http://www.media-europoznan2012.pl/spacer/ http://www.wroclaw360.pl/stadion/ http://wirtualnyspacer.legia.com/ Cytuj
Cris 120 Opublikowano 25 maja 2010 Autor Opublikowano 25 maja 2010 Od ostatniego dnia maja budowany w Gdańsku stadion piłkarski będzie nosił oficjalną nazwę PGE Arena Gdańsk. Stosowna umowa podpisana została we wtorek. Na jej mocy PGE Polska Grupa Energetyczna S.A zapłaci do 31 maja 2014 roku 35 milionów złotych. Pieniądze pójdą na utrzymanie stadionu. http://www.tvn24.pl/12694,1657816,0,1,35-mln-zl-za-nazwe-stadionu,wiadomosc.html Cytuj
Shago 3 569 Opublikowano 2 czerwca 2010 Opublikowano 2 czerwca 2010 (edytowane) Zrobie maly update . Stadion Narodowy: (Fot: www.stadionnarodowy.org) (fot: matemaciek, forum skyscrapercity.com) PGE Arena Gdańsk: (fot: mb 1, forum skyscrapercity.com) (fot: bieg2012.pl (fot: elPolako, forum skyscrapercity.com) Stadion Miejski Poznań: (fot: Carte, forum skyscrapercity.com) (fot: maciusdebnp, forum skyscrapercity.com) Stadion miejscki Wroclaw: (Fot: Rysse, forum skyscrapercity.com) Chyba tyle narazie. Mam nadzieje, ze niewkurzylem tym ktoregos z modow Edytowane 6 czerwca 2010 przez Shagohad Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 (edytowane) Stadion Lecha wygląda biście, zazdroszcze poznaniakom. Mam nadzieje, że niedługo to oni będa zazdrościc nam Śląskiego Edytowane 6 czerwca 2010 przez Mordechay Cytuj
jakee 29 Opublikowano 17 lipca 2010 Opublikowano 17 lipca 2010 (edytowane) Kolejny update, tym razem ode mnie (wliczajac takze stadiony, ktore nie beda goscily finalistow ME). Legia (widac, ze nie zdjeli jeszcze folii z niektorych krzeselek, do wykonczenia pozostaje jedna - glowna trybuna): Lech (do wykonczenia cale oswietlenie, rogi trybun, nie pozdejmowane sa jeszcze folie z krzeselek, trwa remont zaplecza): Wisla (koncza sie prace nad ostatnia trybuna, Krakow ma za to inne problemy...): Zaglebie (ostatnie prace wykonczeniowe): Slaski: Cracovia (ja rozumiem tradycja i w ogole, ale kolor krzeselek to wybrali fatalny; ten stadion najmniej mi sie podoba ze wszystkich): Edytowane 17 lipca 2010 przez jakee Cytuj
Gość Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 Odnośnie Poznania Oświetlenie jest już dawno założone, robiona jest instalacja prądowa. Co rozumiesz przez rogi trybun? ;> Wykańczanie zaplecza, nie remont Do tego całe otoczenie stadionu, 2 telebim i otoczenie płyty boiska. Odnośnie Cracovii, krzesełka muszą być w barwach. No chyba że byś wolał [choć Tobie to pewnie bez różnicy] żeby były tam np niebieskie/białe/czerwone Cytuj
jakee 29 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 Mogli wybrac czerwone, a nie blado-cholera-wie-jakie To tylko taka moja luzna uwaga, wiem, ze kolor krzeselek jest zwiazany z klubowymi barwami. Cytuj
Gość Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 Ale muszą być białe i czerwone c'nie? Cytuj
jakee 29 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 Jak to jest bialy to ja jestem daltonista ;d Cytuj
jakee 29 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 Ok, niewazne, teraz sie skapnalem, ze gora jest "poszarzona" ;d EDYTOR MI NIE DZIALA. Cytuj
Shago 3 569 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 (edytowane) Kolejny update. W ciagu ostatniego miesiaca zmienilo sie spooooorooooooo... Narodowy: PGE Arena Gdansk: Stadion Miejski Poznan: Stadion Miejski Wroclaw: Generalnie ze stadionowego ciemnogrodu wysuwamy sie do europejskiego TOP. Zeby tylko druzyny sie poziomem dostosowaly... Edytowane 4 sierpnia 2010 przez Shagohad Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Szkoda, ze w Poznaniu zapomnieli, ze na stadionie poza trybunami musi byc tez porzadna murawa. Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Szkoda, ze w Poznaniu zapomnieli, ze na stadionie poza trybunami musi byc tez porzadna murawa. Niestety muszę Cię zmartwić, murawa będzie wymieniana pod koniec września a także przed początkiem euro 2012. Więc spokojnie nie zapomnieli. Możliwe że wymiana murawy będzie przyspieszona jeśli Lech awansuje do LM. Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Z tego co czytalem to bedzie wymieniana kilka razy do roku, bo warunkow do wegetacji nie ma prawie w ogole. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 sierpnia 2010 Tylko czemu na trybunie w Poznaniu jest taki z(pipi)any napis : POZnan* o0 Cytuj
teddy 6 887 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Bo to chyba takie nowe logo ich grodu. Widziałem w TV jakąś reklamę "POZnan* dla mlodych" czy cus. Cytuj
Tokar 8 271 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 To ma chyba coś wspólnego z kandydaturą Poznania na europejską stolycę kulturwy 2016. No w każdym razie logo fatalne i w sumie idealnie komponuje się z debilnym hasłem "know how" promującym miasto. Cytuj
Gość Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 To logo miasta jest. Nie nowe, bo ma już spokojnie z rok i pożyje jeszcze ładnych parę lat. Czy Wam się podoba czy nie, pewnie każdy ma w pupie, ważne że wzbudza zainteresowanie [przynajmniej w opinii Rysia G. i jego wesołej kompanii]. Logo nie ma nic wspólnego z kandydaturą. Kiedyś było fajne hasło promujące miasto " Poznań - miasto warte poznania" or smthn, to ktoś wpadł na plan, że trza być bardziej kul i europejskim i zmienił na POZnan* *miasto know-how POZnan-od 3 literowego skrótu lotniska w ruchu m.narodowym co to know-how to każdy rozgarnięty człowiek wie, a jak nie to sprawdza w google Ogólnie w Pozku była fajna akcja z tym logiem/logotypem. Pewnie w innych miastach też się pojawia. Niedawno była akcja"spontan" przy niezamierzonym[?] współudziale TVN [poznan/zapolceny *]. Żeby nie walić totalnym offtopem: Cytuj
Cris 120 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2010 Miało być kul europejsko, a wyszła straszna wiocha. Cytuj
Gość Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Co nie zmienia faktu, że z euro to dużo wspólnego nie ma, a na konkretną dyskusję o logotypie zapraszam do innego tematu lub naSSC. Cytuj
Gość Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Podświetlanie membrany daje radę Cytuj
Shago 3 569 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Pierwszy stadion na EURO otwarty ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi