Gość Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Teraz przez kilka miechów będą wprowadzać poprawki, lub jak to nazwali "udoskonalenia" :F Cytuj
Shago 3 564 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Ale cos sie w tej Polsce wkoncu dzieje: Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 stadion piękny ale po prostu nie rozumiem polskich architektów. Jak ktoś o zdrowych zmysłach może budować stadion z takimi kwiatkami Nie wspominając już o legendarnej grupie miejsc z których nic nie widać...a raczej widać słup Choć akurat na nie nigdy nie mają być bilety spredawane Cytuj
Gość Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 No to sobie obejrzyj inne projekty mistrza ryżyńskiego. Najbardziej charakterystyczne są zadaszenia. Ofkoz robione są tak, żeby nie chroniły przed deszczem :F Ogólnie stadion mi się za(pipi)iście podoba ale takie kwiaty w(pipi)iają. Z tym że jak się chodzi pokibicować, to nie mają one najmniejszego znaczenia. Cytuj
Kornelia 2 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 Zaprezentowano maskotki na EURO 2012 CO TO KURWA JEST??? JA PIERDOLE JAKI OBCIACH ! A Lato na to: "podobają mi się łobuziaki" WSTYD W CHUJ NA CAŁY ŚWIAT. Wiecęj na: http://sport.onet.pl/fotoreportaze/euro-2012-poznalismy-maskotki,3787033,0,fotoreportaz-duzy.html Cytuj
Stona 569 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 Widzę że mamy podobne odczucia. A Zima ma pewnie ciągoty pedofilskie, więc mu się łobuziaki podobają Łobuziaki... 1 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 Kibice będą mogli wybrać spośród trzech par imion: Slavek i Slavko, Siemko i Strimko, Klemek i Ladko. No (pipi), typowo polskie imiona Cytuj
szaden 228 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 (edytowane) Czy tylko mi te maskotki przypominają jakieś niedorobione postacie z Dragonballa? :confused: Ja pyrdole a jakie super imiona są do wyboru: Slavek - Slavko, Siemko - Strimko, Klemek - Ladko. ... ps. lukas mnie wyprzedził. Edytowane 16 listopada 2010 przez szaden Cytuj
Kornelia 2 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 Co te imiona mają wspólnego z Polską??? Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 (edytowane) Widzę że mamy podobne odczucia. A Zima ma pewnie ciągoty pedofilskie, więc mu się łobuziaki podobają Łobuziaki... Stona Twój projekt jest lepszy od tamtego gówna, masz plusika E: Ja by im dał na imię Lecho i Jaro. Takie słowiańskie E2: Maskotka w kolorach Polski powinna mieć na szyi KRZYŻ , a maskotka ukraińska np. różaniec/koran/stary testament itp. (Yano się lepiej na tym zna) Od razu by wzrosło zainteresowanie Mistrzostwami. Edytowane 16 listopada 2010 przez polaki899 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 E: Ja by im dał na imię Lecho i Jaro. Takie słowiańskie To by mohery zablokowały nam Mistrzostwa Bez kitu, mogli się bardziej postarać. Dać coś co się kojarzy z tymi dwoma państwami. Logo do dupy, maskotki do dupy... Cytuj
szaden 228 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 Był jeszcze projekt krakowiaczka tańczącego z kozakiem... A co do imion to najlepiej pasowałyby te, które są popularne w danym kraju, np. Adam i Semen, albo Lech i Semen. Te, zaprezentowane są zbyt wymyślne. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 Te maskotki to tak w ramach promowania homoseksualizmu? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 (edytowane) Tam (pipi)icie...moim zdaniem fajne maskotki... a Siemko i Strimko to lajtowe imiona. Muszą być łatwe w wymowie i zarazem dźwięczne w jakiś sposób. Pamiętajmy,że to nie tylko mistrzostwa dla Polaków i Ukraińców,ale dla całej Europy. Ludzie z innych krajów połamali by sobie języki przy Maćkach,Andrzejach,Przemkach itp. Edytowane 16 listopada 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Soq 226 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 Był jeszcze projekt krakowiaczka tańczącego z kozakiem... A co do imion to najlepiej pasowałyby te, które są popularne w danym kraju, np. Adam i Semen, albo Lech i Semen. Te, zaprezentowane są zbyt wymyślne. Nie dość, że te maskotki wyglądają tragicznie, to jeszcze chcesz, żeby imię Ukraińca kojarzyło się Anglikom ze spermą? :wink: Wystarczy już tego wstydu na całą Europę... 1 Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Mam propozycję imion. Bida i Nędza Cytuj
szaden 228 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Był jeszcze projekt krakowiaczka tańczącego z kozakiem... A co do imion to najlepiej pasowałyby te, które są popularne w danym kraju, np. Adam i Semen, albo Lech i Semen. Te, zaprezentowane są zbyt wymyślne. Nie dość, że te maskotki wyglądają tragicznie, to jeszcze chcesz, żeby imię Ukraińca kojarzyło się Anglikom ze spermą? :wink: Wystarczy już tego wstydu na całą Europę... Chodziło mi o jakieś typowo ukraińskie imię, innych nie znam. Moja propozycja maskotek to żołnierz legionów i partyzant UPA. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Imiona dla maskotek? Proponuje: Pijak i Zlodziej a co do imienia dla ukrainskiej maskotki to nie mam pomyslu Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 No to najbardziej przypałowe maskotki w historii już mamy, pora na łamanie kolejnych konwenansów. Ja pier/dole te kukły nadają się do kampanii społecznej na rzecz dzieci autystycznych. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Hiszpania znowu dostała lanie, tym razem grając w podstawowym składzie. Chociaż to nadal tylko sparing, bo pamiętamy przecież, jak było na Mundialu. Meczu jeszcze nie widziałem, ale wynik 4-0 sugeruje coś mocnego. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 W towarzyskich nie ma sensu przekupywac sedziow. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 18 listopada 2010 Autor Opublikowano 18 listopada 2010 Zaprezentowano maskotki na EURO 2012 CO TO KURWA JEST??? JA PIERDOLE JAKI OBCIACH ! A Lato na to: "podobają mi się łobuziaki" WSTYD W CHUJ NA CAŁY ŚWIAT. Wiecęj na: http://sport.onet.pl...ortaz-duzy.html Maskotki z ostatnich ME nasze przynajmniej nie zamaskowane. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 No to akurat prawda, świat ma raczej wyje'bane na to, czy Polska wymyśliła ładną maskotkę. Was obchodziły maskotki mistrzostw kiedykolwiek? Mnie nie. Wiem, że zazwyczaj są jakieś upośledzone ludziki. Nojaniemoge. Ale to i tak nic przy maskotkach, które widać już zapomnieliście, z Korei i Japonii. Ich wygląd generalnie potwierdzał żartobliwą opinię, że w Korei nie mieszkają ludzie, tylko Zergi. Imiona? Nie Hwang, Hirokazu and Yoon-Jo. Nick, Kaz i Ato. Nick, Kaz i Ato. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 No w sumie nasze nie są takie złe patrząc na te wyżej Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Koguta z France 98 nic nie przebije. Jedyna jaką pamiętam nie tylko kiedy mi się o niej przypomni ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi