Skocz do zawartości

EURO 2012 Polska - Ukraina

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj tam, oj tam.

Kazdy powod do przyznania sobie premii za wytezona prace jest dobry. Sadze, iz kluczowa role przy projektowaniu nowego logo odgrywal Prezes G. Lato dlatego tez bezsprzecznie nalezy mu sie premia najwyzsza.

Opublikowano (edytowane)

Gdyby to było chociaż trochę bardziej biało-czerwone to mogłoby być, tak to faktycznie jakaś Belgia, Niemcy...

edit. mogli dodać trochę granatowego z koszulek reprezentacji :D

Edytowane przez Ofsajd
Opublikowano

Od wczoraj nikt nie może się zalogować.

Ja zamówiłem 100 biletów na 5 kont, oby coś wpadło e_modli.gif

Opublikowano (edytowane)

Można było brać maks 4 bilety na jeden mecz. A ja, pozakładałem konta na:

•  
  • Mamę
  • Babcię
  • Dziadka
  • Kuzynkę
  • I siebie :>

W sumie, mam tam zamówionych ponad 100 biletów :teehee:

Jak coś wpadnie, i będzie ktoś chciał kupić szalik (bilet dodam w prezencie, to podam GG :teehee: )

Tyle, że dziś dalej nie można się logować ;-(

Edytowane przez Maiden
Opublikowano

Seryjnie jarają was te mistrzostwa? Wiara z wuwuzelami i w czapkach klaunów , wuchta spitusów i fala na trybunach? :unsure:

Pytam zupełnie serio.

Chodzi mi ofkoz o oglądanie meczu z trybun. Bo w TV chętnie sobie zobaczę co tam nasze skórokopy pokażą ;)

Opublikowano (edytowane)

Seryjnie, jarają Cię te mecze Lecha? Wiara z szalikami z napisem "Kolejorz" (!?), wyzwiska w stronę kibiców przeciwnej drużyny?

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Tak, jarają mnie. Nie tyle same mecze, co atmosfera na trybunach. Zupełnie inna niż na piknikowej reprezentacji. No i czekam na odp. na moje pytanie, bo na razie napisałeś posta byle by tylko coś napisać. Standardowa odpowiedź od gimberka który w (pipi)e był i (pipi) widział ale napisać coś musi.

• Plusik 3
  • Minusik 5
Opublikowano

Seryjnie jarają was te mistrzostwa? Wiara z wuwuzelami i w czapkach klaunów , wuchta spitusów i fala na trybunach? :unsure:

Pytam zupełnie serio.

No mnie jarają - dobra okazja do wytworzenia nadwyżki kapitału <3

Opublikowano

No i o to mi chodziło, bo już myślałem że zacierasz ręce żeby zasiąść na trybunach i chłonąć modern futbol pełną gębą :turned:

@down

Nie mam, po prostu jesteś gimberem :potter:

Opublikowano

Masz jakieś kompleksy z tym 'gimebrkiem'? W każdym poście odnoszącym się do mnie używasz tego określenia.

Opublikowano

Wczoraj pochodziłem sobie wokół Baltic PGE Areny i powiem wam że z zewnątrz lepsze wrażenie z polskich stadionów będzie robił tylko Narodowy. Poznańska "Pieczarka" i oba stadiony w Krakowie, nie mają do niego startu. Stadionu Legii nie widziałem, wypowiem się po 20-21 maja ;)

Opublikowano (edytowane)

Mam cztery bilety na mecz Polaków we Wrocławiu :->

+ Dodał MODERATOR
no ;)
Edytowane przez Stona
Opublikowano

Mam cztery bilety na mecz Polaków we Wrocławiu :->

na kogo wylosowałeś? babcie, dziadka, wnuka?