_lukas_ 1 685 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Mam cztery bilety na mecz Polaków we Wrocławiu :-> + Dodał MODERATOR no No to myślę, że zaprosisz kolegów z foruma na wspólne oglądanie kadry( z Brazylijczykiem Rogerem, Kolumbijczykiem Arboledą, Niemcem, Beniszem, francuzem Obraniakiem). Będą emocje Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Mam cztery bilety na mecz Polaków we Wrocławiu :-> na kogo wylosowałeś? babcie, dziadka, wnuka? Na siebie Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Właśnie też potrzebowałem tylko dwa bilety na mecze we Wrocławiu, ale niestety nie udało mi się Gratulacje Maiden Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 (edytowane) 4 bilety na ćwierćfinał w warszawie Do kiedy trzeba zapłacic? Mialem 14 kont na czlonkow rodzinyi znajomych. Wylosowałem na Brata - zarejestrowałem to konto ostatniego dnia Edytowane 1 maja 2011 przez Welna Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 Ten plac dookoła stadionu to co to jest? bo wygląda jakby było ponad poziom terenu. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Bilety już opłacone, niech breslałowcy szybciej budują dla mnie ten stadion Cytuj
lukaszt_89 141 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Panowie mam pytanie otrzymaliście już list od uefy co do wpłaty kasy za bilet? Bo ja dostałem na maila, że mam czekać na list od nich a do tej pory nic nie przyszło. Cytuj
lukaszt_89 141 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 (edytowane) No ja wybrałem przelew bankowy i do tej pory nic nie przyszło, a nie chcę się obudzić z ręką w nocniku jak się okażę, że termin wpłat już miną, a szkoda dwóch wejściówek na półfinał:confused: No w końcu dzisiaj list przyszedł:biggrin: Szkoda tylko, że termin zapłaty mam do środy. Edytowane 16 maja 2011 przez lukaszt_89 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Chętnie nabyłbym bilety na jakieś mecze w Wawie/Wro po rozsądnej cenie. Te oferty na allegro to raczej fejki, co nie? + Dodał MODERATOR To nie pchli targ. Oferty kupna/pomocy kupna/ sprzedaży itp. załatwiajcie sobie w innym miejscu. Nie tyczy się to tego konkretnego pytania, tylko odpowiedzi, które na nie padły. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Polska Głos Wielkopolski: Jak wynika z informacji "Głosu Wielkopolskiego", we wtorek rozpocznie się śledztwo w sprawie nieprawidłowości, do jakich miało rzekomo dojść w trakcie modernizacji Stadionu Miejskiego w Poznaniu. Poznańska prokuratura zajmie się sprawą w związku z informacjami, które przekazało Centralne Biuro Antykorupcyjne. Sprawą zajmie się Wydział VI do Spraw Przestępczości Gospodarczej. - Zawiadomienia zostały złożone przez CBA w zeszłym tygodniu - potwierdza Magdalena Mazur Prus z poznańskiej Prokuratury Okręgowej. Według CBA do nieprawidłowości mogło dojść na etapie jednego z przetargów, związanego z wyposażeniem stadionu w Poznaniu. Kolejne wątpliwości dotyczą prac projektowych i innych wątków, związanych z realizacją inwestycji. Jak podała TVP, ewentualne nieprawidłowości wykryto zarówno w spółce Euro Poznań 2012 jak i POSiR. Z naszych informacji wynika, że nie będzie jednak dwóch oddzielnych postępowań. Śledczy potraktują obie sprawy jako jedno zagadnienie. CBA sprawdza modernizację stadionu od lutego. No proszę, w końcu komuś się przestały liczby w tabelkach zgadzać Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 - Wszystko wskazuje na to, że Stadion Narodowy nie będzie oddany do użytku przed 6 września, dlatego piłkarski mecz towarzyski z Niemcami nie będzie mógł być na nim rozegrany - powiedział podczas konferencji prasowej w Warszawie minister sportu Adam Giersz. Szef resortu odpowiadał na pytania dziennikarzy po konferencji premiera Donalda Tuska, zorganizowanej w stolicy na głównej polskiej arenie piłkarskich mistrzostw Europy w 2012 roku. Na pytanie, gdzie spotkanie zostanie rozegrane, Giersz stwierdził: - Organizatorem jest Polski Związek Piłki Nożnej, tam należy oczekiwać odpowiedzi. Ja uważam, że oba zespoły powinny zagrać na stadionie w Gdańsku, który do tego czasu będzie chyba gotowy. XD Cytuj
Stona 569 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Architekt ukrył na stadionie tajny ficzer - "pływalnia", która uaktywnia się przy większym deszczu 2 Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 http://pokazywarka.pl/jppu0c/ sponsorzy też już są przygotowani do Euro :potter: :potter: 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 http://www.igol.pl/article,37131.html Z cyklu 'Debilizm'. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 http://www.mmpoznan.pl/378532/2011/7/11/stadion-w-poznaniu-znow-pod-woda?category=news fajnie będzie jak podczas meczu zacznie za(pipi)iście lać deszcz, a jak się skończy to kibiców ze stadionu będą amfibiamy wywozić xD Cytuj
Stona 569 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Parę osób w Poznaniu na taki optymistyczny wariant właśnie liczy Niech popada 10minut przed meczem. Może wtedy ktoś beknie za ten projekt. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Operacja Big Lift na Stadionie Śląskim została przerwana. O godz. 10 naprężeń nie wytrzymały dwa mechanizmy mocujące, tzw. krokodyle, przytrzymujące stalowe liny. na Stadionie trwa gorączkowe ustalanie przyczyn problemów technicznych.Oficjalnie na razie wiadomo tylko tyle, że podczas operacji naciągania stalowych lin, które mają podtrzymywać dach Stadionu Śląskiego, doszło problemów technicznych. Nieoficjalnie ustaliliśmy, że naprężeń nie wytrzymały tzw. krokodyle podtrzymujące liny naciągowe. Inżynierowie, którzy są na miejscu, ustalają przyczyny awarii. - Słychać było huk i odczuwalny był silny wstrząs - relacjonuje jeden ze świadków zdarzenia. Już drugi raz mamy problem z tymi krokodylkami(poprzednio w marcu 2011 jeszcze przed podnoszeniem dachu stwierdzono na nich mikropęknięcia). Ojjjj wielka szkoda Śląskiego.. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 To tylko potwierdza że w Polsce nie da się wybudować dużego stadionu bez większych problemów, a wyjątkiem potwierdzającym regułę jest stadion przy Łazienkowskiej (chyba że o czymś nie wiem?). Cytuj
Stona 569 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Nie ma czegoś takiego jak wyjątek potwierdzający regułę. Jeśli jest wyjątek, to już nie ma reguły ;P A to akurat jest problem z materiałem i równie dobrze mogło się zdarzyć w Hiszpanii czy Norwegii. IMHO ofkoz. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 Nie ma czegoś takiego jak wyjątek potwierdzający regułę. Jeśli jest wyjątek, to już nie ma reguły ;P A to akurat jest problem z materiałem i równie dobrze mogło się zdarzyć w Hiszpanii czy Norwegii. IMHO ofkoz. Obawiam się że to engowie coś z(pipi)ali przy wyliczeniach xD Cytuj
Stona 569 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 No ale zerknij sobie na zdjęcia. Z(pipi)ali to u nas projekt, a tutaj masz u(pipi)anie materiału który nie wytrzymał fizycznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi