Opublikowano 20 września 201014 l Teraz przez kilka miechów będą wprowadzać poprawki, lub jak to nazwali "udoskonalenia" :F
Opublikowano 22 września 201014 l stadion piękny ale po prostu nie rozumiem polskich architektów. Jak ktoś o zdrowych zmysłach może budować stadion z takimi kwiatkami Nie wspominając już o legendarnej grupie miejsc z których nic nie widać...a raczej widać słup Choć akurat na nie nigdy nie mają być bilety spredawane
Opublikowano 22 września 201014 l No to sobie obejrzyj inne projekty mistrza ryżyńskiego. Najbardziej charakterystyczne są zadaszenia. Ofkoz robione są tak, żeby nie chroniły przed deszczem :F Ogólnie stadion mi się za(pipi)iście podoba ale takie kwiaty w(pipi)iają. Z tym że jak się chodzi pokibicować, to nie mają one najmniejszego znaczenia.
Opublikowano 16 listopada 201014 l Zaprezentowano maskotki na EURO 2012 CO TO KURWA JEST??? JA PIERDOLE JAKI OBCIACH ! A Lato na to: "podobają mi się łobuziaki" WSTYD W CHUJ NA CAŁY ŚWIAT. Wiecęj na: http://sport.onet.pl/fotoreportaze/euro-2012-poznalismy-maskotki,3787033,0,fotoreportaz-duzy.html
Opublikowano 16 listopada 201014 l Widzę że mamy podobne odczucia. A Zima ma pewnie ciągoty pedofilskie, więc mu się łobuziaki podobają Łobuziaki...
Opublikowano 16 listopada 201014 l Kibice będą mogli wybrać spośród trzech par imion: Slavek i Slavko, Siemko i Strimko, Klemek i Ladko. No (pipi), typowo polskie imiona
Opublikowano 16 listopada 201014 l Czy tylko mi te maskotki przypominają jakieś niedorobione postacie z Dragonballa? :confused: Ja pyrdole a jakie super imiona są do wyboru: Slavek - Slavko, Siemko - Strimko, Klemek - Ladko. ... ps. lukas mnie wyprzedził. Edytowane 16 listopada 201014 l przez szaden
Opublikowano 16 listopada 201014 l Widzę że mamy podobne odczucia. A Zima ma pewnie ciągoty pedofilskie, więc mu się łobuziaki podobają Łobuziaki... Stona Twój projekt jest lepszy od tamtego gówna, masz plusika E: Ja by im dał na imię Lecho i Jaro. Takie słowiańskie E2: Maskotka w kolorach Polski powinna mieć na szyi KRZYŻ , a maskotka ukraińska np. różaniec/koran/stary testament itp. (Yano się lepiej na tym zna) Od razu by wzrosło zainteresowanie Mistrzostwami. Edytowane 16 listopada 201014 l przez polaki899
Opublikowano 16 listopada 201014 l E: Ja by im dał na imię Lecho i Jaro. Takie słowiańskie To by mohery zablokowały nam Mistrzostwa Bez kitu, mogli się bardziej postarać. Dać coś co się kojarzy z tymi dwoma państwami. Logo do dupy, maskotki do dupy...
Opublikowano 16 listopada 201014 l Był jeszcze projekt krakowiaczka tańczącego z kozakiem... A co do imion to najlepiej pasowałyby te, które są popularne w danym kraju, np. Adam i Semen, albo Lech i Semen. Te, zaprezentowane są zbyt wymyślne.
Opublikowano 16 listopada 201014 l Tam (pipi)icie...moim zdaniem fajne maskotki... a Siemko i Strimko to lajtowe imiona. Muszą być łatwe w wymowie i zarazem dźwięczne w jakiś sposób. Pamiętajmy,że to nie tylko mistrzostwa dla Polaków i Ukraińców,ale dla całej Europy. Ludzie z innych krajów połamali by sobie języki przy Maćkach,Andrzejach,Przemkach itp. Edytowane 16 listopada 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 16 listopada 201014 l Był jeszcze projekt krakowiaczka tańczącego z kozakiem... A co do imion to najlepiej pasowałyby te, które są popularne w danym kraju, np. Adam i Semen, albo Lech i Semen. Te, zaprezentowane są zbyt wymyślne. Nie dość, że te maskotki wyglądają tragicznie, to jeszcze chcesz, żeby imię Ukraińca kojarzyło się Anglikom ze spermą? :wink: Wystarczy już tego wstydu na całą Europę...
Opublikowano 17 listopada 201014 l Był jeszcze projekt krakowiaczka tańczącego z kozakiem... A co do imion to najlepiej pasowałyby te, które są popularne w danym kraju, np. Adam i Semen, albo Lech i Semen. Te, zaprezentowane są zbyt wymyślne. Nie dość, że te maskotki wyglądają tragicznie, to jeszcze chcesz, żeby imię Ukraińca kojarzyło się Anglikom ze spermą? :wink: Wystarczy już tego wstydu na całą Europę... Chodziło mi o jakieś typowo ukraińskie imię, innych nie znam. Moja propozycja maskotek to żołnierz legionów i partyzant UPA.
Opublikowano 17 listopada 201014 l Imiona dla maskotek? Proponuje: Pijak i Zlodziej a co do imienia dla ukrainskiej maskotki to nie mam pomyslu
Opublikowano 17 listopada 201014 l No to najbardziej przypałowe maskotki w historii już mamy, pora na łamanie kolejnych konwenansów. Ja pier/dole te kukły nadają się do kampanii społecznej na rzecz dzieci autystycznych.
Opublikowano 17 listopada 201014 l Hiszpania znowu dostała lanie, tym razem grając w podstawowym składzie. Chociaż to nadal tylko sparing, bo pamiętamy przecież, jak było na Mundialu. Meczu jeszcze nie widziałem, ale wynik 4-0 sugeruje coś mocnego.
Opublikowano 18 listopada 201014 l Autor Zaprezentowano maskotki na EURO 2012 CO TO KURWA JEST??? JA PIERDOLE JAKI OBCIACH ! A Lato na to: "podobają mi się łobuziaki" WSTYD W CHUJ NA CAŁY ŚWIAT. Wiecęj na: http://sport.onet.pl...ortaz-duzy.html Maskotki z ostatnich ME nasze przynajmniej nie zamaskowane.
Opublikowano 18 listopada 201014 l No to akurat prawda, świat ma raczej wyje'bane na to, czy Polska wymyśliła ładną maskotkę. Was obchodziły maskotki mistrzostw kiedykolwiek? Mnie nie. Wiem, że zazwyczaj są jakieś upośledzone ludziki. Nojaniemoge. Ale to i tak nic przy maskotkach, które widać już zapomnieliście, z Korei i Japonii. Ich wygląd generalnie potwierdzał żartobliwą opinię, że w Korei nie mieszkają ludzie, tylko Zergi. Imiona? Nie Hwang, Hirokazu and Yoon-Jo. Nick, Kaz i Ato. Nick, Kaz i Ato.
Opublikowano 18 listopada 201014 l Koguta z France 98 nic nie przebije. Jedyna jaką pamiętam nie tylko kiedy mi się o niej przypomni ;]