Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ping bardzo sie spieszysz?? bo ja bede mial Vampire Rain w ciagu tygodnia.....czekam na paczke od rodziny i tam mial byc moj Bullet Witch i wlasnie Vampire Rain

Opublikowano

Szukam kilku osób (min. 3) do osiągnięcia za 250 zadań w Burnoucie Paradise.

Opublikowano (edytowane)

TEST DRIVE UNLIMITED

CLUB RACE VICTORIES

Take 3 victories in Inter-Club races.

MULTIPLAYER VIC. - LEVEL 1-3

Take 3 victories in multiplayer races. Only RANKED MATCHES are counted.

Szukam kogoś do zrobienia powyższych. Wpierw PW na forum by ustalić termin.

Edytowane przez _Kroolik_
Opublikowano

Potrzebuję (najlepiej 2osoby), żeby mi pomogły przejść pierwszą misję w Halo 3 na Legendary. Odwdzięczę się pomocą w achievementach w innej grze ( w tej nie, bo jak tylko zrobię kampanię to ją sprzedaję)

Opublikowano (edytowane)

szukam na chwile obecna pilnie osob chetnych do boostowania w Army Of Two...mam dopiero 156milionow....ehhh...

Na dniach dojdzie do mnie CRACKDOWN wiec szukam kogos chetnego na szybciutkie lykniecie 2achi za co-op:)

Edytowane przez shy4
Opublikowano
Szukam kilku osób (min. 3) do osiągnięcia za 250 zadań w Burnoucie Paradise.

Też z miłą chęcią pośmigam w większym gronie. Jak co to Wuja360 :P

Też chętny :) Podajcie godzinę i jedziemy. GT: jarken PL

Opublikowano

Szukam kogoś kto pomoże mi zrobić achiva "Goalscoring Superstar Hero" w Sensible World of Soccer. Przez te (pipi)e lagi nigdy mi się nie uda go zrobić normalnie. Jak coś to walić na PW w celu ustalenia terminu. Pzdr