Opublikowano 9 kwietnia 200816 l poszukuje 1osoby na tryb Epidemic w DARK SECTOR 500 i 200POINTS oraz 3 na INFECTION tez DARK SECTOR 500 i 200POINTS A co by ewentualnych zastanawiajacych sie przekonac i zmotywowac nagrodze 48h trailami bo mam troszke na zbyciu za kazde 100ptk dla mnie daje jednego traila. Szabla ja moge w Craka chociaz lezy u mnie i nigdy nie gralem wiec bedziesz mi musial powiedziec co i jak:P Edytowane 9 kwietnia 200816 l przez shy4
Opublikowano 10 kwietnia 200816 l Szabla ja moge w Craka chociaz lezy u mnie i nigdy nie gralem wiec bedziesz mi musial powiedziec co i jak:P Sam wczoraj dostałem Crackdowna więc też nie wiem. Ale można popróbować.
Opublikowano 10 kwietnia 200816 l PGR4. Jak ktokolwiek ma do zrobienia jakies achievementy grupowe np ten: Team Domination Complete a Ranked Match Team Championship with your team taking up the top four positions. To dzisiaj mniej wiecej ok 17 jest ustawka. Wiec pisac bo nie latwo jest zebrac 8 osob.
Opublikowano 10 kwietnia 200816 l Dzisiaj o 19 tak ze 2 godzinki moge robic Crackdowna. Chce ktoś? Ja moge. Dodaj gt: Szabla
Opublikowano 10 kwietnia 200816 l No to kto tego Rainbowa chce? Kampania i Terrorist hunt na realistic.
Opublikowano 11 kwietnia 200816 l też się z nim kiedyś miałem na coś ustawić i spotkało mnie to samo co Ciebie na Def Jama bym się osobiście pisał ale to trzeba w meczach rankingowych robić..
Opublikowano 11 kwietnia 200816 l Jesli chodzi o 200wygranych to ja to z kumpelm zrobilem ,nie pamietam jak ,ale zrobilem xD Bierze sie chyba we dwoch wchodzi do 1 "dzielnicy" w multi i latwo sie znalezc.
Opublikowano 11 kwietnia 200816 l ja gram wieczorami po 22 i nie zawsze jestes wiec pomysl co piszesz
Opublikowano 13 kwietnia 200816 l Kupiłem ostatnio Hour of Victory. Włączyłem multi... wszelkie kombinacje... pusto. Może ktoś ma jeszcze i chciałby coś wydłubać więcej z tej gry. Pisać na PW, albo na GT
Opublikowano 14 kwietnia 200816 l Jak by ktoś był chętny do co-opa w Halo 3 na heroic albo wyżej to walić do mnie
Opublikowano 14 kwietnia 200816 l nadel apeluje do ludzi grajacych w Dark Sector, nie chce nikt porobic achi w Infected?? mam juz serdecznie dosyc frajerow ktorzy wychodza z gry jak przegrywaja.....
Opublikowano 14 kwietnia 200816 l Nie długo skubnę NBA street homecourt i chętnie z kimś porobie achievy online.
Opublikowano 14 kwietnia 200816 l Potrzebuję dwóch ziomków do Army of Two, na razie do dwóch achievmentów: 1)The Devilâs in the Details Complete 20 minor objectives in a ranked match. 2)Surviving The Game Complete a ranked match without ever needing to be revived. Zainteresowanych proszę o kontakt gg: 3017740 lub na Live GT x wolek lub do mojego kolegi Spliff PL Edytowane 14 kwietnia 200816 l przez wolek92
Opublikowano 18 kwietnia 200816 l Chce ktoś porobić achievy sieciowe w Fifa Street 3? GG: 916366 (niewidoczny)
Opublikowano 19 kwietnia 200816 l Szukam kogoś kto gra jeszcze w pierwszego Vegasa. T- hunt i kampania na realistic. Jeśli ktoś chętny to na priv albo wiadomość w live.