Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Ktoś chętny na The Club i Test Drive Unlimited??? Edytowane 21 kwietnia 200816 l przez lampard114
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l Chętny ktoś na Splinter Cella: Double Agent ??? Brolly fajne chociaż to multi? bo szczerze live nawet nie wlaczalem. Proste te achievy?
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l Achievementy za mapki w Splinter Cell są banalne. Nad rangami trzeba TROOOCHE popracować. Natomiast CO-OP multi zrobić na złoto jest hardcorowo (szczególnie niektóre plansze). Trzeba duuuuużo cierpliwości, powtarzania 50x danej planszy, kombinowania oraz 3 NAPRAWDĘ dość dobrych graczy, którym będzie na tym zależało (ja po pierwszej planszy chciałem się poddać, ale nie dałem się złamać no i dało to efekty )
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l Jeszcze nie grałem multi bo wciągnął mnie masakrycznie single Za(pipi)iaszcza gierka
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l Dobry Szukam ludu (dokładniej conajmniej 7 osób (!!)) dla acziwka w Team Fortress 2 (zagraj z conajmniej 7 osobami z listy partyjke pełną). Do tego miałbym na liście osoby co grają w TF2 . W tej chwili mam Orange Box pożyczonego koledze, ale i tak pośoiechu nie ma, najpier musi sie znaleśc te 7 osób, na ostatnich stronach nie widziałem nikogo o podobnej chęci zdobycia tego acziwka, więc tym bardziej moze to troche potrwać. Jak sie uda zebrać naraz wystarczającą ilość osób to zagramy jedną partyjke żeby każdy każdego miał w logach i dodał do listy, i 2gą jusz dla acziwmenta. Muj nick to Stahorro, co i tak jest wiadomo przez playersbara na dole i dopisku z lewej, ale dla tych z gorszymi oczami podaje. Aha jak by co moge komuś pomuc w acziwmentach online do Gears of War, nie wiem Crackdowna (Ale sam jeszcze nie lookalem czy i jakie są ), inne zadania e team fortress ( chociaz 80% możńa bez problemu troche grając samemu zdobyć, wiem z autopsii), no i odrazu zapraszam do gry (chociaż czasami bede musiał odmówić, bo narazie gram na 48hnnych zdrapkach narazie )
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l Jak coś możesz wysyłać zaproszenie na Live do kumpli moge grać jak cos (cynk dajcie na forum lub gg).
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l Jak coś to sie pisze Do wyścigów 4 graczy w 2 klubach jest potrzebnych. W duecie można Trade zrobić
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l załatwi się jeszcze kogoś, jak chcesz możesz mi wysłać invita do przyjaciół
Opublikowano 23 kwietnia 200816 l jak coś to się streszczaj bo w piątek gold mi wygasa jak się ekipa nie zbierze to chociaż Trade zrobimy ok?
Opublikowano 23 kwietnia 200816 l Mógłby mi ktoś pomógł zdobyc Achievement w Skate "Icon Trickster" ? Wolę sie pościgać, i z racem nie miałem problemu, ale jak patrzę co wyczyniają goście z trickami to mi oko bieleje. A, i oceńcie mi materiał ze skate http://skate.share.ea.com/profiles/52225/posts/1056777.aspx Będe chciał mieć calaka, i moim zdaniem jest to najgłupszy achiv. Żeby ocenić trzeba mieć konto EA.
Opublikowano 24 kwietnia 200816 l szukam kogos do PES6, uznalem ze czas na ustawke bo calkowicie dobija mnie sytuacja gdy wygrywam przeciwnik robi quit....a system uznaje ze to ja przerwalem mecz i dostaje przegrana i gratis disconnect..... tak mialem dzis,gram sobie Polska z angolem ktory gra Anglia wygrywam 2-0 angola krew zalewa wylacza konsole a system uznaje ze to ja zrezygnowalem i ptk leca dla niego...bezsens...
Opublikowano 24 kwietnia 200816 l Jak w temacie, jesli ktos ma ochote pojedzic i zrobic m.in tego achiva i pojezdzic zespolowo dla "pure funu" do prosze wysylac zaproszenia do listy znajmoych, Co do Burnouta chodzi mi o robienie chalange'ow (najlepiej do 8 osob) ale w niedlugiej przyszlosci, bo pozyczonego musze oddac i kupic swoj egzemplarz. Zapraszam chetnych do pogranie w te swietne gry Pozdrawiam
Opublikowano 24 kwietnia 200816 l Jeżeli chodzi o PGR4 to ja wchodze, jak da rade coś zrobić we 2 to spoko. Jutro gold mi wygasa więc nie wiem czy się uda zebrać wszystkich Ale zawsze zostają 48h triale
Opublikowano 24 kwietnia 200816 l Spoko, slij inva do listy frendow, a potrzeba 4 bo team domination polega na tym ze jedzdzimy 4 vs 4 i musimy w mistrzostwach druzynowych (np 3 eventy pod rzad) zajac miejsca 1-4, a przeciwnicy reszte tzn 5-8 i tyle 8) nie musi byc dzisiaj nie musi byc jutro, generalnie chce miec ludkow na liscie ktorzy beda chetni zeby poscigac sie z hamburgerami pozdro EDIT: proponuje dzisiaj np. ok 21-22 zeby zaczac polowanie w PGR4, ktos chetny to zapraszam Edytowane 24 kwietnia 200816 l przez KIELiCH
Opublikowano 24 kwietnia 200816 l Luz. Wieczorem będę w matrixie więc wrzuce na listę Jak by sie wiara zebrała to wiesz gdzie mnie dorwać
Opublikowano 24 kwietnia 200816 l TUROK SOBOTA GODZINA 19-20 PROBA ZDOBYCIA 2 ACHIVOW: 6 vs. 6 na PUBLIC Massive Battle 8 vs. 8 na PRIVATE Buddy Blowout zainteresowani dac znac na GT: n1n3r PL