Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano

Lukk - Szacunek, mi by się nie chciało ;).

Juve - nadal potrzebuje achievów w FEAR, nie odpisałem Ci na wiadomość bo nie mam golda a nie miałem dostępu do konsoli. Jak tylko dotoczę się do Xboxa, dam Ci cynk ;).

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 87,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano
Lukk - Szacunek, mi by się nie chciało ;).

Juve - nadal potrzebuje achievów w FEAR, nie odpisałem Ci na wiadomość bo nie mam golda a nie miałem dostępu do konsoli. Jak tylko dotoczę się do Xboxa, dam Ci cynk ;).

Cóż powiem Ci, iż to jeszcze było najłatwiejsze choc nie powiem duuuużo wysiłku kosztowało. Próbuje zrobic calaka w grze, niewiele mi zostało, ale nadal najgorszy ach. jeszcze nie odblokowany. Za wygranie każda postacią 3 tournamentów na poziomie trudności All-Star. Wczoraj zrobiłem na defaulcie All-Stara, resztą postaci można robic na swoich ustawieniach (7 punktów, 1of1, 5 serwów). Myślałem, że przy takich ustawieniach pójdzie sprawnie, ale niestety pomyłka. Juergen, Jung Soo i Mark nie "idą" na ace serva i niestety jest za każdym razem mała bitwa z nimi. Teraz robie czwartą postacią i właśnie zatrzymałem sie na Juergenie :/ Zrobie to, ale ile godzin na to poświęce to już nie mówie. Sadze, iz końcowo ze 100 h na calaka zejdzie :/

Opublikowano

dokładnie, ostatnim razem kiedy grałem, zatrzymałem się na Marku - czarnuch odbija piłeczkę nawet jak idealnie zrobię ace serve'a.

Opublikowano

ktos chetny na weekend na multi w PREY ???

Opublikowano

Ja króciutko:

Aegis Wing - Beat the game

Golden Axe - Co-op online

Puzzle Fighter - wygrane i Quarrel na 4

Brain Challange - 10 wins in a row

Bomberman Live - dziewczynka,kowboj, 5 wins in a row (4players)

Opublikowano

potrzeba mi paru osob do turning point na dwa achievy za 8smioosobowe mecze. im wiecej tym lepiej, reszte to sie jakis randomow wykombinuje. gt 'juve26 is legit'

Opublikowano

Table Tennis - Te za 5 wygranych w rankingu pod rząd i widowmaker - właśnie próbuje zrobić je legit ale ciężko kogoś znaleźć.

Opublikowano

Pomoże mi ktoś w PES 2008 ? Brakuje mi 10 wygranych meczy. Najlepiej jutro (znaczy dziś).

Edytowane przez jasiopatryk

Opublikowano

Ostatnia nasza ustawka troche nie wypalila. Powiedz o ktorej masz czas to pogramy. Też chciałbym sobie ponabijać achievementy online.

Edytowane przez Kromi

Opublikowano

Rockstar Table Tennis- raczej zeby kiedys tam nabic sobie te 10h za online,bo o 50turniejach czy GOAT nawet nie marze

Prey- caly multi, fajnie jesli ktos by sie znalazl w koncu....

Opublikowano
Rockstar Table Tennis- raczej zeby kiedys tam nabic sobie te 10h za online,bo o 50turniejach czy GOAT nawet nie marze

Prey- caly multi, fajnie jesli ktos by sie znalazl w koncu....

Możesz się odezwać do Mr Jima PL. Może będzie chciał zrobić z Tobą.

Opublikowano

Mogę pomóc, sam także nie mam jeszcze tych 10h. Zainteresowany? Ślij inv.

Opublikowano

jestem przewaznie codziennie miedzy 17-22:00 w weekendy roznie to bywa...

Opublikowano

Pomoże mi ktoś w Fuzion Frenzy 2? Został mi jeden achievement, a nie mam z kim zrobić :/