Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje 2 osob do 2 archievementow w carcassone chodzi o te w player match z 2 przeciwnikami zeby zrobic zamek z 9 klockow i cos jeszcze jakby co to piszcie na gg, pw lub na LIVE

Opublikowano

Potrzebuję kogoś do pomocy w odblokowaniu achievementów z cyklu "Battle Royale" w Ace Combat 6 :)

Pójdzie w miarę szybko - wystarczy latać w kółko i NIE STRZELAĆ do siebie. Wtedy gra zaliczy remis (DRAW), który tez jest liczony do zwycięstw w tym trybie.

Jeśli byłby ktoś chętny to najlepiej jutro albo w przyszły weekend (sesja się zbliża, więc te terminy są ostateczne; potem najwyżej w lipcu).

Opublikowano
Potrzebuje 2 osob do 2 archievementow w carcassone chodzi o te w player match z 2 przeciwnikami zeby zrobic zamek z 9 klockow i cos jeszcze jakby co to piszcie na gg, pw lub na LIVE

Jam być chętny

Opublikowano (edytowane)
Ja chetnie bo mam AC6 GT McDriv3r

Wyślij mi PMkę na 360 to się zgadamy. Praktycznie od 11 mogę być.

Ostrzegam tylko, że to monotonny proces - jakieś 10 "zwycięstw" na godzinę, a potrzeba ich 100 (ja mam ~20 ale oczywiście pomogę do 100 dojechać). Trzeba będzie jednak ten "run" rozbić na 2 części bo nikt przy zdrowych zmysłach nie wytrzymie tyle czasu w tym trybie :lol:

Acha - możliwe, że będize jeszcze jedna osoba grająca (z forum Gamespot) - też chcąca sobie podbić statsy ;)

BTW - pamiętaj o zapisywaniu! Gra automatycznie nie zapisuje liczby zwycięstw w żadnym trybie multiplayer, więc jeśli nie zapiszesz i wyłączysz grę - nie policzy Ci nic.

Edytowane przez marek1712
Opublikowano (edytowane)

STRANGLEHOLD- caly multi, ktos chetny?

Table Tennis-10h multi

Moge podzielic sie z ewentualnymi chetnymi trailami 48h na live jesli ktos chcialby zagrac a nie ma...

Edytowane przez shy4
Opublikowano
STRANGLEHOLD- caly multi, ktos chetny?

Ja mam tylko kilka ach. online (sprawdz) i jeśli mam grę (może pożyczyłem) to z chęcią zagram np. koło 23.

Jakby co wal PM lub "mesedża" przez konto XBL

Opublikowano

Bardzo dziekuje otasowi (GT : OtasPL) za pomoc w Aegis Wings.

Poszukuje razem w otasem 2 osób do aegis wings , aby zaliczyc achieva za przejscie gry na poziomie trudnosci Insane , propozycje zglaszac na gt otasa.

Dziekuje i pozdrawiam;d

Opublikowano (edytowane)
- Vampire Rain

- Import Tuner Challenge

na live jestem rzadko (brak miejsc w routerze).

Ping ja na Import Tuner Challenge jestem chetny w kazdej chwili :) codziennie miedzy 18:00-22:00 lub w weekendy(tutaj to juz jak sie ustawie..)

Edytowane przez shy4
Opublikowano

no to super, ja jestem przy konsoli zazwyczaj wieczorami w dni powszednie, poślij mi friend requesta bo nie mam teraz dostępu do live, zaakceptuje i Cię któregoś dnia przydybię to zrobimy te online'owe achievementy bo będe atakował ITC na calaka.

Opublikowano

Jesli znajdzie sie odpowiednia ilosc osob to chetnie dolacze do ARMY OF TWO, ale bez jaj prosze musze miec 100% pewnosc ze bedzie ktos chetny bo gre musialbym wypozyczyc a nie chce wybulic 7funtow w bloto...