Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szukam grupy chętnych do zrobienia 2 acziwów w BF:BC - There is no I in Squad oraz I am Bad Company! czyli ustawki coby zrobić wszystkie chore odznaki których zrobienie normalnie jest niemożliwe lub bardzo trudne.

Na achivy jakie podałeś jestem chętny, ale to nie ma nic do odznak.

Opublikowano

Nie uda wam sie zrobić tych odznak, nie istnieje chyba żaden skuteczny sposób na saviory, a bez takiego nie ma sensu nabijać innych. W każdym razie robiłem już ustawkę z Pawlokiem, Jacą i Fragim, bo chciałem mieć calaka i nic z tego nie wyszło. Zresztą tysiaka nie ma nikt na świecie, co prawda jedna odznaka jest zglitchowana i może ktoś ma 50 savoirów (mimo wszystko DA SIĘ je dostać uczciwie), ale wątpię w to.

Opublikowano

Ja też w Timeshifta mogę bo mam jeszcze parę achivów do zrobienia ;)

No i dalej szukam kogoś do zrobienia achivów w Fifa Street 3 - Chellenge Lightweight, Challenge Heavyweight, Get Online, Host Picks, Guest Picks i Street Fever

EDIT: Jeszcze kogoś do DiRT-a poszukuje ;)

Opublikowano

Ace Combat - wszystko online.

Dead or Alive - boost do SS.

Aegis Wing - co sie da.

Yaris - rowniez.

Pmka mile widziana, ewentualnie zaproszenie z tytulem gry.

Opublikowano

Przejdę z kimś co-op'a w Rainbow six: vegas 2 na poziomie realistic. Mogę ustawić sie też na inne achivy z multi w vegasa 2.

Kontakt: PW na forum, gg (3017740) lub msg na XL (GT: x wolek).

Opublikowano

Szukam kogoś kto chce zrobić achievement za 50 lv w Lost Planet (ok 2h na to potrzeba, w zaleznosci od levelu poczatkowego - moj to 35 na razie).

Chetnie tez ustawie sie na Duel w Unrealu pod achievement za 500 wygranych rankingowych meczy.

Moj gamertag SnejkPL

Opublikowano
Ace Combat - wszystko online.

Dead or Alive - boost do SS.

Aegis Wing - co sie da.

Yaris - rowniez.

Pmka mile widziana, ewentualnie zaproszenie z tytulem gry.

Przypominam, ze Aegis Wing jest do sciagniecia za free z konta na US.

Tak samo Yaris.