Amer 1 376 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 GRID - achievement za pokonanie developera lub kogoś kto już go ma (nazwy nie pamiętam). W zamian chęctnie pomoge przy osiągnięciach (także z innych tytułów). Cytuj
jarken 33 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Amer, ten achievement jest banalny, wystarczy być wyżej w klasyfikacji od kogoś, kto już ma to osiągnięcie. Nie trzeba wygrać wyścigu. Wbij na demolition derby i wpadnie za pierwszym razem;) Cytuj
Amer 1 376 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 O widzisz, tego akurat nie wiedziałem, bo z online byłem ostatnio "na bakier" (brak golda). Dzięki! Cytuj
Szabla8 11 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Ustawie sie na: Facebreaker (wszystko online) Hellboy (Co-op) Pisac pm, na gg: 11139600 lub gt: Szabla Cytuj
Dante 433 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 Jeżeli ktoś gra jeszcze w Darkness niech da znać bo chciałbym obadać tytuł online a ludzi juz nie ma Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 Czekam na kogoś kto zrobi online achy ze mną w Prizefighter oraz Virtua Tennis 3. Crackdown też mam ale nie grałem jak coś to mogę komuś pomóc w czymś... Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 14 września 2008 Opublikowano 14 września 2008 Nie mogę zrobić " Custom Player - 1st ranked win " oraz "5 consecutive ranked win " (brakuje mi tam kilku ostatnio straszne mastery graja w virtua ) poza tym powiedział byś mi jak zrobić achy "beat all female pro players" to trzeba na exhibition jeśli nie to jak bo próbowałem i nie mogę tak samo "won using all female pro players" ..... Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 14 września 2008 Opublikowano 14 września 2008 Custom Player - 1st ranked win oraz 5 consecutive ranked win to rankingowe achivy i może być problem (też ich nie mam), bo weź traf na siebie. Raz okay może się udać ale 5 razy pod rząd ? Cięzko. beat all female pro players i won using all female pro players robiłem tak: exhibition, 1 set, ja serwuję i, poziom easy i po kolei grałem każdą zawodniczką i zawodnikiem. Jak każdym rozegrasz przynajmniej jedno zwycięskie spotkanie, achiv powinien wpaść Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 14 września 2008 Opublikowano 14 września 2008 Kogoś do achivów Co-op i multi w Halo 3 Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 14 września 2008 Opublikowano 14 września 2008 Custom Player - 1st ranked win oraz 5 consecutive ranked win to rankingowe achivy i może być problem (też ich nie mam), bo weź traf na siebie. Raz okay może się udać ale 5 razy pod rząd ? Cięzko. beat all female pro players i won using all female pro players robiłem tak: exhibition, 1 set, ja serwuję i, poziom easy i po kolei grałem każdą zawodniczką i zawodnikiem. Jak każdym rozegrasz przynajmniej jedno zwycięskie spotkanie, achiv powinien wpaść No właśnie próbowałem to tak zrobić to tak. Gram Np sharapova vs. sharapova i tak ze wszystkimi zawodniczkami. Powinny wpaść dwa achy nie wpadł żaden. Więc próbuje inaczej biorę jedną zawodniczkę z początku listy i ostatnią i tak jadę jedna po jednej pokonałem wszystkie wszystkimi i nadal ach nie wpadł. Jest coś nie tak ? Jak zrobić też " 1st custom player win " robie wszystko zgodnie z opisem. Biorę np blake i mojego stworzonego gracza w exhibition. Ustawiam wszystko pokonuje go acha nie ma..... Jak odblokować też tych graczy typu king i wszystkie korty( są za to achy). Sorry ,że tak cię męczę i tak dużo pytań zadaje ale ta gra jest strasznie wkurzająca przynajmniej dla mnie jeśli chodzi o achy. Cytuj
murphy16 0 Opublikowano 14 września 2008 Opublikowano 14 września 2008 Crackdown - coop gt murphy1693 GROMII jak jesteś jeszcze chetny slij zapro Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 (edytowane) No właśnie próbowałem to tak zrobić to tak. Gram Np sharapova vs. sharapova i tak ze wszystkimi zawodniczkami. Powinny wpaść dwa achy nie wpadł żaden. Więc próbuje inaczej biorę jedną zawodniczkę z początku listy i ostatnią i tak jadę jedna po jednej pokonałem wszystkie wszystkimi i nadal ach nie wpadł. Jest coś nie tak ? Jak zrobić też " 1st custom player win " robie wszystko zgodnie z opisem. Biorę np blake i mojego stworzonego gracza w exhibition. Ustawiam wszystko pokonuje go acha nie ma..... Jak odblokować też tych graczy typu king i wszystkie korty( są za to achy). Sorry ,że tak cię męczę i tak dużo pytań zadaje ale ta gra jest strasznie wkurzająca przynajmniej dla mnie jeśli chodzi o achy. bierz pierwszą zawodniczkę i graj po kolei, z pierwszą, potem z drugą itd. jak skończysz bierzesz drugą zawodniczkę i grasz z pierwszą, drugą itd. To samo z facetami i powinien wpaść 1st custom player win - tylko mecze rankingowe ! king i duke - grasz turniej (easy, 1 set, ty serw) i musisz dojść do finału bez straty punktu i: - by odkryć jednego wygrywasz finał turnieju i po tym masz pojedynek z nim (chyba nawet wygrać nie trzeba by go odkryć, ale mogę się mylić) - by odkryć drugiego w finale musisz prowadzić 40-0, przegrać 3 piłki do stanu 40-40 i wygrać. reszta jw. SEGA standardowo ma w(pipi)iające achivy i handicap. NBA STREET Homecourt Online Showdown Play 10 Games Online. King of the Court Win 10 consecutive games in Online. 70 Punktów Dwa achivy. Za 10 meczów online i 10 meczów wygranych pod rząd. Można robić nierankingowe, więc prościzna. Edytowane 15 września 2008 przez Kroolik Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 Kogoś do achivów Co-op i multi w Halo 3 Ja jestem chętny. Cytuj
Flik 2 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 Kogoś do achivów Co-op i multi w Halo 3 Ja jestem chętny. Motaj Wojtka i sie zrobi. Ustalcie jakis termin i ja sie dostosuje. Cytuj
Gość Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 (edytowane) Mnie tez brakuje kilku czaszek i terminali w Hejlol 3, mozemy w 4 poleciec. Flik chetny na co op'a w Gearsach? Edytowane 16 września 2008 przez Gość Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 Psyko, ty z nami na multi chodź grać, a nie Cytuj
Gość Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 Od jutra powiniene, byc o 18.30, fistach rankingowe hostujesz? Cytuj
Flik 2 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 (edytowane) Mnie tez brakuje kilku czaszek i terminali w Hejlol 3, mozemy w 4 poleciec. Flik chetny na co op'a w Gearsach? Mielismy grac to na Gearsy polecieliscie ;P A samych Gearsow nie mam. Edytowane 16 września 2008 przez Flik Cytuj
Gość Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 No i szukam kogos chetnego na PGRa 4, najlepiej kilka osob. Cytuj
Mani 686 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 (edytowane) Zaczynam HARD w "The Darkness" i gdy skończe to będe potrzebował pomocy przy achievach online. Ktoś sie pisze ? EDIT 1: Dante ja bede grać multi w Darkness ale nie mam teraz golda a pod ręką only 2 kody na 48h. aby zrobić wszystkie achievy online potrzeba grać w CTF min.3 osoby. Zajmie to ok . 9 godzin grania dla 1 osoby. Total hardcore ale ja sie pisze i juz kogoś szukam na x360a.org. Edytowane 18 września 2008 przez Mani Cytuj
lukk 1 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 Zaczynam HARD w "The Darkness" i gdy skończe to będe potrzebował pomocy przy achievach online. Ktoś sie pisze ? EDIT 1: Dante ja bede grać multi w Darkness ale nie mam teraz golda a pod ręką only 2 kody na 48h. aby zrobić wszystkie achievy online potrzeba grać w CTF min.3 osoby. Zajmie to ok . 9 godzin grania dla 1 osoby. Total hardcore ale ja sie pisze i juz kogoś szukam na x360a.org. Mówisz o Darkness?? Jeśli tak to wystraczą 2 osoby do grania i co smieszniejsze, moga te 2 osoby być w 1 druzynie, a w drugiej 0 osób. Raz Ty biegniesz po flagę, raz kumpel i obaj dostajecie jedną wygraną z każdym kolejnym meczem Chyba tylko 1 achievement jest który wynaga 4 osób (żeby przeżyc cały mecz bez killa czy jakos tak). Cytuj
Mani 686 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 Ponoć od update są potrzebne 3 osoby tak wyczytałem na forum x360a.org Cytuj
Gość Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 (edytowane) Ktoś chętny do Table Tennis ? Najlepiej piszcie via PW. edit: nieaktualne. Edytowane 4 października 2008 przez jasiopatryk Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 kto mi pomoże w gta IV ?? muszę wykonać wyścig bez zniszczenia już prawie to przeszedłem pare razy ale zawsze jakiś cymbał przed metą mnie walną i nie zaliczało mi acziva jak co to mój GT to Vivideraxis :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi