Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 88 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

Z chęcią zrobię kilka achievów w Fable 2 (najlepiej te za co-op). GT: miki77PL

Gram zazwyczaj w okolicach 17-19 (w weekendy przez większość dnia).

Opublikowano

Kroolik > do końca tego tygodnia powinienem mieć Pure, więc chętnie z Tobą zagram.

Opublikowano

Jestem już dziś ustawiony na Pure (oby wyszło). Ale jakby co pisz, to pomogę tobie.

Opublikowano

ewentualnie uderzaj do mnie, ja mam na razie 0gs z Pure :P

Opublikowano

Jest ktos chetny na co-opa w halo3 na legendary?

sa juz pewne 3 osoby

termin: sobota, pare minut po 20

Opublikowano

Mogę zagrać ale super wymiataczem nie jestem.

Jeśli ktoś chętny na Gowa 2 na insane horde itp porobić to pisać do mnie.

Opublikowano

Poszukuje osoby do zrobienia achievmentów w Fifa Street 3 - Chellenge Lightweight, Challenge Heavyweight, Ranked Goals, Ranked Champ - przy czym szczególnie zależy mi na pierwszych dwóch ( tak, tak wiem że w singlu można je zrobić ale ja jestem słabiak w tej grze )

Pisać na PM, bo tu rzadko zaglądam :P

Opublikowano

Szukam chętnych do zrobienia onlineowych achievementow w stuntman: ignition. Gamertag: Guasek. Będę na live dopiero za parę dni, więc ewentualne zaproszenia przyjmę później.

Opublikowano

Ace Combat 6: Potrzebuje czwartego gracza do Siege.

Kontakt: pm lub friend request na livie.

Opublikowano

Splinter Cell Double Agent -szukam kogos do challenges

NBA 2K7- wsio

Opublikowano
ktos do SKATE?

malo osob juz w to gra ;(

Nie wiem jakie są achy online ale mogę pograć. Wyslij wiadomosc na Live bo chyba nie mam miejsca na liście

Opublikowano
Jest ktos chetny na co-opa w halo3 na legendary?

sa juz pewne 3 osoby

termin: sobota, pare minut po 20

Aktualne?

Ja się piszę jakby co...

EDIT: Chodziło tu o miniętą sobotę, mimo wszystko jak w tą ktoś chciał grać to pisać na GT.

mantimti

Edytowane przez Jordan23Carolina

Opublikowano

Mercenaries 2 - wszystkie

----------------------------------------------------------------

Army of Two

Retirement Savings Plan

Earn one billion dollars in total in ranked matches.

Miliard dolarów w meczach rankingowych...

SEGA Rally Revo

Dwa achivy. Za 5 i 10 meczów online. Co prawda mecze rankingowe, ale nikt już w to nie gra, więc będzie łatwo na siebie trafić.

Edytowane przez Kroolik

Opublikowano

Splinter Cell Double Agent -szukam 2osob do challenges na zloto

NBA 2K7- jednej osoby chetnej dobic tak jak a do 970/1000

Opublikowano

Mercenaries 2 - wszystkie

Army of Two

Retirement Savings Plan

Earn one billion dollars in total in ranked matches.

Miliard dolarów w meczach rankingowych...

SEGA Rally Revo

Dwa achivy. Za 5 i 10 meczów online. Co prawda mecze rankingowe, ale nikt już w to nie gra, więc będzie łatwo na siebie trafić.

Full Auto

Co prawda mecze rankingowe, ale nikt już w to nie gra, więc będzie łatwo na siebie trafić.

Edytowane przez Kroolik

Opublikowano

Pomoże mi ktoś w GOW2? Jestem już na 48 hordzie i sam już nie daję rady. Jutro jestem cały dzień dostępny na livie. Jakby co to PW. Dzięki

Opublikowano

Moglby mi ktos pomoc w takich grach??? Burnout Paradise, Forza Motorsport 2, Grand Theft Auto IV, Half Life 2: The Orange Box, Mercenaries 2: World in Flames, PGR 3, PGR 4, Saints Row 2. Moj gametag MaCkO PL...

Opublikowano

Mercenaries 2: World in Flames

deb ja się na to piszę, wyślij mi invite i napisz kiedy masz czas (ja wieczorami)

Opublikowano

bardzo chetnie, tylko ze nie umiem wysylac invite. A godziny wieczorne nawet bardzo mi pasuja

Opublikowano

Dalej poszukuje osoby do Fifa Street 3 - Chellenge Lightweight, Challenge Heavyweight, Ranked Goals, Ranked Champ - przy czym szczególnie zależy mi na pierwszych dwóch ( tak, tak wiem że w singlu można je zrobić ale ja jestem słabiak w tej grze ;) )

Dodatkowo poszukuje chętnego do zrobienia wszystkich online achievów w Dark Sector :)

Jak coś pisać w temacie lub na PW :)

Opublikowano

Ja poszukuje jakiegos czleka chetnego na zrobienie achievow online w Stranglehold'zie, mozemy zrobic praktycznie wszystkie (no, ewentualnie oprocz 317 killsow), mysle, ze to jakos wybitnie dlugo nie potrwa. Haczyk w tym, ze nie mam zdrapek, wiec jakby jakas dobra duiszyczka mogla mnie obdarowac jakims krociutkim, 48godzinnym trialem bylbym wdzieczny ;]

Edytowane przez Sztajniec