Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłby ktoś chętny na ustawkę w Undertow ? Najlepiej piszcie via PW. W Forze 2 także chętnie pogram.

Opublikowano

Ktoś chętny na:

FIFA 09: Real world winner (Win 5 Interactive League matches), 1st time out (Win an Online League match), Duo-Hedgeidecimal (Enter a match with 20 people in a Fifa 09 Clubs Match).

FIFA Street 3: wszystko online.

PES 2009: wszystko online.

Opublikowano

Sa jakies osoby chetne zeby porobic achievementy w Fuzion Frenzy 2?Wiaodmo ze niestety potrzeba udzialu online,wiec sam sobie moge.

Jesli sa takie osoby to PW i dodajcie mnie do friendsow na livie

Opublikowano

SZUKAM CHĘTNYCH DO:

Army of Two

Retirement Savings Plan

Earn one billion dollars in total in ranked matches.

Miliard dolarów w meczach rankingowych...

----------------------------------------------------------------

Crackdown

Pack Rat

Complete any Stockpile mini-game in Co-op mode in fewer than 2 minutes and 30

seconds.

Należy ukończyć w kooperacji mini grę Zapasy (białe kółko na mapie) w czasie poniżej dwóch minut 30 sekund. Najlepiej się

rozdzielić i zbierać białe kule od dwóch stron. Po uzbieraniu setki w wyznaczonym czasie, obaj gracze dostają Osiągnięcie.

źródło: onlinecenter

Full Auto

Xbox Live Rank Level 1-10

Achieved Rank Level 1-10 in Xbox Live play

Trzeba po prostu pograć online.

Mercenaries 2

Wheels of Steel

Come in first during a co-op race.

Grając w kooperacji (co-op), należy u Evy (jeśli odkryta to jest w bazie PMC, jeśli nie należy wpierw zwerbować ją - symbol

klucza na mapie) wybrać „Race challenge” i wygrać wyścig z drugim graczem.

Uwaga! Jako, że gra ma masę błędów, często zdarza się, że pojazd wybucha bez powodu.

Należy próbować, aż do skutku.

Nothin’ But a Good Time

Destroy 200 objects from the gunner seat in co-op.

Zadanie polega na zniszczeniu 200 obiektów siedząc w pojeździe na miejscu strzelca w trybie kooperacji.

Wystarczy strzelać (jadąc z partnerem) w skrzynie, znaki, barykady, beczki oraz ludzi.

Jako, że gra posiada błędy są jeszcze dwa sposoby na uzyskanie tego osiągnięcia.

Pierwszy – zakupić samochód z wyrzutnią rakiet (można kierować pojazdem i strzelać równocześnie) i strzelać do oporu.

Drugi - wylądować helikopterem wraz z partnerem na dowolnym budynku, wezwać nalot (Nuclear bunker bust lub MOAB wskazane),

szybko wsiąść na miejsce strzelca i odlecieć (by nie zginąć). Kilka prób i osiągnięcie powinno być odblokowane

Damage, Inc.

Use 20 airstrikes in co-op.

Do odblokowania tego osiągnięcia potrzeba użyć 20 airstrike’ów grając tryb kooperacji (co-op) w sieci.

Kolejny błąd w grze. Czasami zalicza po faktycznym użyciu 20 tych samych airstrike’ów, czasami po 20 różnych, a czasami po

użyciu 20 przez partnera w co-op’ie.

Stand Up and Shout

You achieved maximum mood with the Allies.

10 Punktów

Do zdobycia powyższych osiągnięć trzeba mieć bardzo dobre stosunki z poszczególnymi frakcjami.

Jeśli któraś z grup jest nastawiona negatywnie można ich przekupić (opcja Bribe u Fiony w siedzibie PMC) lub jeśli ich

stosunek jest neutralny to wystarczy wykonywać u nich misje do momentu osiągnięcia maksymalnego pozytywnego poziomu relacji

(Friendly).

Uwaga! Gra posiada błędy. Jeśli nie zaliczyło osiągnięcia, można:

- zbić pasek do pozycji neutral (atakując) i nabić ponownie do max poziomu Friendly

- załadować jeszcze raz stan gry

- zagrać z kimś on-line (co-op) i jeśli ta osoba ma wymagany stosunek z daną frakcją osiągnięcie powinno się odblokować

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano
Niedługo powinienem oddać Crackdowna do regeneracji, więc będziemy mogli spróbować. Jakby co, to skontaktuje się z tobą.

Dzięki ale Diabeu się zgłosił i dziś już będziemy siać pożogę.

nt

Opublikowano

Potrzebuje kogoś do pomocy przy:

Mercenaries 2

Damage, Inc.

Use 20 airstrikes in co-op.

Wheels of Steel

Come in first during a co-op race.

Nothin' But a Good Time

Destroy 200 objects from the gunner seat in co-op.

Dark Sector

Wszystkich online nie mam...

GT: Dark AlexX

Opublikowano (edytowane)

Ja jestem chętny na:

Army of Two - wszystkie online (nie co-op)

Castle Crashers - areny

W Forze też mogę pograć, ale nie jestem zbyt dobry :P

Kromi - mogę zagrać w Fife 09, też nie mam tamtych acziwów.

No i Crackdown też może być.

Wiem, że pytanie nie tu: ale gdzie można tanio dorwać Dark Sector? Pytam, bo widzę, że sporo osób znalazło :P

Edytowane przez Masher
Gość ChOomik
Opublikowano

kroolik, masher, Tosh, Diabeu- jestem chetny co do crackdowna.

Będę grać w piątek i sobotę

Opublikowano (edytowane)

szabla ty miales ze mna, majstą i tomem robic lige w nba2k7 i jakos sie nie pojawiles .....no ale spoks jak zlapiesz mnie na live to daj znac, chetnie zrobie tego nba i splintera.

Btw jeśli ktoś jakimś cudem ma The Outfit i tak jak ja zero achi to niech da znać(w tej gierce prawie wszystkie achi to za online...eh..)

Edytowane przez shy4
Opublikowano

Mógłby mi ktoś pomóc w dwóch acziwach w Fable II ?

The Sharpshooter i The Executioner. To jakieś 5-10 minut.

Opublikowano

Kto chętny na Fable 2 :

1. The Philanthropist ( tutaj + bo dostanie użytkownik ode mnie prezent sporo złota i może coś jeszcze )

2. Idealny gest z innym graczem

3. Premia za współprace w walce

(gg:5009193)

Opublikowano (edytowane)

Ja chętnie zagram. Najlepiej zaraz.

Edytowane przez jasiopatryk
Opublikowano

Witam oferuje sie do gier

Burnout Paradise

Forza Motorsport 2 a konkretnie 1,000,000 Online Credits jak go zdobyc???

GTA IV

PGR 4

Saints Row 2

Mercenaries 2

PGR 3 niewiem czy w tej grze da sie jeszcze cos zdobyc online;(