Gość Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Byłby ktoś chętny na ustawkę w Undertow ? Najlepiej piszcie via PW. W Forze 2 także chętnie pogram. Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 ktoś chętny na partyjkę w castle crashers i burnout paradise pisac na gg Cytuj
deb 0 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 pomoze mi ktos z osiagnieciami do Team Fortress 2. MaCkO PL Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 Dodatkowo poszukuje chętnego do zrobienia wszystkich online achievów w Dark Sector Jak coś pisać w temacie lub na PW Dziś dorwałem Dark Sector wiec jak co to jestem chętny Cytuj
Kromi 0 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 Ktoś chętny na: FIFA 09: Real world winner (Win 5 Interactive League matches), 1st time out (Win an Online League match), Duo-Hedgeidecimal (Enter a match with 20 people in a Fifa 09 Clubs Match). FIFA Street 3: wszystko online. PES 2009: wszystko online. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 Sa jakies osoby chetne zeby porobic achievementy w Fuzion Frenzy 2?Wiaodmo ze niestety potrzeba udzialu online,wiec sam sobie moge. Jesli sa takie osoby to PW i dodajcie mnie do friendsow na livie Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 SZUKAM CHĘTNYCH DO: Army of Two Retirement Savings Plan Earn one billion dollars in total in ranked matches. Miliard dolarów w meczach rankingowych... ---------------------------------------------------------------- Crackdown Pack Rat Complete any Stockpile mini-game in Co-op mode in fewer than 2 minutes and 30 seconds. Należy ukończyć w kooperacji mini grę Zapasy (białe kółko na mapie) w czasie poniżej dwóch minut 30 sekund. Najlepiej się rozdzielić i zbierać białe kule od dwóch stron. Po uzbieraniu setki w wyznaczonym czasie, obaj gracze dostają Osiągnięcie. źródło: onlinecenter ---------------------------------------------------------------- Full Auto Xbox Live Rank Level 1-10 Achieved Rank Level 1-10 in Xbox Live play Trzeba po prostu pograć online. ---------------------------------------------------------------- Mercenaries 2 Wheels of Steel Come in first during a co-op race. Grając w kooperacji (co-op), należy u Evy (jeśli odkryta to jest w bazie PMC, jeśli nie należy wpierw zwerbować ją - symbol klucza na mapie) wybrać „Race challenge” i wygrać wyścig z drugim graczem. Uwaga! Jako, że gra ma masę błędów, często zdarza się, że pojazd wybucha bez powodu. Należy próbować, aż do skutku. Nothin’ But a Good Time Destroy 200 objects from the gunner seat in co-op. Zadanie polega na zniszczeniu 200 obiektów siedząc w pojeździe na miejscu strzelca w trybie kooperacji. Wystarczy strzelać (jadąc z partnerem) w skrzynie, znaki, barykady, beczki oraz ludzi. Jako, że gra posiada błędy są jeszcze dwa sposoby na uzyskanie tego osiągnięcia. Pierwszy – zakupić samochód z wyrzutnią rakiet (można kierować pojazdem i strzelać równocześnie) i strzelać do oporu. Drugi - wylądować helikopterem wraz z partnerem na dowolnym budynku, wezwać nalot (Nuclear bunker bust lub MOAB wskazane), szybko wsiąść na miejsce strzelca i odlecieć (by nie zginąć). Kilka prób i osiągnięcie powinno być odblokowane Damage, Inc. Use 20 airstrikes in co-op. Do odblokowania tego osiągnięcia potrzeba użyć 20 airstrike’ów grając tryb kooperacji (co-op) w sieci. Kolejny błąd w grze. Czasami zalicza po faktycznym użyciu 20 tych samych airstrike’ów, czasami po 20 różnych, a czasami po użyciu 20 przez partnera w co-op’ie. Stand Up and Shout You achieved maximum mood with the Allies. 10 Punktów Do zdobycia powyższych osiągnięć trzeba mieć bardzo dobre stosunki z poszczególnymi frakcjami. Jeśli któraś z grup jest nastawiona negatywnie można ich przekupić (opcja Bribe u Fiony w siedzibie PMC) lub jeśli ich stosunek jest neutralny to wystarczy wykonywać u nich misje do momentu osiągnięcia maksymalnego pozytywnego poziomu relacji (Friendly). Uwaga! Gra posiada błędy. Jeśli nie zaliczyło osiągnięcia, można: - zbić pasek do pozycji neutral (atakując) i nabić ponownie do max poziomu Friendly - załadować jeszcze raz stan gry - zagrać z kimś on-line (co-op) i jeśli ta osoba ma wymagany stosunek z daną frakcją osiągnięcie powinno się odblokować -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 a po co ci kompan do Stand Up and Shout?? nie czaję a co do Crackdown to bez komentarza Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 Stand Up and Shout - bo dzięki błędom nie dało mi achiva. Jak zagram z kimś on-line kto ma Fiendly z Aliantami to powinno wpaść. Crackdown - no właśnie, kiedy? Cytuj
Tosh 1 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 Niedługo powinienem oddać Crackdowna do regeneracji, więc będziemy mogli spróbować. Jakby co, to skontaktuje się z tobą. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Niedługo powinienem oddać Crackdowna do regeneracji, więc będziemy mogli spróbować. Jakby co, to skontaktuje się z tobą. Dzięki ale Diabeu się zgłosił i dziś już będziemy siać pożogę. nt Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Potrzebuje kogoś do pomocy przy: Mercenaries 2 Damage, Inc. Use 20 airstrikes in co-op. Wheels of Steel Come in first during a co-op race. Nothin' But a Good Time Destroy 200 objects from the gunner seat in co-op. Dark Sector Wszystkich online nie mam... GT: Dark AlexX Cytuj
Masher 2 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 (edytowane) Ja jestem chętny na: Army of Two - wszystkie online (nie co-op) Castle Crashers - areny W Forze też mogę pograć, ale nie jestem zbyt dobry Kromi - mogę zagrać w Fife 09, też nie mam tamtych acziwów. No i Crackdown też może być. Wiem, że pytanie nie tu: ale gdzie można tanio dorwać Dark Sector? Pytam, bo widzę, że sporo osób znalazło Edytowane 28 listopada 2008 przez Masher Cytuj
ArniHell 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Army of Two (wszystko online) Fifa 2009 (kilka online) Jak coś to wyślij zaproszenie. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 1 grudnia 2008 Opublikowano 1 grudnia 2008 kroolik, masher, Tosh, Diabeu- jestem chetny co do crackdowna. Będę grać w piątek i sobotę Cytuj
shy4 53 Opublikowano 1 grudnia 2008 Opublikowano 1 grudnia 2008 Splinter Cell Double Agent -szukam kogos do challenges NBA 2K7- wsio Cytuj
Szabla8 11 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 Splinter Cell Double Agent -szukam kogos do challenges NBA 2K7- wsio Jestem chętny na obydwie Cytuj
szkieli 0 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Wszyscy , którzy chcą zrobić Dark sector online proszeni są o wpisanie mnie na swoją liste SZKIELI. Podobno musi być nas czterech. Ja gram dzisaj od 14:30 do 17 max Cytuj
shy4 53 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 (edytowane) szabla ty miales ze mna, majstą i tomem robic lige w nba2k7 i jakos sie nie pojawiles .....no ale spoks jak zlapiesz mnie na live to daj znac, chetnie zrobie tego nba i splintera. Btw jeśli ktoś jakimś cudem ma The Outfit i tak jak ja zero achi to niech da znać(w tej gierce prawie wszystkie achi to za online...eh..) Edytowane 4 grudnia 2008 przez shy4 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Mam jeszcze gdzieś Outfit ale część achievów już zrobione. Cytuj
Gość Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Mógłby mi ktoś pomóc w dwóch acziwach w Fable II ? The Sharpshooter i The Executioner. To jakieś 5-10 minut. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Oferuje się do acziwów w: PGR 4 Gears of War GTA IV Chętnie pomogę zdobyć jakiśkolwiek . Cytuj
_przemo_ 0 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Kto chętny na Fable 2 : 1. The Philanthropist ( tutaj + bo dostanie użytkownik ode mnie prezent sporo złota i może coś jeszcze ) 2. Idealny gest z innym graczem 3. Premia za współprace w walce (gg:5009193) Cytuj
Gość Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 (edytowane) Ja chętnie zagram. Najlepiej zaraz. Edytowane 6 grudnia 2008 przez jasiopatryk Cytuj
deb 0 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Witam oferuje sie do gier Burnout Paradise Forza Motorsport 2 a konkretnie 1,000,000 Online Credits jak go zdobyc??? GTA IV PGR 4 Saints Row 2 Mercenaries 2 PGR 3 niewiem czy w tej grze da sie jeszcze cos zdobyc online;( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi