Opublikowano 21 lutego 200916 l Szukam chętnych na ustawkę w: Midnight Club: LA - 20 rankingowych wygranych - 50 ukończonych wyścigów Burnout Paradise - 250 zadań GTA IV Pobicie czasu w misjach: "Deal Breaker", "Hangman's NOOSE" and "Bomb da Base II". Jeśli ktoś jest chętny niech wyślę PW.
Opublikowano 21 lutego 200916 l Witam poszukuje osob do Call of Duty WaW a dokladnie do Blue Ribbon. Crackdown - Double Trouble, Tag Teamer oraz Pack rat. Pgr 3 - Mouse Master, Cat Champion, Team Cone Capture Champion i Online Professional. Mam czas np jutro caly dzien Porsze sie okreslic kto i w czym bylby mi w stanie pomoc.
Opublikowano 22 lutego 200916 l Army of Two Wszystkie achievementy online i mogę przejść z kimś singla, a do multi trzeba 4 osoby. GT: Dark AlexX
Opublikowano 22 lutego 200916 l Witam Szukam osoby do achievementów online - The Darkness i TDU(min. Club race victories i 30 multi victories).
Opublikowano 23 lutego 200916 l Witam - szukam kogoś chętnego na ustawkę na onlienowe achievy w Race Pro (są banalne, no moze trochę czasochłonne). GT - Octane PL
Opublikowano 24 lutego 200916 l Jest ktos chetny na Dooma online? Proste achivy, 50 i 100 kills.. jak cos to gra kosztuje raptem 400mp a funu jest naprawde sporo.. w koncu to Doom
Opublikowano 24 lutego 200916 l Szukam chętnych do pogrania w Fable II w Co-op (achievementy online). Mój GT: GrodziewPL (dodawać do Friendlisty)
Opublikowano 24 lutego 200916 l Lord of the Rings: Conquest - wszystko co online najlepiej wieczorem moj gt: mx9pl
Opublikowano 24 lutego 200916 l Elo. Potrzeba ludzi do The Darkness na wszystkie achiki online. Daj znać na Live to porobimy mx9 Lord of the Rings: Conquest Weekend pasuje?
Opublikowano 24 lutego 200916 l Wyślij zapke Przy okazji ..... TNA iMPACT również mile widziani gracze aby porobić online albo pomóc mi w online .
Opublikowano 24 lutego 200916 l Dajcie znać kiedy gracie w The Darkness to porobiłbym razem z wami;-)
Opublikowano 27 lutego 200916 l ktoś chetny na ustawke w NBA STREET HOMECOURT na aczika 10 wygranych podrząd ??
Opublikowano 27 lutego 200916 l ja tylko czekam na live od papyflo, zagadaj na lajwie jutro zrobimy za dnia jak Ci pasi.
Opublikowano 27 lutego 200916 l szukam kogos do blue ribbon (cod5) proponuje dzis, godzina 22 chetnie przejde tez army of two na poziomie professional anyone?
Opublikowano 28 lutego 200916 l Siema Gonzo. Możemy zrobic dziś tego achive'a z COD. Potrzebne są 4 osoby: Ja, Ty, Plaskaczynski (masz go na liście) i Octane PL (byłby chętny). Tylko że mógłbym dziś tak o 23. Jak ci pasuje to zagadaj do nich i wyślij mi wiadomośc.
Opublikowano 28 lutego 200916 l Ace Combat 6: Siege Battle, gramy we wtorki/piatki od 21. Jakby ktos chcial dolaczyc to zapraszam. Kazdy jeden gracz przyspieszy boostowanie tego cholerstwa. Ponadto szukam kogos kto by ze mna porobil wszystkiego achievy online w Stuntman Ignition.
Opublikowano 28 lutego 200916 l szukam kogos do blue ribbon (cod5) proponuje dzis, godzina 22 chetnie przejde tez army of two na poziomie professional anyone? na AoT sie pisze wprawdzie zostały mi 2 ostatnie rozdziały na profesjonalu ale chętnie porobię aczki z multi i inne które wymagają 2 graczy.
Opublikowano 2 marca 200916 l Poszukuję kogoś do walnięcia tych kilku aczików w Colin Dirt. Pomyślałam że ładnie będzie wyglądał calak w dircie
Opublikowano 3 marca 200916 l szukam kogos do: - army of two- zkonczenie gry na poziomie professional no i przy okazji wpadna oczywiscie inne acziwy - left 4 dead- glownie do zaliczenia 4 scenariusza na expert (farma), ale i tez do pogrania w tryb kontra Edytowane 3 marca 200916 l przez Wiiner