Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szukam osob do zrobienia kilku achievmentow w Fifa 09, jak ktos chetny to dodac na XBL ;]

Chętnie pomogę. Zauważyłem że masz też GTA IV to jak coś tam też możemy się ustawić ;). Jeszcze dziś wyślę ci zaproszenie. I najlepiej jakbyśmy zagrali jutro bo niedługo mi się Live Gold kończy.

Opublikowano (edytowane)

Jest ktos chetny na Crackdown - Pack Rat

Call of duty world at war - blue ribbon

i na Street Figtera IV - 10 rankingowych wygranych pod rzad

Edytowane przez deb
Opublikowano (edytowane)

Fifa Szit 3 - podtrzena pomoc z Host Picks/Guest Picks. Wystarczy wygrac dwa mecze w trybie Playground Picks jeden jako host drugi jako gosc. Niby proste, a za chini na nikogo tam trafic nie mozna. Jakby co to lapcie mnie na xbl lub gg 2698079

Edytowane przez Veg
Opublikowano

Szukam kogoś na kilka meczyków do PES 2009 do acziwa wymagającego wygrania pięciu meczów pod rząd. Jakoś mi się to nie udaje jak na razie, bo mało gram online smile.gif Pieć razy wygrasz Ty, potem pięc razy ja i wszyscy będą szczęśliwi biggrin.gif

Opublikowano

A ja to akurat mam...

Powiem CI jak to zrobić, bardzo łatwo.

Cała drużyna musi wejść na taką belkę i roździelić się na całej szerokości, tam gdzie jest siano czy słoma - pod tym zadaszeniem.

Ze 2 osoby biorą snajpy żeby ubić Smookery, Tanki i Huntery są niegroźne - nie dotkną, chyba że głazem. (trzeba je ubić szybko)

Zwykłe zombii tak samo.

Kiedyś próbowaliśmy schować się w domku w szafie, ale tam się nie da tego przejść.

Opublikowano

Wygląda na to, że macie już komplet, ale jakby co - jestem chętny. Mam headset i kapitalnie wpasowuję się w rolę Louisa, hehe (hint: co wyprawia w intrze ;)). Ale się staram! I słucham się też :).