Opublikowano 5 maja 200915 l Ogólnie kredyty na zakup broni itp. + acziwy online jak ktoś nie ma. Planujemy ustawić się w piątek, sobotę od 19:00 do rana. Edytowane 5 maja 200915 l przez jasiopatryk
Opublikowano 6 maja 200915 l Poszukje kogoś do zrobienia achivów w GRID-zie oraz w Quantum of Solace.
Opublikowano 6 maja 200915 l Na Grida pewnie bede chetny, ale gre dostane dopiero za pare dni. Szukam kogos do pomocy z FIFA09: Provider Perform a cross for a friend who scores from it (co-operative achievement) Bend it like a pro Score from a free kick in a match Niestety nie mam 2 padow, a zostaly mi jeszcze te acziwy. Czy ktos dobry zechcialby pomoc mi z tym w jakims sieciowym meczu. W ramach rewanzu moge pomoc z tym samym lub kazdym innym, jesli komus cos braknie.
Opublikowano 7 maja 200915 l GRID ma już zrobiony ze mną. Ja się piszę na Fifke,tylko powiedz,jak ty to sobie wyobrażasz? Jak strzelić wolnego,ot tak?
Opublikowano 7 maja 200915 l Gra: Skate 2 Acziwy: związane z freeskate activities, 2 podstawowe a jak będzie dobrze szło to może uda się zrobić wszystkie. Nr gg i GT podane, zapraszam
Opublikowano 8 maja 200915 l Witam Ostatnio troche pogrywam w Bad Company i tak się zastanawiam czy można by zrobić ustawkę na 24!!!!!! osoby Można startując mecz zaprosic kumpli z listy a jak by tak zaproscić 24, ciekawe czy wtedy gra wystartowałą by nowy serwer z wszytskimi osobami, ktoś wie czy to wogóle możliwe i czy znalazłbym tylu chętnych??? Pzdr @ll
Opublikowano 8 maja 200915 l ktoś zainteresowany zrobieniem on-line acziwów w Outrun Online Arcade ? EDIT > SWOS już zaliczony. Edytowane 9 maja 200915 l przez zimzvm
Opublikowano 9 maja 200915 l Szukam kogoś do gry w PES 2009. Chodzi mi o dwa acziwy online (1. Pięć zwycięstw pod rząd, 2.Wygranie conajmniej 75% meczów z dwudziestu). Czyli ja wygrywam 16 razy, potem Ty 16 razy i mamy po dwa acziwy
Opublikowano 10 maja 200915 l Szukam chętnego do co-opa w GoWa na insane (pełna kampania) Poza tym jakby komuś chciało się ruszyć onlajnowe achivy w takich starociach jak THPS8, PGR3 czy Sega Superstar Tennis (ciężko kogokolwiek znaleźć do tego) albo nastrzelać 180k w Aegis Wings to msg me
Opublikowano 10 maja 200915 l Ktoś chce zrobić Hordę na Snowblindach lub Flashbackach w Gears of War 2? Jak coś to PM lub XBL. Elo.
Opublikowano 12 maja 200915 l Potrzebujemy jeszcze 4 osoby do Quantum of Solace. W 8 bardzo łatwo zdobyć 100000 kredytów. Jeśli ktoś ma czas i na 100 % będzie to niech mi wyśle wiadomość na Live kiedy mu pasuje.
Opublikowano 13 maja 200915 l Poszukuje kogos do przejscia GOWa2 na co-op. Poziom trudnosci obojetny. Rowniez poszukuje kogos do acziwow w Medal of Honor : Airborne. Wysylac FR.
Opublikowano 13 maja 200915 l Szukam osoby do online w Pure. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę o info tutaj i najlepiej też poprzez Live.
Opublikowano 15 maja 200915 l poszukuje 1 osoby do zrobienia co-op w halo na 4 osoby 3 juz mam chodzi mi o achievment Vidmaster Challenge: Annual jakby co moj gametag to Majsta
Opublikowano 16 maja 200915 l Kogoś na ustawkę do multi w Stranglehold .Zajmie to z godzinę ,nie więcej a wpadnie sporo ponad 100 GS .W razie co proszę walić na Live ,ale aktualne raczej tylko przez weekend .
Opublikowano 16 maja 200915 l Szukam chętnych na HAWX'a najlepiej kampania na elite, mogę zrobić też kilka na vs
Opublikowano 17 maja 200915 l Szukam kogoś do Saints Row2 PL(koniecznie PL bo nie można grać na różnych wersjach) Jak coś to GG 6717409 Edytowane 17 maja 200915 l przez SadiXD