Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano

poszukuje kogos do achi Team player w HAWX oraz pare osob do Blue ribbon w call of duty waw

najlepiej dzisiaj.. dajcie znac na live

Edytowane przez deb

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 87,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

Nieaktualne.

Edytowane przez jasiopatryk

Opublikowano

Reflektuje ktos na 10 wygranych z rzędu w NBA STREET HOMECOURT?

Opublikowano

Szukam kogos do pomocy w online'owych aczkach WWE Smackdown vs RAW 2007...

Opublikowano

Ktoś bedzie chetny do 10 wygranych z rzędu w NBA CHOSE ONE? pisac na XBL jak cos

Edytowane przez Vergo

Opublikowano

Szukam kogoś do ustawki w UFC 2009. Wszystko online. Piszcie PW.

Opublikowano

Szukam kogoś do

Gow 2 horda i co-op na najwyższym

i do dirt 3 achiv ktos chetny to pm lub na xbl.

Opublikowano

Będę miał pojutrze Dirta ponownie, więc jestem chętny (brakuje mi tylko jedno osiągnięcie online).

Opublikowano

I tak miałem zabrać się za GoW'a, więc jakby co to jestem chętny na co-opa (tylko z przerwami, bo nie lubię grać długo w jedną grę :P).

Opublikowano

najmocniej przepraszam, ale ktoś w to w ogóle jeszcze gra ?

point n' click w sieci. lolz.

; ]

Opublikowano
Aktualnie szukam ludzi do:

- Orange Box (Team fortess)

- Damnation (wszystkie online)

- HAWX

- MC: LA

Odpada damnation

Dochodzi Sacred 2

Opublikowano
Aktualnie szukam ludzi do:

- Orange Box (Team fortess)

- Damnation (wszystkie online)

- HAWX

- MC: LA

Odpada damnation

Dochodzi Sacred 2

+ GRAW 2

Opublikowano

Potrzebny ochotnik do ostatniej misji na Legendary w Halo 3 (Annual) - najlepiej natychmiastowo. :D

Opublikowano

Szukam 4 osób do multi Vegas 2. Zrobilibyśmy wszystkie achievy, oprócz tych za 100 killi którąś bronią

Opublikowano

Jak najprędzej, dodajcie mnie do przyjaciół (ja zapomnę ;/) razem z wiad. że do achievów, a ja załatwię jeszcze kilka osób

Opublikowano

R6: LV2 jeszcze aktualne, jak coś to mogę jeszcze jedną osobę załatwić i na czwartek moglibyśmy się ustawić

Opublikowano

Szukam kogoś do Turoka (mamy chyba już 12 osób ale jeszcze kogoś brakuje do wszystkich achievementów)