Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś chętny na ustawkę w Paradajsa np. jutro od 20:00 ? Minimum 3 osoby potrzebuję.

Opublikowano

Pomoze ktos zrobic achievementy z 50 centa (zaliczenie gry jako ktos z G-Unit) lub Fable 2 (premia za wspolprace, perfekcyjny gest, lalki, barwniki z see the future, zabicie nekromanty w koloseum, stroj kuraka)?

Opublikowano
Ktoś chętny na ustawkę w Paradajsa np. jutro od 20:00 ? Minimum 3 osoby potrzebuję.

Będę miał ekipe nie wiem jeszcze jak dużą ale myślę, że wraz ze mną będzie 3, 4 osoby. My się ustawiamy na sobotę 21- 22. Challenge chcesz robić czy burnout skills itp. ?

Opublikowano (edytowane)

Szukam osob (okolo 4, oczywiscie czym wiecej tym lepiej) do zrobienia wszystkich achievementow MP w Turoku. Jak wiecie, jest ich duzo, wiec zgrana ekipa (systematycznosc...) mile widziana

Do wiekszosci wystarcza 2 osoby, jednak sa achevy 6vs6, 8vs8 i jeden wymagajacy min. 4 graczy

Edytowane przez Pawcio4
Opublikowano

Szukam ludzi do ustawki online w GTA IV.

Fly The Co-op

Beat our time in ranked versions of "Deal Breaker", "Hangman's NOOSE" and "Bomb da Base II".

Zostaly mi dwie misje, oprocz HN.

ze wzgledu na to, ze nie mam headsetu, to podaje moje gg: 8570848

Opublikowano

Szukam ekipy 7-8 osób do zrobienia 19 achievów online w Naruto: Rise of the ninja. Plan mam dobry, potrzeba mi tylko ludu :) Ogółem w jakąś godzinę każdy by zgarnął 100gsa, do zdobycia jest nawet 250. Jakby ktoś był chętny to walić na PW :)

Opublikowano (edytowane)

Poszukuje osoby do zrobienia kilku osiągnięć z sw: snowboarding

zajmie to najwyżej kilka minut

gt: murphy1693

Edytowane przez murphy16