Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Poszukuję osoby chętnej do GoW 2. Wszystko w Co-op. Najwyższy poziom trudności Jedno wymaganie żeby osoba była rozmowna nie jakieś tam mruczenie :P Pm proszę
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Szakal, jakby co to ja OB chetnie, ale znaleźć 8 chętnych ludzi graniczy z cudem.
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l Nie sądzę . Ja bez problemu ustawiłem się pod ten aczik, a później miałem osób pod dostatkiem, najgorzej jest sprawić żeby wszyscy byli o odpowiedniej porze na XBL. Ja bym wam pomógł, ale nie mam golda i raczej nie będę miał przez jakieś 2-3 tygodnie...w porywach do miesiąca.
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l Szakal, jakby co to ja OB chetnie, ale znaleźć 8 chętnych ludzi graniczy z cudem. Nieprawda Z innego forum już mamy spor.ą grupkę ludzi. Zaraz wyślę ci zaproszenie Jeśli co to ustawka będzie o 20 w niedzielę
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l Jeśli jest ktoś chętny do achievementów w GH: Metallica głównie Battery do dajcie znać
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Potrzebna jedna osoba do hordy w Gears Of War 2, gramy ok. 22, mamy zamiar zaliczyć wszystkie 50 fal, gram: ja (cuil), manjak34 PL, marcinbox
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l Szukam chętnego/chętnej do zagrania w Gears of War 1 w coop, na Insane. Chciałbym zagrać Dominiciem i pozbierać Cog Tagi. Pierwszy akt mam zrobiony - więc jeśli ktoś by miał, to można zacząć od drugiego. EDIT: Poszukuje tylko osoby do za hostowania gry, tak abym to ja skończył wszystkie akty Domem - nie musi być szalony poziom trudności. Edytowane 16 sierpnia 200915 l przez Jordan23Carolina
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l Znajdą się jeszcze jacyś chętni na ustawkę w Burnout Revenge? Z nieba mi spadłaś (?) ! Ja bardzo chętnie...póki co nie mam Golda, ale jak tylko przejdę World Tour to sobie wykupuję, a do wymasterowania zostały mi tylko dwie ostatnie rangi. Tak więc wyślij mi zaproszenie na NikoBe PL, albo ja ci wyśle jak będę na Live. Edytowane 16 sierpnia 200915 l przez barcelona fan
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l Szukam kogoś do: NBA Street Homecourt Street Fighter 4 Nba 2k9 (jeśli się da ustawić) Fight Night Round 4
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l 2 osoby bardzo pilnie need do GoW2 Tryb horda. Dziś wieczorkiem planujemy. Pisać na Live GT: Hunterius
Opublikowano 19 sierpnia 200915 l Szukam ludzi do: - Red Faction Guerrilla (wszystko) - Call of Juarez 2 (kasa) - FNR 4 (wszystko) - Call of Juarez 1 (wszystko) Edytowane 22 sierpnia 200915 l przez skwara
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Szukam osób do achievementu w Forza 2 w multi (1 mln kredytów online). Jakby ktoś się pisał na jakiś wyścig po Nordschleife czy innym torze to odezwie się na PW.
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Łapię się na forzę. I szukam dalej ludu do GH World Tour. Zostały mi 3 aczki online (Platinum/Solid Gold Rockstars i ten za 8x cały band, ale mogę pomóc w innych aczkach). Edytowane 20 sierpnia 200915 l przez KopEr
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Ja również piszę się na forze. Może dzisiaj gramy o 21 ? Proponowałbym ten oval ponieważ najszybciej przejedzie się wyścig (inna kwestia, że jest najnudniej
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l No Nissan Speedway to najlepsza opcja. Bodajże za 1 okrążenie z 3 przeciwnikami dostałem 1k ; ) Na pewno nie uda się tego zrobić w jeden dzień dla całej ekipy. MaZZeo zaproponował 12 w niedzielę - mi pasuje, ale dzisiaj o 21 też możemy pojeździć. Pozdro. Tak by to miało wyglądać: The easiest and fastest way to get this achievement is with buddies. 7 of them. All of you need to get into a room, 75 Laps Nissan Speedway. As the race starts, everyone quits except for one person. This person then completes the race (By Himself) and at the end will be rewarded $220,000 for 45 minutes worth of driving in a circle. Rotate the circle of friends until everyone gets it. The fastest car to do this in, is the 1960 Ford Gt, Fully supped (U999). Lepiej jeździć bez uszkodzeń i paliwa jak dla mnie, bo wystarczy raz się zagapić i można więcej prze(pipi)ć niż zyskać Nudne, ale jak chcemy calaka trzeba się poświęcić Edytowane 21 sierpnia 200915 l przez KopEr
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l jak już piszecie o tej ustawce to porada ode mnie - nissan speedway, 75 okrążeń, włączone uszkodzenia na maxa, zużycie paliwa również (pitstop co około 20-22 okrążeń o ile dobrze pamiętam), ręczna skrzynia, wszystkie systemy off, ogólnie żadnych udogodnień. osobiście śmigałem nieco podrasowanym Chryslerem Me Four Twelve, dobry stosunek max speed/przyczepność na zakrętach. przy 2 osobach w lobby dostawałem za wyścig około 100K (sam wyścig plus premia za brak uszkodzeń i udogodnień), przy kilku osobach sporo hajsu wpadnie Edytowane 21 sierpnia 200915 l przez Colin84
Opublikowano 22 sierpnia 200915 l szukam osob do : Gears Of War 2 - co-op na insane Halo 3 - co-op na legendary kto chetny to wyslac FR, GT : lqscrs
Opublikowano 22 sierpnia 200915 l Co do forzy to ja też mogę się pisać. Z moich doświadczeń wynika, że jest sposób żeby wszyscy zarobili za wyścig główną nagrodę po zwycięstwie. Po prostu na początku wyścigu każdy musi się odłączyć od neta( oprócz hosta) i skończyć wyścig i i tak dostanie tą kasę. Próbowałem tak robić z kolegą i obaj dostawaliśmy kasę.
Opublikowano 22 sierpnia 200915 l Ja też jestem chętny na Forze 2. Najlepiej abyśmy co dzień o ustalonej godzinie włączyli grę i po kolei każda osoba by jeździły, aż zdobędzie odpowiednią ilość kredytów.