Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano

gdyby ktoś chciał albo miał w planach na przyszłość zrobić multi w Race Pro to poproszę info przez XBL.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 89,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

Chętnie porobię achievementy w GH Metallica, posiadam perkusje i gitare. Nie jestem jakiś progamer, ale na medium/hard zagram :) MÓJ GT: GumisSsPL mam HS

Edytowane przez Gumis144

Opublikowano

Gdyby ktoś chciał Hordę w GOW2 to w piątek 18-12-2009 po 18. GT: plesniaczek

Potrzebne 2 może 3 osoby...

Opublikowano

Chętni na Hordę dziś w godz. 18-19?

Mogę też w innych terminach. Zainteresowani proszeni o kontakt na zbl.

Opublikowano

JeDaj i komarek, ja na "GoWika" bardzo chętnie bym się ustawił, tylko że póki co Gold mi się skończył :/. A przedłużać będę pewnie dopiero gdzieś tak w nowym roku. Więc jeżeli do tej pory dalej będziecie grali na Hordzie to zaproście mnie na XBL GT NikoBe PL.

Opublikowano

Zajmie dlugo...mi z niezlym skillem z 30h moze wiecej

Opublikowano

Aha to nie znam tego sposobu. Dla mnie Grid w multi to czysty miod i robienie tego acziwa to byla wielka przyjemnosc.

Opublikowano

Wampis masz moze DLC do grida?

szukam kogos kto moglby mi pomoc z JACK OF ALL TRADES bo nie widzialem jeszcze gry z dostepna opcja jezdzenia samochodami z dodatku :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

SZUkam 2, 3 osób do LEFT 4 DEAD 2 do przejscia kampani na expercie i kampani realistycznej rownież na expercie, oraz do paru achivov na multi

Edytowane przez Fragi

Opublikowano

Forza 2 - chcialby ktos zrobic jedyne onlinowe osiagniecie w tej grze (milion crs)?

Opublikowano

Szukam kogoś kto jeszcze gra w L4D. Kampania na expercie, zabicie witch żeby nikomu nie ubyło HP itp.

Opublikowano

Golden Axe?

GRID do Legend? (najlepiej kogoś kto już też ma choć połowę wymaganych punktów)

ewentualnie Rainbow Six Vegas w coopie i multi

Opublikowano

Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

Opublikowano

Potrzebna jest 1 osoba na ustawkę w Army of Two. Najlepiej z dodatkiem.

GT : promilek

Opublikowano

Forza 2 - chcialby ktos zrobic jedyne onlinowe osiagniecie w tej grze (milion crs)?

Ja będę chciał tyle że 1) nie mam teraz Xbox Live (kwestia tygodnia-dwóch) 2) pożyczyłem dwójkę kumplowi 3) będziemy potrzebowali do tego 6 osób.