Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto jest chętny na acziki z BC2 :

Zabiciu 5 graczy z listy przyjaciół

oraz

zabicie 20 graczy po przez zawalenie budynku .

Proszę o wysłanie zapra na XBL . Ustawimy się na weekend ( piątek od 20:00 , Sobota od 15:00 )

Pisać smiało na XBL raiders25 . Im więcej chętnych tym lepiej .

Opublikowano

Poszukuję 5 ludzi do achievementów w F.E.A.R. 2, mianowicie Flash Dance (Kill 3 players while blinded from a shock grenade during any ranked match) i nabijanie punktów do achievementa Four Star General.

Mój gamertag to xGARGULECx , jeśli jesteś chętny to wyślij mi wiadomość na konsolę, powinienem być praktycznie codziennie.

Opublikowano

Poszukuję 1-2 ludzi do gry DIRT 2,głównie po to,aby zdobyć achieva za wygranie przeciwko 7 graczom,ewentualne nabijanie expa rowniez mile widziane.Ustawka odbędzie się dziś(30.04.10) około godz. 19 ,a jeśli nie wypali to zaraz po dlugim weekendzie.Mój GT:Evil Gaara PL.

Opublikowano (edytowane)

Witam. Szukam jednej chętnej osoby, która zrobiła by ze mną wszystkie 20 fal Last Stand/Ostatni Bastion na najniższym poziomie Rookie (50GS) i wszystkie mapki w Face-off. Zależałoby mi na niedzieli. Wysyłajcie zaproszenia. Gra oczywiście Splinter Cell Conviction.

Edytowane przez Q-Jot
Opublikowano

Potrzebuje kogoś do zdobycia osiągnięć w Fable II GOTY. Konkretnie tych: The Bibliophile, The Concierge, The Fowl Player.

Opublikowano

MX vs. ATV Reflex

Potrzebuję...10 osób do achieva "To the Victor? - 15G"

Place 1st in an Xbox LIVE Playlist Match with 11 human opponents.

Wiem, że jest to prawie niewykonalne, ale chętni pisać na GT promilek

Opublikowano

Gry Xbox 360:

-Halo 3

-Gears of War 2

-Crackdown

Gry arcade:

-Duke Nukem 3d

-Doom

-Worms

-Brain Training

Prosze o kontakt via:

-PM

-mail

-Gadu-Gadu

-Xbox Live "Maka POL"

Opublikowano

Czy byłby ktoś chętny do zrobienia achiva za zniszczenie 2.0 w Bad Company 2 - potrzebne jest przynajmniej 6 osób by zrobić to na drużynowej gorączce. Można by to zrobić w weekend w godzinach wieczornych bo wtedy przeważnie każdy ma czas. Narazie jest 2 chętnych ja i NiconPL.

Edit: Jest już 5 osób - jeszcze 3 i można robić :)

Opublikowano (edytowane)

Znajda sie jacys chetni do pomocy w Halo 3 ? Brakuje mi 2 achievementow do 1750GS ;]

Delicious Brains

On a Mythic map, infect 2 humans during any ranked or social match.

oraz

Zombie Repeller

On a Mythic map, kill 2 Zombies during any ranked or social match.

Trudno trafic samemu na tryb Zombie w Rumble Pit, w dodatku wszyscy ludzie musza miec mapki z Mythica (albo plyte od ODST). Wspolnie poszloby szybciej, ofkoz pomoge w innych achievementach jakby co ;]

EDIT: Juz nieaktualne :rolleyes:

Edytowane przez Ins