Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano

Szukam kogoś do pogrania w Gears of War 2 w kampanię. Jak ktoś nie ma achievementa (Przejdź kampanię na najwyższym poziomie trudności) to chętnie pomogę i dodatkowo sam go zaliczę.

Druga gra, do której szukam osoby to Fable 2. Jeżeli jest ktoś zainteresowany pisac na PM.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 88,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

Szukam kogoś na online w Overlorda (1) a pózniej w O2 :)

Opublikowano

Kto chetny na fife,l4d2 i na bad company 2 ?

jbc to do pegle tez jestem chetny :)

Edytowane przez skwara

Opublikowano

Poszukuje kogoś do zrobienia achievmentów za co-op w Splinter Cell: Conviction.

Jak coś pisać na PW lub GT: JakuzaPL

Opublikowano

Jest ktos chetny do pomocy w Gears of War 2?

Icy Dead People

Complete waves 1 through 50 on any Snowblind Map Pack map in Horde (any difficulty)

Achievement za zrobienie 50ciu fal w Hordzie na mapce z pakietu Snowblind. Potrzeba 2/3 osob, jezeli ktos jest chetny to walic na GG lub wyslac wiadomosc na XBL.

Opublikowano

Jak by ktoś chciał zrobić achievmenty w co-op w Serious Sam HD - pisać na PW lub GT: JakuzaPL

PS. Jakby do Peggle znalazło się 4, to też byłoby miło.

Opublikowano

Split Second - ustawka pod achievementy za pozycję online (ranking wchodzi także podobno na prywacie), najpierw nabija jedna osoba, potem druga. Jak ktoś chętny to na xbl kontakt

Opublikowano

Jest ktos chetny do pomocy w Gears of War 2?

Icy Dead People

Complete waves 1 through 50 on any Snowblind Map Pack map in Horde (any difficulty)

Achievement za zrobienie 50ciu fal w Hordzie na mapce z pakietu Snowblind. Potrzeba 2/3 osob, jezeli ktos jest chetny to walic na GG lub wyslac wiadomosc na XBL.

piszę się na wszystkie acziki z GOW2 ,zapa wysłałem

Opublikowano

piszę się na wszystkie acziki z GOW2 ,zapa wysłałem

Dzieki za pomoc, jakbys czegos potrzebowal daj znac.

1) Potrzebuje teraz kogos kto pomoze mi z jednym achievementem w Pure:

Underdog

Use a class D engine to beat an opponent with a class A engine in a ranked match.

Potrzebna jest osoba, ktora bedzie mogla w rankingowym meczu wybrac pojazd klasy A, reszta to czysta formalnosc ;]

2) Jest ktos chetny do pomocy w Modern Warfare, na wszystkie misje w Special Ops ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Szukam kogoś kto chciałby pograć w coopa w Splinter Cell Conviction, oraz ekipy która gra w Nazi Zombies coby porobić acziki na Shi No Numa.

Opublikowano

szukam jednego chetnego na rankingowe acziwy w condemend 2

Opublikowano

Szukam ludzi do residenta 5 na multi do trybu versus

I do zombie apocalypse do trybu 7 dni piekła

Opublikowano

Szukam ludzi do przejscia H3:ODST na Legendary. Robimy po 2-3 misje dziennie.

No i MW2 co-op,wszystkie misje na Veteranie.

Edytowane przez InFiDeL

Opublikowano

szukam kogoś do pogrania w Aliens vs Predator

jakby co to pisać na gamertag albo tutaj

Opublikowano

Ktoś ma do zrobienia/pomoże pyknąć achievementa w borderlands 'United we stand"? Mam aktualnie kroma do zabicia, wiec ktoś z co najmniej 25levelem by się przydał.

Opublikowano

już Ci pisałem.

W farkraja2 ktoś jeszcze gra? Bo coraz ciężej o ludzi

Opublikowano

O jakiej grze mowisz?

Podbijam ustawke na H3:ODST na Legendary