Opublikowano 7 lipca 201014 l Szukam osób do teamu na achivementa 'Talking bout Team practice' 6 osobowy team freeskate. jak ktos sie pisze to pisac na gg lub na Live
Opublikowano 8 lipca 201014 l Potrzeba graczy do aczików za multi w Kane&Lynch: DeadMen. Również granie 4 fun mile widziane
Opublikowano 11 lipca 201014 l Poszukuję graczy do zaliczenia acziwów w multi dla Flatout: Ultimate Carnage
Opublikowano 17 lipca 201014 l Czy na forumie znajdzie się sześciu wspaniałych którzy wciąż posiadają Orange Box?
Opublikowano 17 lipca 201014 l Ja jeszcze posiadam OrangeBox. Chodzi o acziw za zagranie z 7 frendsami z listy? Jak coś to mogę pomóc .
Opublikowano 21 lipca 201014 l do coopa w w 50 cent blood on sand i hellboy science of evil???? gt jak na forum:P
Opublikowano 21 lipca 201014 l Poszukuje graczy do Borderlands ( podstawka plus dodatki ) aby przejść kampanie zaczynam od pierwszego Lv i najlepiej żeby chętni również byli zieloni jak jak kontakt GG live PW
Opublikowano 22 lipca 201014 l Szukam ludzi do RDR (chodzi o misje multiplayerowe polgajace na napady na kryjowki bandytow i zalozenie 8-osobowego gangu).
Opublikowano 22 lipca 201014 l POtrzebna osoba do SPLITER CELL :CONVICTION -przejscie kampani w co-opie na realistycznym -zrobienie wszystkich map w ostatnim bastionie na realistycznym Pisać na XBL : raiders25 .Moge grać całą sobotę i niedzielę godziny do ustalenia .
Opublikowano 23 lipca 201014 l Szukam ludzi do RDR (chodzi o misje multiplayerowe polgajace na napady na kryjowki bandytow i zalozenie 8-osobowego gangu). Jak coś jestem chętny bo też bym chciał zrobić achivy online w tej grze
Opublikowano 24 lipca 201014 l POtrzebna osoba do SPLITER CELL :CONVICTION -przejscie kampani w co-opie na realistycznym -zrobienie wszystkich map w ostatnim bastionie na realistycznym Pisać na XBL : raiders25 .Moge grać całą sobotę i niedzielę godziny do ustalenia . Ponawiam .
Opublikowano 24 lipca 201014 l szukam osob do gier: - TEKKEN 6 - Puzzle Quest: Challenge of the Warlords moj GT: PL GoNZo
Opublikowano 25 lipca 201014 l Szukam ludzi do L4D2 Bad Company 2 (20 wyburzen) Operation Flashpoint Edytowane 25 lipca 201014 l przez skwara
Opublikowano 26 lipca 201014 l Szukam do RDR, asysty, kryjówki, posse GT jak w podpisie, ale nie jestem podłączony do neta cały czas więc najpierw lepiej pw na forum. Pzdr
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l Bedzie nietypowo Potrzebuje dwoch osob do zrobienia kilku online'owych achievementow w Halo 2 na PC. Znajdzie sie ktos ?
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l a tam nietypowo, ja potrzebuje praktycznie wszystkie online a calak ładnie by wyglądał
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Calak ladnie by wygladal przy Halo 3 i ODST, ktore mam wymaksowane ;] No to jest nas dwoch, moze cos z tego bedzie Edytowane 3 sierpnia 201014 l przez Ins