Opublikowano 18 października 201014 l Szukam ludzi do Co-opa w Red Dead Redemption Zapraszać i wysyłać wiadomość.
Opublikowano 20 października 201014 l Szukam osob do rzezni na hardcore w bc2. Jestem chętny - przydały by się jeszcze 2 osoby
Opublikowano 20 października 201014 l Wchodzę w to. Szukam kogoś do ustawki w MoH - achiv Fire controler
Opublikowano 20 października 201014 l Pisze się ,jak chesz to zrobić ? JEstem przeważnie na XBL od 15:00 -18:00
Opublikowano 20 października 201014 l Myślę że może zadziałać sposób podobny do boostingu odznak w BC. Ktoś wchodzi do meczu i gra dopóki nie będzie wolnego miejsca tylko u przeciwników. Wtedy drugi dołącza i można się podkładać.
Opublikowano 20 października 201014 l ojj we dwóch to to trochę potrwa ,licz się z tym ze nie zawsze się uda podłożyć i inni gracze bedą cię zabijać zanim twoj partner zdąży strzelić . Mapki sa maławe a akcji aż nad to .
Opublikowano 20 października 201014 l Właśnie dlatego przydałaby się większa liczba osób. W ataku można by się całą grupą gdzieś przykampić tak żeby ciągle respić się w tym samym miejscu. Jednak myślę że najtrudniej jest doczłapać się do tej sterowanej rakiety, później to już przykampić się i mieć nadzieję że przy namierzaniu celu dla nalotu nikt cię nie ustrzeli. Never mind, nie mogę więcej grać w tą grę bo połamie płytę. Edytowane 20 października 201014 l przez ksztyrix
Opublikowano 21 października 201014 l Panowie do tego achiva naprawdę nie potrzeba się ustawiać, na samym początku sam myślałem że będzie z tym duży problem, jednak wybór odpowiedniego trybu praktycznie go rozwiązał. Trzeba grać w misje bojowe na mapie, nie pamiętam nazwy ale nie jest to ani ta zimowa, ani lotnisko, grac jako atakujący klasą snajpera ze zmodyfikowaną lunetą (ma lepszy zoom i jakoś tak lepiej widać) niestety trzeba trochę przykampić i poznać trochę mapę żeby mieć swoje miejscówki, zdejmujemy gości z dystansu i jeżeli już osiągniemy jakiś streak i nie mamy pewności że zdejmiemy nim odpowiednią ilość przeciwników odpalamy "moc" defensywną za którą mamy już zagwarantowane pkt, i znów paru zlikwidować i tak powoli do przodu, gwarantuję że już przy 3 albo 4 punkcie kontrolnym będziecie mogli posłać Tomahawk'a.
Opublikowano 2 listopada 201014 l UWAGA: Dzień: Czwartek Godzina: 13-17 Gra: Red Dead Redemption Co: Poker, Kosci i Zombiaki, ew. co zapragniesz. Wymagana liczba graczy: 9 Obecna liczba graczy: 2 Zainteresowanych proszę o wpisywanie się w temacie...
Opublikowano 6 listopada 201014 l poszukuje kogos do pomocy z achievementami w GTA IV jak cos pisac na live
Opublikowano 11 listopada 201014 l Kto na coopa do dead rising 2 ? Tylko nie piszcie mi tu walcie na gt lub na gg dzieki Edytowane 11 listopada 201014 l przez skwara
Opublikowano 12 listopada 201014 l Jeśli ktoś chce porobić achievementy w CoD:WaW , MW2 , Halo : Reach to zapraszam, wysyłajcie wiadomości na XBL Edytowane 13 listopada 201014 l przez yAr3K
Opublikowano 14 listopada 201014 l Moglby byc ktos tak dobry i obejrzec klip ze mna w black ops dla achievementu " nocna randka" gt: PatrykGaMeR
Opublikowano 15 listopada 201014 l Potrzebuję jednej osoby do nabicia 50 rangi w F1 2010. Pasuje mi gra w godzinach od 7:00 do 13:00 i od 18:00 do rana. Zależy mi na czasie, więc chce ją zdobyć jak najszybciej. Znam łatwy sposób na szybkie zdobycie tego osiągnięcia. Zainteresowani niech piszą PW.
Opublikowano 15 listopada 201014 l Opróżnij skrzynke... Ja mogę się pisać na tego aczika ale dopiero w okolicy weekendu, wtedy powinienem dostać już F1.
Opublikowano 16 listopada 201014 l Ktoś trzyma jeszcze na półce Brutal Legend? Na serwerach nie ma już nikogo i przydałaby się pomoc w zrobieniu 50 wygranych online.
Opublikowano 17 listopada 201014 l Jak ktos chetny na achievementy z Black Ops to pisac GT:PatrykGaMeR
Opublikowano 20 listopada 201014 l Jezeli ktos bedzie ustawiac sie na AC Brotherhood to prosze dac mi znac
Opublikowano 22 listopada 201014 l Szukam chętnych do Co-Op w HALO REACH na LEGENDARY .Jak jest ktoś chętny to zapraszan na PW lub XBL . Chciał bym zaliczyć grę jak najszybciej .Myślę ze 2-3 dni starczą na przejscie całej .