Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano

Emmm...a do kiedy masz urlop? Bo ja od niedzieli (13.10) do soboty (19.10) też mam wolne. Więc nie będę narzekał na brak czasu. Ew. w tym tyg. najbardziej pasuje mi jutro lub w czwartek.

I masz jeszcze kogoś chętnego?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 89,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

AC: Brotherhood - wszystkie acziwy (kilka osob do pracownika miesiaca);

FIFA 11 - 50 meczow w klubie, a takze pogram zwykle mecze rankingowe;

Red Dead Redemption - wszystkie online.

Opublikowano

dalej chętnie zrobie Race Pro -wszystko online i jestem chętny na cokolwiek w Gears of War 3(jak komuś do czegoś brakuje osoby ja zawsze chętny pyknąć w gyrosy)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest ktos chetny porobic nowe achievementy za horde w Gears of War 3 ?

Opublikowano

ja i kumpel

chcemy zrobić 3 achivy, za założenie gry w hordzie i bestii oraz za przejście fali bossa na HC onyx guardianami. Mam jak co mutatory z super przeładowaniem i nieskończoną amunicją.

Opublikowano

Obecny. Ja również przetrzebię z Wami co trzeba.

Opublikowano

ja i kumpel

chcemy zrobić 3 achivy, za założenie gry w hordzie i bestii oraz za przejście fali bossa na HC onyx guardianami. Mam jak co mutatory z super przeładowaniem i nieskończoną amunicją.

:D chyba sobie żartujesz do tych aczików z DLC nie trzeba żadnych mutatorów ... ogólnie to 10 min roboty i acziki wpadają . Jak wam brakuje jeszcze ludzi to mogę pomóc jutro w godzinach 15:00 -20:00 ( pisac na XBL zapewne będę online )

Edytowane przez canuks

Opublikowano

Ja moge gt pod awatarem joł!

Opublikowano

No to mamy komplet, pasuje jutro na 20 wszystkim ?

PS. canuks/Bartezoo - obaj nie macie achievementow czy tylko jeden z was ? Bo nie wiem za bardzo kto ma byc piaty ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

dobra to mamy:

1 ins

2 bigdaddyypl

3 deathhand

4 yappl

5 xbartezoox

raiders25 ma achivy

mi pasuje jutro po 15, raczej cały dzień wolny, tak samo kumpel

ok 20 :) jeszcze dwie osoby które potwierdzą gotowość

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

ja nie mam. Jutro 20 pasi ziomeczki

Opublikowano

Około 20.30 może być? Pracuję do późna, a dojście do domu zajmie mi tylko chwilkę. Na podaną godzinę się wyrobię.

Mój GT: DARKERRYU

Opublikowano

to mamy komplet, wtedy jutro po 20-20:30

Opublikowano

Jest ktoś chętny na zrobienie kilku online achi w Mortala? Cały czas mnie tam klepią i do tego mam lagi :cray:

Opublikowano

Ja właśnie skończyłem przygodę z trybem dla jednego gracza w grze TimeShift. Jeśli ktoś ma ochotę zrobić kilka achievów w multiplayer, to zapraszam :)

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ustawię się na Arcadówki:

- Sensible World of Soccer

- Castle Crashers

- The Warriors: Street Brawl

- Bomberman Live

- Madden NFL Arcade

- Battlefield 1943

- Zombie Apocalypse

Edytowane przez Szabla8

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

poszukuję osób do Drivera SF. potrzebne co najmniej 2 osoby choć wiadomo że im więcej tym lepiej. kontakt najlepiej przez PW albo XBL

Opublikowano

a czy tam wszytkiego w offline nie da sie zrobic?