Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano

ja porobilbym chetnie z kims nowe gearsy..

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 89,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

przedwczoraj?! kupiłem Scott Pillgrim the game ;O ktos chętny do gry?

A masz DLC do multi? :confused:

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam chetnych do multi w Most Wanted (2012). Szczegoly PM.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiem gdzie to spróbuje tutaj...Ktoś chętny na misje co-op w Far Cry 3?

[EDIT]

nieaktualne

Edytowane przez Kondeer

Opublikowano

Jakby ktoś chciał porobić w zamkniętej sesji GTA online, acziwy typu:

- przetrwaj wszystkie 10 fal 

- uniknij bounty przez dzień

- wygraj jako pilot w wyścigu typu Rajd

- zabij złodzieja i odzyskaj hajs 

- wygrać w każdej kategorii

+ porobić wygrane w siłowaniu na rękę, golfie, tenisie i powiązane z tymi grami platyny, o co ciężko przy normalnym graniu (czasoschłonne)

to zapro można słać na Itz Molo

pozdro

EDIT gram codziennie, wieczór + noc czasem

Edytowane przez Zimol

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Heloł!

Poszukuję kogoś, kto poświęciłby kilkanaście minut na rozgrywkę ze mną w Need For Speed: Rivals. Chodzi o dwa szybkie wyścigi. Konsola X360. 

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Wysłałem PM. Ja mam mnóstwo rzeczy i staram się grać Gears of War z randomami, ale za dużo krabów i gliczerów :( gra ktoś w zorganizowanych 8 osobowych grach jak za starych,dobrych czasów (execution na 16 rund, żeby hamburgery nie wyszukiwały gier)?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jakaś dobra duszyczka mogłaby mi pomóc z aczikami online w Fable 2 i 3? Chodzi o te wszystkie lalki, bronie, dzidziusie, itp. Będę wdzięczny :-) HS niestety nie mam i będę dopiero w sobotę wieczorkiem

@Mam Fable 3. jestem na rano badz pozne wieczory po 22:30

• 1 rok później...
Opublikowano

A ogarnęli już serwery?

Opublikowano

Ja jeszcze nie zaczalem grac ale planuje na dniach. Moge pomoc jesli nie musze miec skonczonej gry

Edytowane przez Brolly PL

Opublikowano

Nie musisz, ale będę musiał Ci podrzucić parę aut. To akurat nie problem. Wyślę Ci zapro na live. Pasowałoby mi się ustawić koło weekendu.

@Bluber

Jak sam chcesz to zaliczyć, to możesz się podpiąć. Free Roam Challenges można zrobić w minimum 2 osoby, max w 8.

Opublikowano

Jak ogarne internet w mieszkaniu to się pisze.

Opublikowano

Czy Ty Bluber masz Horizon Rally? Jak na razie zrobiliśmy z Brolly'm jednego challenga. Jeszcze w tym tygodniu możesz się podpiąć. Jak Ci braknie z 4 to mogę je z Tobą zrobić.

Opublikowano

Tak mam wszystko. Dobra to napisz mi na fb najlepiej kiedy Ci pasuje. Ja w tygodniu mam czas wieczorami.