Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 89,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

Na Colina nie da rady się ustawić. Po za tym aczwiy sieciowe są banalne.

Ktoś chętny do Aegis Wing ?

Edytowane przez jasiopatryk

Opublikowano
Army of Two (multi - nie coop)

Crackdown (coop psychotic)

Halo 3 Legendary (chyba od 7 misji)

Dead or Alive 4 (ustawki na walki online głownie te pod rząd)

Ktoś chętny?

Sorry za nieobecność, ale akurat nie bardzo stałem z czasem. Może jutro Crackdown? DoA 4 też od biedy może być, ale w sumie to się zupełnie na tej grze nie znam...

Zbieram chętnych do Bomberman LIVE! Z headsetem.

Edytowane przez BartX

Opublikowano
Sorry za nieobecność, ale akurat nie bardzo stałem z czasem. Może jutro Crackdown? DoA 4 też od biedy może być, ale w sumie to się zupełnie na tej grze nie znam...

Zbieram chętnych do Bomberman LIVE! Z headsetem.

wyślij mi FR to się jakoś zgadamy (Bomberman live)

Opublikowano

OK mam precyzyjną datę: poniedziałek (23.) o 20.

PGR4 ustawka 7-8 osobowa pod Team Domination + inne Osiągnięcia online dla chętnych po zakończeniu. Są już 3 osoby pewne poza mną, jeszcze minimum 3.

Opublikowano

Ja chętnie pogram w Commanders: Attack, (nie ma achivów!) prawie nikt nie gra po sieci, a to taka fajna, relaksująca gra.. :(

kontakt przez kartę - zapraszam :)

Opublikowano

Jest ktośchętny dzisiaj pomóc w Aegis Wing chodzi mi w sumie najbardziej o 100 tysiakow lub 185 a pozniej sie zoabczy jakis level without damage jakby ktos byl zainetersowany to piszczcie na gg, pw lub livie bo to tematu moge nie zaglodnac :P

Opublikowano

jestem chetny na PGR4 multi. i na UEFA EURO 2008

moje gg 2690811

D1WASYL

Opublikowano

Brolly jak coś do TF 2 wal na PW lub gg to sie jakoś ugadamy.

Jeśli możliwe to ustawie sie z kimś na Naruto: Rise of a Ninja

Opublikowano

Ustawiłbym się na wszystkie online'owe Achievy w PGR 4, z tym, że jakaś dobra dusza musiałaby udostępnić mi zdrapkę 48h ;p

Edit - Dzięki wielkoduszności Bezelka, otrzymałem takową zdrapkę, także jestem chętny na online'owe achievy w PGR'a.

EDIT 2 ;p - Zdrapka nie działa, przygarnę inną i w razie jakbym ją otrzymał ustawię się na PGR'a 4 ;p

EDIT 3 - XD Dzieki pomocy Nightmare'a90 otrzymałem działająca zdrapkę, także ustawię się na achievy w PGR'a 4.

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano
Jeśli możliwe to ustawie sie z kimś na Naruto: Rise of a Ninja

Moge spróbować :)

Umówmy się wstępnie dziś na 15 na Army of Two multi. Kto może niech tu napisze.

Edytowane przez Masher

Opublikowano
Szukam kogoś do Team Fortress 2 i GRAWa .

Też jestem do TF 2 chętny. Odezwę się jutro z rana na GG.

Bomberman nadal aktualny. Może być też GoW. Masher, dokończylibyśmy Crackdowna w najbliższym czasie? Ja jestem ostatnio przy konsoli parę godzin dziennie, więc pasują mi albo godziny popołudniowe (16-22) albo poranne (9:30 - 13), zależy od dnia.

Edytowane przez BartX

Opublikowano

Ktoś chętny na online'owe achievy w PGR 4 jutro od 10?

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano

Ktoś się orientuje czy w DOA4 glitch na "SS" jeszcze działa ? I czy ktoś chciałby przyboostować ?

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Ktoś chetny do grania w Fifa Street 3 ?

Opublikowano
Ktoś się orientuje czy w DOA4 glitch na "SS" jeszcze działa ? I czy ktoś chciałby przyboostować ?

Nie działa już dobry rok

Opublikowano

Moge pograc w UNO ';]

Crackdowna co-op moge zagrac (tylko ze tu to akurat na godzine trzeba sie jakas umowic)

Opublikowano

BartX:

Ok dzisiaj możemy skończyć Cracka. Najlepiej odpisz tutaj bo na live może mnie nie być. I jeszcze jak ci pasuje to możemy pozaliczać DoA4 walki online.

Opublikowano

Ktoś chętny na NASCAR 08 ??? Nikt w to już nie gra po sieci(leaderboard za ostatni miesiąc pusty). Wystarczy wygrac jeden wyścig.

Opublikowano
Import Tuner Challenge