Opublikowano 29 lipca 200816 l hej tez sie pisze na Battlefield'a jak jeszcze aktualne szukam tez ludzi do Rockband'a na achievy za Tug of War(spiewanie online) te za 20 winow i 5 winow pod rzad. w dzien i tak nigdy nikogo nie znajduje wiec mozna sie ustawiac. pisac jak cos. Edytowane 29 lipca 200816 l przez kim
Opublikowano 29 lipca 200816 l Co do Army of Two. Kiedy i o której? Mi pasuje najlepiej wieczorami (tak po 20-22). No i interesuje mnie tylko achiv Retirement Savings Plan "Earn one billion dollars in total in ranked matches." Acha piszcie PM, bo rzadko tu zaglądam. Edytowane 29 lipca 200816 l przez Kroolik
Opublikowano 29 lipca 200816 l szukam jeszcze dwoch osob do Bombermana oraz chetnych na ustawke w G.R.A.W
Opublikowano 29 lipca 200816 l Ja do Uefa Euro 2008 -> mianowicie o achiv Sociable Behaviour Chodzi w nim o rozegranie meczu w lidze, zrobilibysmy tak -> zalozylbym lige, TY bys sie do niej dolaczyl. Rozegralibysmi mecz (wynik nie ma znaczenia) i obu wpada osiagnięcie. Wiem, że mógłbym to zrobić z Burgerami, ale nie przyjmują moich zaproszeń do gry ;/ nie lubią mnie ;p Kontakt na LIVE lub gg: 3017740
Opublikowano 29 lipca 200816 l szukam jeszcze dwoch osob do Bombermana oraz chetnych na ustawke w G.R.A.W co w grawie jest realne do zrobienia?
Opublikowano 29 lipca 200816 l Przydały by się jeszcze z dwie/jedna osoba bo w dwóch raczej nie damy rady wygrać na Insane
Opublikowano 30 lipca 200816 l Aegis Wing - moge zagrać , ale niewiem czy osoba która jeden raz grała w tą gre będzie Wam potrzebna Team Fortles 2 - moge pograc choćby dla jaj fajna giera w sumie PGR 4 - jak ktoś chętny na cokolwiek online pisać Naruto Rise of a Ninja - szukam kogoś na swoim poziomie do poszpilania bo na necie sami lamerzy :lol3: GTA i Dragon Balla w między czasie też moge potłuc. Edytowane 30 lipca 200816 l przez Nightmare90
Opublikowano 30 lipca 200816 l Ja na ustawki ( AoT) moge od 10 sierpnia. Edytowane 30 lipca 200816 l przez Masher
Opublikowano 30 lipca 200816 l Ja na ustawki ( AoT) moge od 10 sierpnia. Co dokładnie chcesz zrobić? Bo mi zostało to co w dodatku + pare achievów za multi i achievement za strzelanie z za tarczy (ja muszę strzelać).
Opublikowano 30 lipca 200816 l poszukuje kogoś do nba street homecourt.Pisać na gg.Chodzi mi o achievement dotyczący wygrania 10 meczy online pod rząd.Zrobimy tak:Ja/ty się podkładasz 10 razy a potem zmiana.Przy okazji wpadnie osiagniecie za rozegranie 10 meczy online.
Opublikowano 30 lipca 200816 l Co do Aot to wszystko co multiplayer (nie coop). Moge od 9 sierpnia, niestety wczesniej nie moge. Edytowane 30 lipca 200816 l przez Masher
Opublikowano 1 sierpnia 200816 l Przydały by się jeszcze z dwie/jedna osoba bo w dwóch raczej nie damy rady wygrać na Insane Jasio jeśli to aktualne to ja bym w sumie mógł. Kojarzę, że chyba to za darmo ściągnąłem i ani razu nie grałem, więc nie mam pojęcia jakie tam achivy są.
Opublikowano 1 sierpnia 200816 l Tak aktualne. Spróbujemy zdobyć acziwa za przejście gry na Insane a potem te których wam brakuje Dante, Nightmare90, wolek92 - o której byście mogli zagrać ?
Opublikowano 1 sierpnia 200816 l Ja jestem dzisiaj do 17 i potem od 21. Jak mnie nie ma na XL to napiszcie na gg - mam prawie zawsze zaraz wracam - powinienem za parę chwil odpisać
Opublikowano 1 sierpnia 200816 l Zagram w GTA 4.Zrobie wszystkie misje online Crackdown - Zagram calego Co-Opa Moj GT : bezelek126 Edytowane 2 sierpnia 200816 l przez Bezelek126
Opublikowano 2 sierpnia 200816 l Potrzebuje chetnych do gier: Test Driver Batllefield Modern Combat Carbon Forza 2 Jak coś to moj GT: Dark AlexX
Opublikowano 2 sierpnia 200816 l Test Driver? od popołudnia aż w sumie do nocy mogę się udzielić w TDU (o ile o to biega) i Forzie. GT masz niżej więc daj znać o której chcesz jeździć.
Opublikowano 2 sierpnia 200816 l Potrzebuje chetnych do gier: Test Driver Batllefield Modern Combat Carbon Forza 2 Jak coś to moj GT: Dark AlexX Ja chętny na battlefielda.
Opublikowano 3 sierpnia 200816 l Szukam ludzi do Burnout'a Paradise na wszystkie podstawowe wyzwania oraz te ktore zostana dodane w poniedzialek w DLC(ma ich byc 70).
Opublikowano 3 sierpnia 200816 l Szukam ludzi do Burnout'a Paradise na wszystkie podstawowe wyzwania oraz te ktore zostana dodane w poniedzialek w DLC(ma ich byc 70). dodaj mnie do listy przyjaciół i daj znac kiedy chcesz porobic:-)