Opublikowano 19 września 200816 l Szukam osoby która się podłoży na NBA Street Homecourt, nie mam dwóch achieve online. Wiadomo których
Opublikowano 19 września 200816 l H3 - acziki online. Jak sa jacys chetni to zapraszam tutaj. Zaczynamy w niedziele o 21.
Opublikowano 20 września 200816 l ktos chetny na challenge w burnoucie? chcialbym zrobic achieva Block Party (Complete 2 whole sections of online Challenges) Edytowane 23 września 200816 l przez Wiiner
Opublikowano 22 września 200816 l Poszukuję kogoś do przyboostowania History Channel:Battle for Pacific.Moj GT:Evil Gaara PL
Opublikowano 22 września 200816 l Szukam osoby która się podłoży na NBA Street Homecourt, nie mam dwóch achieve online. Wiadomo których Czytaj poprzednie strony. Ja też ich potrzebuję. Pisz PM kiedy masz czas. Ja najczęściej po 22.
Opublikowano 24 września 200816 l wyślij mi Fr na live jak nie będzie chętnych to mogę na splicie grać.
Opublikowano 25 września 200816 l GoW, co-op na insane, właściwie tylko końcówka ostatniego aktu. Chętni na PW.
Opublikowano 28 września 200816 l ktos chetny na challenge w burnoucie? moga tez byc i te na motorach
Opublikowano 28 września 200816 l Szukam chętnych do: Saint's Row (rangi online) Timeshift (multi) AoT (multi, nie co-op) Halo 3 (acziwy online) BF:BC (za zaproszenie i respawny za plecami) Jacyś chętni? ;]
Opublikowano 3 października 200816 l pograj ktos w girsy dzis piatek mozna by bylo zarwac nocke chodzi mi o co-op na insane
Opublikowano 3 października 200816 l pograj ktos w girsy dzis piatek mozna by bylo zarwac nocke chodzi mi o co-op na insane Pomoge z wielka checia ale dopiero w przyszlym tyg moge Jesli Ci pasuje to pisz PW na livie Edytowane 3 października 200816 l przez Tomaszek88
Opublikowano 3 października 200816 l Szukam kogoś do AoT ( co-op i multi ) Chętnie pogram na multi. Edytowane 3 października 200816 l przez Masher
Opublikowano 6 października 200816 l Witam szukam kogoś kto da raz wygrać w puzzle quest. Jak miałbym aczika za online to bym sobie nad calakiem pracował Pozdrawiam, ewentualne wiadomości proszę słać na live'a.
Opublikowano 10 października 200816 l PGR4 - kilka achików, ale można też grupą poszaleć GTAIV Dark Messiah - ale tylko dla achikow bo multi ssie.. I najchętniej - TEAM FORTRESS 2 moj gamertag -> bajej , pisac na pw lub dodawac do friendsów
Opublikowano 10 października 200816 l Ktoś chętny na ustawkę w Facebreaker bądź Worms ? Edytowane 11 października 200816 l przez jasiopatryk
Opublikowano 10 października 200816 l Jest ktos zainteresowany przejsciem Halo 3 w co-opie na legendary ? Jak tak to dajcie znac na moj GT: Chocolate Coc0
Opublikowano 12 października 200816 l szukam 2 osób do zrobienia achievementa za miliard dolarów w multi w Army of Two gt: xDsTx Zieli PL
Opublikowano 12 października 200816 l Poszukuje chętnego do gry na ustawkę w Facebreakera. Bo z jasiem nie moge sie połączyc. Gamertag mój to SZKIELI. Już mam zrobione Edytowane 13 października 200816 l przez szkieli