Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano

Potrzebuję jedną osobę do zrobienia achievementów za ligi sieciowe w Fifie 09 oraz potrzebuję 3 osób do Bombermana Live (m.in. acziw Girl Power).

Jak ktoś chętny to niech uderza na gamertaga MarcinP1995 :).

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 88 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

kto jest chetny na : Test Drive Unlimited, Halo 3, Gears of War bez DLC;( , Mercenaries 2, Saints Row 2, PGR 3, GTA IV, Forza Motorsport 2, Burnout Paradise zapraszam

Edytowane przez deb

Opublikowano

deb:

chetnie przejde gow na coop jako dom,

w halo3 pogram misje na punkty,

w mercenaries2 porobie acziwy na multi,

a w burnoucie porobie challenge, ale w troche wiekszej grupie

jak jestes na cos chetny to daj znac ;)

Opublikowano

Jest ktos chetny na COOP (nawet na easy) w Saints Row 2? Fabula + Twierdze. Bo mysle sobie nad kupnem live ale GOW2 na Live to nie moje klimaty

Opublikowano

Będe mógł się dołączyć do Chalengesów w Burnoucie, ale dopiero w poniedziałek.

Opublikowano

Kroolik z deka za długo,ja Splintera tylko do lutego będę miał

Opublikowano

Potrzebuje 3 ludzi do CoD5. Są tam 3 achievmenty za co-op.

1 - Za przejście dowolnej misji w co-opie,

2 - Za przejście dowolnej misji w co-opie w 4,

3 - Za przejście dowolnej misji w co-opie w 4 + być pierwszym (mieć najwięcej pkt).

Nie chce mi się bawić z hamburgerami, wolę z Polakami. Jeśli ktoś jest chętny to PW, wiadomość na LIVE (gt: x wolek) lub gg: 3017740.

Edytowane przez wolek92

Opublikowano

Ktoś chętny na co-op'a w gow'a 2 na insane w pierwszy dzień świat ? Najlepiej jak by ktoś chciał zrobić wszystkie akty + zbieranie cog'ow i dokumentów

Opublikowano

gears of war 2 , horda jak ktos chetny pisac , wieczorami mozemy zrobic

gamertag chriskilazz pl

Opublikowano

jesli na ciebie trafie to moznemy zagrac w horde ;)

szukam kogos do MK vs DC - 100 walk (zostalo mi 60) w roomie ;) (granie 4fun)

Opublikowano

Ano Panowie ja też mogę zagrać hordę + mam jeszcze jednego ziomka (InsejnPL), to moglibyśmy dobrać jeszcze jednego i zagrać.

Opublikowano

Ktoś chętny na ustawkę w SEGA SuperStars Tennis ? Piszcie PW bądź odezwijcie się na XBL.

Opublikowano

kto sie ustawi na frontlines:fuel of war...

potrzebuje od 2 do 3 osob

pisac na xbox live gt:fragiPL

Opublikowano

ja chetnie zagram w Crackdowna i Saints row 2...

Opublikowano

Zbieram kilka osób na ustawkę w Forzy 2. Ustawka ma się odbyć w sobotę 03.01.09 r. Konkretnie na to osiągnięcia.

14CLiGJhbC9NCBt0GltTVkVBL2FjaC8wLzI5AAAAAOfn5-iGeBY=.jpg1,000,000 Online Credits - 30 GS

Earn 1,000,000 "Online Credits" from Tournaments and Career races.

Jeśli chciałbyś zdobyć to osiągnięcie lub pomóc nam napisz mi wiadomość prywatną. Koniecznie podaj swój gamertag.

Opublikowano

FIFA Street 3 , wszystko online

jakby ktos chcial gamertag macie niżej

Opublikowano

Kto chętny na Co-op na poziomie Hard w GOW 2 ? Może jutro wieczorem np. 21-22 ? Nie ma nic lepszego jak GOW na kaca po zabawie sylwestrowej :crazy: Mogę graj jako Dom nie ma rożnicy...

Opublikowano

Panowie szukam ludzi do wszystkich kampanii w Left 4 Dead na expercie :) Oraz na ustawki na inne achivementy ( głównie te w których jesteśmy Infected ) Walić PM albo GG:13195528. I am waiting for your response ;)