Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano

Szukam chętnego do przejścia GOW2 na insane w co-opie. GT: Adamus84

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 87,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

Szukam kogoś do:

Midnight Club: LA: flagi oraz 20 wygranych i 50 ukończonych wyścigów.

Skate 2: 149 zadań.

Opublikowano

ktos chetny na horde na kazdej mapce flashback?

slijcie PW albo info na live

Opublikowano
Szukam chętnego do przejścia GOW2 na insane w co-opie. GT: Adamus84

Ja się mogę pisać ale od weekendu, bo teraz pracuję na nocki <_<

Opublikowano

poszukuje 3 chetnych na army of two :) (eu) z chamburgerami sie nie da grac tak laguje :( jedyna gra na ktorej mam lagi :(

Opublikowano

jeszcze 1 chetny:) i bedzie komplecik :) raczej piatek wieczor:) lub sobota tez godziny nocne:)19-23:)

Opublikowano
jeszcze 1 chetny:) i bedzie komplecik :) raczej piatek wieczor:) lub sobota tez godziny nocne:)19-23:)

Jak nie znajdziecie albo ktoś sie wykruszy i jak będe na livie to mozecie mnie zaprosić ;)

Edytowane przez wujakamil

Opublikowano

nie trzeba daleko szukac:) jest juz kompet teraz tylko sie umowic na jedna godzine:) wiiner,masher,wujakamil i moja skromna osoba ^_^ oby zbytnio nie lagowalo :(

Opublikowano

Szukam chętnych na L4D. Brakuje dwóch osób, na razie jestem ja i dexxxor. Chętni pisać.

Opublikowano
nie trzeba daleko szukac:) jest juz kompet teraz tylko sie umowic na jedna godzine:) wiiner,masher,wujakamil i moja skromna osoba ^_^ oby zbytnio nie lagowalo :(

K&L: Jeśli będzie wam brakowało ludzików to walić do mnie śmiało.

gt Kroolik 78

Opublikowano
Szukam chętnych na L4D. Brakuje dwóch osób, na razie jestem ja i dexxxor. Chętni pisać.

chętnie zagram w L4D moj gt: raiders25

Opublikowano

Poszukuje osoby do zrobienia achivów w Frontlines i w Full Auto ( w tym ostatnim dopiero jak gra do mnie dojdzie, czyli pon-wt )

Opublikowano

ktoś chętny teraz na partyjkę w AoT versus:) brakuje jednego chetnego:( jak cos to wbijać

edit od 22 dzisiaj brak jednego chetnego :(

Edytowane przez czesio83

Opublikowano

zrobiłbym coś online w NFS:Pro Street ale wątpię że są jacyś chętni..

Opublikowano

szukam kogos do przejscia Kane&Lynch:Dead Man w Co-opie, jakos tak w piatek sobote i niedziele. Moj gamertag borussek

sorry przeczytalem ze co-op jest tylko na spilcie myslalem ze online tez

Edytowane przez mortis

Opublikowano

dzis (wtorek) robimy challenge w burnout paradise na 4, 5 lub 6 playerow

sa juz 3 osoby- ktos chetny?

godzina- pare minut po 22

Edytowane przez Wiiner

Opublikowano

szukam 3 osób do zrobienia achieva "Blue Ribbon" (Complete a 4-player Competitive Co-Op match in 1st place over Xbox LIVE. (Online co-op only)) w CoD 5. moj gamertag: borussek

Edytowane przez mortis