Opublikowano 9 kwietnia 200915 l Halo 3 Mythic Map Pack... szukam ludzi do gry w Halo z Mythic Packem... chętni... mój gamertag: kill like a pro
Opublikowano 9 kwietnia 200915 l No to jak możecie wyślijcie mi zaproszenie ;D o 20 na 100% już będę od teraz mam czas na gre
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Szukam chętnych do achievementy w L4D. Proszę o dodanie do friendsów: Skwara PL
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Chętny ktoś dzisiaj na experta w Left4Dead tak około 22? Trzeba mieć headseta bez nie da rady ;D
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Ktoś chętny na przechodzenie gry na Expercie? GT: SilentNyuPL, jak co to pisać.
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Szukam kogoś do: Burnout Paradise (challenge na 3,4 i więcej osób). Midnight Club: LA (50 wyścigów w tym 20 wygranych). NFS: Undercover (wszystkie online) SBK 08 (10 wygranych wyścigów) GOW 2 (horda, kampania na hardzie) Jeśli ktoś jest chętny niech wyśle wiadomość via XBL.
Opublikowano 11 kwietnia 200915 l do left 4 dead na expercie są potrzebne jeszcze 2 osoby. wczoraj z Nyu przeszliśmy bez problemu do finału na dachu, ale że graliśmy z botami to na koniec dołączyły jakieś 2 osoby i nas rozstrzelali i dlatego lepiej mieć odrazu pełny skład. Jak już będziemy grać to trzymamy się razem, nie ma że ktoś poleci do przodu i tam go zabiją. Dobra pisać kto jest chętny. Mi dzisiaj pasuje o każdej godzinie. GT:lukaszNorekpl GT:SilentNyuPl
Opublikowano 11 kwietnia 200915 l Szukam 3 osoby na co-op w Halo 3 .Możemy też zrobić achi rankingowe .Strzelać na Live ,jak ktoś chętny !
Opublikowano 11 kwietnia 200915 l Napisałem i wysłałem INVITEa Szukam kogoś do: Burnout Paradise (challenge na 3,4 i więcej osób). Midnight Club: LA (50 wyścigów w tym 20 wygranych). NFS: Undercover (wszystkie online) SBK 08 (10 wygranych wyścigów) GOW 2 (horda, kampania na hardzie) Jeśli ktoś jest chętny niech wyśle wiadomość via XBL. Ja bym się pisał do Hordy, ale nie na Bezpieczeństwie... Tylko na czymś innym... I jeszcze do MC: LA
Opublikowano 12 kwietnia 200915 l do left 4 dead na expercie są potrzebne jeszcze 2 osoby. wczoraj z Nyu przeszliśmy bez problemu do finału na dachu, ale że graliśmy z botami to na koniec dołączyły jakieś 2 osoby i nas rozstrzelali i dlatego lepiej mieć odrazu pełny skład. Jak już będziemy grać to trzymamy się razem, nie ma że ktoś poleci do przodu i tam go zabiją. Dobra pisać kto jest chętny. Mi dzisiaj pasuje o każdej godzinie. GT:lukaszNorekpl GT:SilentNyuPl Zgłaszam się z kumplem. GT: Szabla GT: Owca92 PL
Opublikowano 13 kwietnia 200915 l Możemy pograć ale do tego potrzeba całej ekipy. Jak już zbierzesz to daj znać na Live a ja pożyczę gierkę od kumpla. Na xbox360achievements.org robiło się ustawki po kilkanaście osób w Golden Gun
Opublikowano 13 kwietnia 200915 l Szabla chętnie pomęczę multi w Bondzie. Jeżeli będzie się kroić większa ustawka to daj znać i na pewno dołączę.
Opublikowano 13 kwietnia 200915 l achievementy w Halo 3 Mythic Map Pack... jedna osoba ktora ma 4 pady... wysylac fr
Opublikowano 13 kwietnia 200915 l Jest ktoś chetny na Street Fightera IV na 10 wygranych walk pod rzad??
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Potrzebuje osoby do gry Mortal Kombat vs DC achivment 25 walk wygranych z rzedu moj nick w Xboxie PolyeGeon PS rowniez zagralbym z checia w LEFT4Dead szukam chetnych Czkeam na wiadomosci
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Chętny ktoś na całą kampanie COOP na INSANE w GOW2 ? PISAĆ NA PM lub XL - iBBGodzilla