Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ogólnie kredyty na zakup broni itp. + acziwy online jak ktoś nie ma. Planujemy ustawić się w piątek, sobotę od 19:00 do rana. :D

Edytowane przez jasiopatryk
Opublikowano

Na Grida pewnie bede chetny, ale gre dostane dopiero za pare dni.

Szukam kogos do pomocy z FIFA09:

Provider

Perform a cross for a friend who scores from it (co-operative achievement)

Bend it like a pro

Score from a free kick in a match

Niestety nie mam 2 padow, a zostaly mi jeszcze te acziwy. Czy ktos dobry zechcialby pomoc mi z tym w jakims sieciowym meczu. W ramach rewanzu moge pomoc z tym samym lub kazdym innym, jesli komus cos braknie.

Opublikowano

Witam

Ostatnio troche pogrywam w Bad Company i tak się zastanawiam czy można by zrobić ustawkę na 24!!!!!! osoby :P

Można startując mecz zaprosic kumpli z listy a jak by tak zaproscić 24, ciekawe czy wtedy gra wystartowałą by nowy serwer z wszytskimi osobami, ktoś wie czy to wogóle możliwe i czy znalazłbym tylu chętnych???

Pzdr @ll

Opublikowano

Szukam kogoś do gry w PES 2009. Chodzi mi o dwa acziwy online (1. Pięć zwycięstw pod rząd, 2.Wygranie conajmniej 75% meczów z dwudziestu). Czyli ja wygrywam 16 razy, potem Ty 16 razy i mamy po dwa acziwy :D

Opublikowano

Szukam chętnego do co-opa w GoWa na insane (pełna kampania)

Poza tym jakby komuś chciało się ruszyć onlajnowe achivy w takich starociach jak THPS8, PGR3 czy Sega Superstar Tennis (ciężko kogokolwiek znaleźć do tego) albo nastrzelać 180k w Aegis Wings to msg me ;)

Opublikowano

Potrzebujemy jeszcze 4 osoby do Quantum of Solace. W 8 bardzo łatwo zdobyć 100000 kredytów. Jeśli ktoś ma czas i na 100 % będzie to niech mi wyśle wiadomość na Live kiedy mu pasuje.

Opublikowano

Kogoś na ustawkę do multi w Stranglehold .Zajmie to z godzinę ,nie więcej a wpadnie sporo ponad 100 GS .W razie co proszę walić na Live ,ale aktualne raczej tylko przez weekend .

Opublikowano (edytowane)

Szukam kogoś do Saints Row2 PL(koniecznie PL bo nie można grać na różnych wersjach)

Jak coś to GG 6717409

Edytowane przez SadiXD