Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

murphy16 tych zawodów nie musisz wygrywać, więc można grać z przypadkowymi zawodnikami. ;)

Opublikowano (edytowane)

poszukuje osoby do zrobienia co-opa w Gow2 z nowym dodatkiem Dark Corners plus dodatkowo 4 osob aby nabić reszte achievmentów w tymże dodatku chętnych zapraszam mój nick to Majsta

Edytowane przez Majsta
Opublikowano
Ja szukam kogoś do przejścia gry na insane(gow 1 ) i ktoś by musiał hostować grę żebym grał jako Dom :P chetni gg 3617382

W sumie ja byłbym chętny ;). Ostatnio nie mam za bardzo w co grać to GoW'a 1 bardzo chętnie jeszcze raz przejdę. Dam ci znać na GG ;).

A tak przy okazji...Szukam ludzi którzy mają Burnout: Revenge, póki co gram World Tour, ale już na przyszłość chciałbym zebrać ekipę pod acziki z multi bo teraz naprawdę ciężko jest wejść w jakikolwiek wyścig online. Chętnych zapraszam pod PW lub GG 5149088.

Gość Zaqair
Opublikowano

Ktos chetny na co-op w Gow2 i szukam ludzi do fable 2 lalki itp.

Opublikowano

Ktoś chętny na coopa w HALO 3 i zrobienie całej gry na LEGENDARY oraz aczików za punkty jak się uda.

To zapraszam dzisiaj o między 16-17:00 . im więcej ludzi tym łatwiej się gra :)

pisać na XBL .

Opublikowano

a ja nadal szukam kogoś chętnego do Mercenaries 2. dużo ich nie ma, aż 4 :) szybko by poszło. jeżeli ktoś ma jeszcze tą grę to był bym bardzo wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

ustawiałem się z nim ale niestety ma inny region gry niż ja :wtf:

dlatego szukam jak najwięcej osób życzliwych i chętnych do pomocy by w końcu trafić na kogoś z odpowiednim regionem :)

Opublikowano (edytowane)

Szukam ludzi do przejścia CASTLE CRASHERS, bo samemu tak nudno, nie wiem jakie są tam acziwy, ale pewnie też jakieś wpadną, GG i GT macie podane:).

Edytowane przez azurekcja
Opublikowano (edytowane)

Jestem wolny w każdy dzień od 20 do 3 w nocy ;p tak jak w przypadku żółwi:).

W godzinach od 10-20 też, ale nie w każdy dzień.

Opublikowano

ok spok.

to generalnie tak, jak ja : ]

najbliższe dwa dni mam remont w chacie i będę raczej nieregularnie.

dam jeszcze znać na xbl, jak będę pewien, że będę.

Turtlesy oczywiście nadal aktualne. co prawda raz przeszedłem, ale brakuje mi jeszcze paru bardziej wymagających acziwów.

Opublikowano (edytowane)

Ok daj znać:) a ja się postaram jeszcze kogoś zebrać, mam nadzieje, że będzie trochę lepiej z ludzmi niż jak w przypadku żółwi ;].