Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 89,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

wyslalem Ci zaproszenie- MahDee PL.

trzeba sie jakos zgadac;)

Opublikowano

3 playerow do AoT SSC Chalenge pack

3 graczy do Saints Row ( Chyba tyle powinno wystarczyć).

1 osoba do Lotr conquest

Pm prosze

Edytowane przez white_darqo

Opublikowano

Szukam chętnych na Frontlines: Fuel of War i na wszystko w Left 4 Dead

Opublikowano

ktoś chętny dzisiaj na na h3 :) będę dzisiaj na lajvie od 20:30 :) jakbym grał w coś innego to pisać.

najbardziej zależy mi na zrobieniu ustawki do spartan lasera:( czym więcej ludzi tym większa szansa na trafienie się w meczu.

Opublikowano

Szukam osoby do

Puzzle Questa - wygrania 1 rankingowej walki, na sieci pusto

f5

Opublikowano

Ma ktoś ochotę na Warhammer: Battle March :rolleyes: ?

Opublikowano
f5

Odezwij sie do mnie na live kiedy Tobie pasuje -> malttikettu.

Ja skolei potrzebuje ludzi do aczików online w WWE SvR 2008 i SF4.

Opublikowano

Szukam kogoś chętnego na ustawkę na achiva "gold digger" na wszystkie 5 złotych medali. A w szczególności na medal "za znokautowanie pierwszym uderzeniem" jak coś to mam już wszystko obcykane kim walczyć, jak się ustawić itd.

Opublikowano

Z chęcią pogram w CoD 4,FN4,Gow 1 i 2 i pare innych też się znajdzie :> :P

pisac pm-ki i dodawac do znajomych PowrotMrC

Opublikowano

Ktoś chciałby zrobić 2 achievementy online w NBA Street Homecourt?

Chodzi mi o te:

Online Showdown 30

Play 10 Games Online

King of the Court 70

Win 10 consecutive games in Online

Opublikowano

poszukuje kogoś do Saints Row 2 na multi fajnie by było gdyby pasowało dzisiaj ok 20-21 szukam już od dobrej godziny kogoś do gry i żadnej gry mi nie znajduje, dziwne...

Opublikowano

Pewnie masz polską wersję, znajomy też nie może nikogo znaleźć, a u mnie na "europejskiej" wszystko działa.

Opublikowano

to mnie dziwi wcześniej grałem spokojnie sobie w multi i nie miałem żadnych problemów a teraz próbuje i nic...

Opublikowano

wiem że nie na temat, ale to jest jeden z powodów właśnie dla jakiego nie kupuje już gier w naszym pięknym kraju :lol: . A teraz coś w Temacie poszukuje kogoś do Colin McRae: DiRT 1

Opublikowano

Szukam chętnych do T-Mobile myFaves w Midnight Club: LA. Najlepiej na jutro albo na piątek wieczór. Potrzebne są jeszcze ze 2-3 osoby, więc jak ktoś nie ma achieve'a albo może z nim pomóc, to zapraszam. GT: Vagrant PL