Opublikowano 28 października 200915 l Ktoś chętny do: - NFS Shift - DiRT 2 - Virtua Tennis 2009 - Midnight Club: Los Angeles (5 osób do T-Mobile myFaves) Edytowane 29 października 200915 l przez Kromi
Opublikowano 5 listopada 200915 l Są może chętni do: - NFS Undercover - First of Many (Win a Ranked Multiplayer event against 7 human players) - TDU: Unlimited - CLUB RACE VICTORIES (Take 3 victories in Inter-Club races)
Opublikowano 5 listopada 200915 l jutro (piatek) godziny wieczorne 19-23 ktos chetny na endure w odst?
Opublikowano 11 listopada 200915 l Szukam osoby chętne na Horde w Gearsach 2. Formalnie mam 3 osoby, ja i dwóch koleżków więc przydałyby się jeszcze z 2 osoby, mamy zamiar grać w sobotę ok 15 wszystkie 50 fal .
Opublikowano 16 listopada 200915 l gra ktos jeszcze w NBA STREET Homecourt i chciałby zrobic 2 osiągnięcia online?
Opublikowano 17 listopada 200915 l Potrzebuję dwóch chętynych osób do Halo:ODST - przede wszystkim do przechodzenia kampanii na legendary, a najlepiej jakby cała ekipa chciała pobawić się w achievementy Pisać od razu na InsejnPL.
Opublikowano 23 listopada 200915 l Szukam dwóch chętnych osób na jutro na 11.00 do H3: ODST, kampania na legendarnym. Pzdr @ll Edytowane 23 listopada 200915 l przez SierraPL
Opublikowano 25 listopada 200915 l witam, jako że trafiła się okazja dla silverowców przez tydzień na obcowanie z goldem mam prośbę (normalnie bym nie dał rady bo do uploadu czegokolwiek w forzy trzeba golda, więc przypuściłem atak na pierwszego w życiu 1000gs w grze skoro jest okazja).. kupi ktoś ode mnie w forzy motorsport 3 jakieś ustawienie tuningu? moge odwdzięczyć się tym samym, w razie czego walcie prywatne wiadomości.
Opublikowano 26 listopada 200915 l Szukam chetnych do: - wszystkich achow w FIFA 10 - tak samo Burnout Paradise - freeskate activities w Skate 2 Jak ktos chetny pisac na gg, lub bezposrednio na Lajwie. edit: gg niewidoczny zaaawszze Edytowane 26 listopada 200915 l przez rad
Opublikowano 27 listopada 200915 l Jest Ktoś chętny na Firefight w Halo : ODST, dziś ok. 22? Jak tak, to zapraszam.
Opublikowano 28 listopada 200915 l Szukam jakichś nerdów chętnych na zrobienie acziwów onlajn w Firze 2 xD PM me, albo coś.
Opublikowano 12 grudnia 200915 l Army of Two Potrzebne są 2 osoby do zrobienia osiągnięć online. Splinter Cell Double Agent Potrzebna 1 osoba do osiągnięcia "Gold Trophy". Jak wiadomo najlepiej zdobyć to osiągnięcie w 3 osoby, więc potrzebna jeszcze 1 osoba. GT promilek