Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś chętny do:

- NFS Shift

- DiRT 2

- Virtua Tennis 2009

- Midnight Club: Los Angeles (5 osób do T-Mobile myFaves)

Edytowane przez Kromi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 89,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

Są może chętni do:

- NFS Undercover - First of Many (Win a Ranked Multiplayer event against 7 human players)

- TDU: Unlimited - CLUB RACE VICTORIES (Take 3 victories in Inter-Club races)

Opublikowano

Witam jest ktoś chętny na Tank Dropper??? W halo 3....

Opublikowano

Szukam osoby chętne na Horde w Gearsach 2. Formalnie mam 3 osoby, ja i dwóch koleżków więc przydałyby się jeszcze z 2 osoby, mamy zamiar grać w sobotę ok 15 wszystkie 50 fal ;).

Opublikowano

Potrzebuję dwóch chętynych osób do Halo:ODST - przede wszystkim do przechodzenia kampanii na legendary, a najlepiej jakby cała ekipa chciała pobawić się w achievementy ;) Pisać od razu na InsejnPL.

Opublikowano

Szukam dwóch chętnych osób na jutro na 11.00 do H3: ODST, kampania na legendarnym.

Pzdr @ll

Edytowane przez SierraPL

Opublikowano

witam, jako że trafiła się okazja dla silverowców przez tydzień na obcowanie z goldem mam prośbę (normalnie bym nie dał rady bo do uploadu czegokolwiek w forzy trzeba golda, więc przypuściłem atak na pierwszego w życiu 1000gs w grze skoro jest okazja)..

kupi ktoś ode mnie w forzy motorsport 3 jakieś ustawienie tuningu? moge odwdzięczyć się tym samym, w razie czego walcie prywatne wiadomości.

Opublikowano

Szukam chetnych do:

- wszystkich achow w FIFA 10

- tak samo Burnout Paradise

- freeskate activities w Skate 2

Jak ktos chetny pisac na gg, lub bezposrednio na Lajwie.

edit: gg niewidoczny zaaawszze

Edytowane przez rad

Opublikowano

Szukam jakichś nerdów chętnych na zrobienie acziwów onlajn w Firze 2 xD

PM me, albo coś.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Army of Two

Potrzebne są 2 osoby do zrobienia osiągnięć online.

Splinter Cell Double Agent

Potrzebna 1 osoba do osiągnięcia "Gold Trophy". Jak wiadomo najlepiej zdobyć to osiągnięcie w 3 osoby, więc potrzebna jeszcze 1 osoba.

GT promilek