Opublikowano 18 stycznia 201015 l Ktoś chętny na pożyczenie lalek bohatera w fable 2 ?? pomogę w innych acziwach Edytowane 18 stycznia 201015 l przez sebaxfan
Opublikowano 18 stycznia 201015 l Ja Fifa 10 bardzo chętnie, ale chwilowo cierpię na brak Golda . Ale wykupienie abonamentu to raczej kwestia kilku dni. I jak się domyślam chcecie robić ten za Klub? GT: NikoBe PL
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Ja będę chciał tyle że 1) nie mam teraz Xbox Live (kwestia tygodnia-dwóch) 2) pożyczyłem dwójkę kumplowi 3) będziemy potrzebowali do tego 6 osób. no to raczej sie nie doczekamy... chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Witam. Znajdę tu dwie osoby chętne do gry w Splinter Cell: Double Agent na wyzwaniach i ewentualnie do gry online?
Opublikowano 24 stycznia 201015 l no to raczej sie nie doczekamy... chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa Ja chetnie do forzy i avatara. Bez znaczenia kiedy. Najlepiej pisac na live, bo nigdy nie pamietam zeby tu zagladnac
Opublikowano 26 stycznia 201015 l BF: BC - I Am Bad Company Szukam kogoś (min 1 najlepiej 2 osoby) do nabijania savior trophies, we 3 osoby można nabijać je stosunkowo regularnie, w zwykłych godzinach. Chętnie nabiję to i jeszcze dwie inne łatwe na ustawce odznaki, oraz pomogę z innymi odznakami jakie można zboostować we 3 osoby.
Opublikowano 31 stycznia 201015 l Ponawiam prośbę do gry w Splinter Cell: Double Agent. Udało mi się znaleźć jedną osobę i potrzebuję jeszcze tylko jednej. Głównie zależy mi na osiągnięciu "Gold Trophy".
Opublikowano 3 lutego 201015 l Wampis, pisze się na BC. Szukam tez ludzi z którymi mógłbym przejść L4D na expercie, achievy w CoD:WaW w Nazi Zombies i Spec Opsy w MW2 na weteranie (Echo). Edytowane 4 lutego 201015 l przez ksztyrix
Opublikowano 7 lutego 201015 l Need for Shit: ProShit osiagniecia zwiazanie z udostepnianiem wzor, dnia wyscigow etc.
Opublikowano 10 lutego 201015 l Forza 3 sprzedam autko i jakieś ustawienia (odwdzięczę się tym samym ) Dodawać do znaj. i pisać!
Opublikowano 12 lutego 201015 l ma ktoś jeszcze Mercenaries 2 i byłby w stanie pomoc z tymi pierdołami w co-opie?
Opublikowano 13 lutego 201015 l Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby
Opublikowano 14 lutego 201015 l Potrzebna jedna pewna osoba chętna na Miliard w Army of Two, której pasuje boostowanie w sobotę i niedzielę w godzinach np: 9-10 rano start. Chętni pisać w temacie lub na GT: promilek
Opublikowano 19 lutego 201015 l Jest ktoś chętny na medale w Virtua Tennis 2009? Chodzi mi o wygranie 100 player match i 100 ranked match.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Stuntman Ignition - calosc online. Robimy na zmiane wszystko po kolei. Ja pierwszy. Mam dosc cyrkow na Livie. Gram wieczorami, najlepiej po 20. Ewentualnie niektore wtorki i weekendy rano. Jakby komus brakowalo jednego do Gears of War (pierwsza czesc), Call of Duty 3 lub Kane & Lynch to chetnie dolacze.
Opublikowano 28 lutego 201015 l Szukam osób do Saints Row i The Darkness. Do Saints najlepiej wszystko, ale jak się nie uda to chociaż co-op. Edytowane 28 lutego 201015 l przez Cold
Opublikowano 28 lutego 201015 l Szukam co najmniej dwóch osób żeby zrobić There is no I in Squad w BF BC, oraz kogoś do robienia saviorów (Wampis robi saviory, a we trzech można robić ustawkę), plus parę innych odznak.
Opublikowano 1 marca 201015 l Jakby ktoś pomógł zrobić aczki za co-opa w fable 2 i te, które wystarczy zobaczyć u innego bohatera, to byłbym zobowiązany Mogę dać w zamian zdrapkę na 48h, jeśli ktoś nie ma golda. Edytowane 1 marca 201015 l przez KopEr