Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Poszukuję 3 ludzi do achievementów ODST, mianowicie do Vidmaster Endure. Mój gamertag to xGARGULECx  jeśli jesteś chętny to daj mi znać, powinienem być praktycznie codziennie (prócz czwartków) od 9-17. Nie musisz posiadać headseta, ważne żebyś wiedział co robić. 

Edytowane przez MALGANIS
Opublikowano

Rogue Warrior - Potrzebne są 2 osoby do osiągnięć za rankingowe mecze.

Sonic & SEGA Racing - Znajdzie się 1 osoba chętna na osiągnięcia online?

GT promilek

Opublikowano

Poszukuję 3 ludzi do achievementów ODST, mianowicie do Vidmaster Endure, a także do rankingowych achievementów w FEAR 2.

Mój gamertag to xGARGULECx , jeśli jesteś chętny to wyślij mi wiadomość na konsolę, powinienem być praktycznie codziennie (prócz czwartków) od 9-17. Nie musisz posiadać headseta, ważne żebyś wiedział co robić. 

Opublikowano

szukam chętnych na multi w Worms 2. w miarę szybko da radę zrobić wszystkie mecze. gram zazwyczaj popołudniem oraz w nocy (00.00 - 02.00). jakby co to kontakt przez xbl lub pw.

Opublikowano

Niestety moja ustawka w Virtua Tennis 2009 rozpadła się w połowie, więc pytanie:

Znajdzie się jeden chętny na 150 meczów rankingowych i 75 Tour Eventów?

Opublikowano
Jestem chętny na Destruction 2.0, jak i na na 5 kos zrobionych friendsom.

Ja rowniez sie na to piszę i moze dodatkowo na kilka upierdliwych szpilek (np. zabicie w jednej rundzie 4 wrogow pojazdem pływającym)

Gość MasterShake
Opublikowano

chce ktos nabic achievementy w borderlands? Wygranie areny, 15 misji i zabicie bossa.

Opublikowano

cracdown ubicie wszystkich boso w co-opie :thumbsup:

zaliczenie wszystkich fioletowych obreczy :)

+ acziwy z platnego dlc

mam dodatek 2 osoba miec go nie musi zeby zrobic acziwy :ninja: wystarczy ze pobrala te dodatkowe darmowe aktualki :potter:

Opublikowano (edytowane)

Witam. Szukam kogoś do zrobienia achivementów w Halo 3, Modern Warfare 2 ( misje specjalne) i Fable 2. Jesli ktos jest chętny to kontakt na gg 4345545 lub XBL : Carloos123

Edytowane przez Carloos123
Opublikowano

Szukam chętnych do BC2 do 2 aczików z multi a mianowicie :

Zabiciu 5 graczy z listy przyjaciół

oraz

zabicie 20 graczy po przez zawalenie budynku .

Można by było zrobic na to ustawkę .Nie wiem czy owe acziki trzeba zrobić w meczu rankingowym ,czy można w prywatnym ?