Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Właśnie dlatego przydałaby się większa liczba osób. W ataku można by się całą grupą gdzieś przykampić tak żeby ciągle respić się w tym samym miejscu. Jednak myślę że najtrudniej jest doczłapać się do tej sterowanej rakiety, później to już przykampić się i mieć nadzieję że przy namierzaniu celu dla nalotu nikt cię nie ustrzeli.

Never mind, nie mogę więcej grać w tą grę bo połamie płytę.

Edytowane przez ksztyrix
Opublikowano

Panowie do tego achiva naprawdę nie potrzeba się ustawiać, na samym początku sam myślałem że będzie z tym duży problem, jednak wybór odpowiedniego trybu praktycznie go rozwiązał. Trzeba grać w misje bojowe na mapie, nie pamiętam nazwy ale nie jest to ani ta zimowa, ani lotnisko, grac jako atakujący klasą snajpera ze zmodyfikowaną lunetą (ma lepszy zoom i jakoś tak lepiej widać) niestety trzeba trochę przykampić i poznać trochę mapę żeby mieć swoje miejscówki, zdejmujemy gości z dystansu i jeżeli już osiągniemy jakiś streak i nie mamy pewności że zdejmiemy nim odpowiednią ilość przeciwników odpalamy "moc" defensywną za którą mamy już zagwarantowane pkt, i znów paru zlikwidować i tak powoli do przodu, gwarantuję że już przy 3 albo 4 punkcie kontrolnym będziecie mogli posłać Tomahawk'a.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

UWAGA:

Dzień: Czwartek

Godzina: 13-17

Gra: Red Dead Redemption

Co: Poker, Kosci i Zombiaki, ew. co zapragniesz.

Wymagana liczba graczy: 9

Obecna liczba graczy: 2

Zainteresowanych proszę o wpisywanie się w temacie...

Opublikowano (edytowane)

Jeśli ktoś chce porobić achievementy w CoD:WaW , MW2 , Halo : Reach to zapraszam, wysyłajcie wiadomości na XBL

Edytowane przez yAr3K
Opublikowano

Potrzebuję jednej osoby do nabicia 50 rangi w F1 2010. Pasuje mi gra w godzinach od 7:00 do 13:00 i od 18:00 do rana. Zależy mi na czasie, więc chce ją zdobyć jak najszybciej. Znam łatwy sposób na szybkie zdobycie tego osiągnięcia. Zainteresowani niech piszą PW.