Opublikowano 12 marca 201114 l Dopisuje do assassina gt: sharikz gt: Skwara PL GT: Dark Star Shin gt: ces4rz gt: Rabiolek gt: GravityPL gt: Irulana Edytowane 12 marca 201114 l przez skwara
Opublikowano 3 kwietnia 201114 l Szukam osób do robienia spec ops w mw2 i do aczików z Halo:Reach. Pisać na Gamertag:PatrykGamer
Opublikowano 8 kwietnia 201113 l Szukam chetnych do FEAR'a jest nas 2 ale zawsze to lepiej jak jest wiecej. Pisac na Liva lub gg.
Opublikowano 19 kwietnia 201113 l Ktoś chętny na Zombiaki z podstawki CoD:Black OPS ? pisać na XBL lub PW.
Opublikowano 22 kwietnia 201113 l Przydałby mi się ktoś do pomocy w robieniu achievementów netowych w Brutal Legend. Chodzi o 50 wygranych meczy, jak i pierdoły w stylu "zabij tylu a tylu gości w taki a taki sposób jednym strzałem" (strasznie upierdliwe). Ktoś jeszcze ma tę wspaniałą gierę ?
Opublikowano 23 kwietnia 201113 l Szukam ludzi do: COD V zombie Super Street Fighter 4 MK vs DC NFS Hot Pursuit
Opublikowano 23 kwietnia 201113 l Szukam chętnych na: GH Metallica GH World Tour Band Hero Test Drive Unlimited 2 RDR Undead Nightmare CoD Black Ops
Opublikowano 24 kwietnia 201113 l Poszukuję jednego chętnego do ustawki w Tony Hawk's Proving Ground. Mamy już 3 osoby i brakuje tylko jednej. Dzień ustawki to jutro o 21:00.
Opublikowano 4 maja 201113 l Poszukuje osob do zrobienia dwoch achievementow co-op'owych w Crackdown 2: Squad City Glider 4 Agents, Wingsuit-glide through the airspace of all islands in city within 30 secs of leader. Party Bus Four Agents; one driver and three gunners, on a Battle Bus. Must jump through a Vehicle Stunt Ring. Moge pomoc w zdobyciu innych. Jakby co wysylac wiadomosc na XBL lub GG. Gamertag: II Ins II
Opublikowano 5 maja 201113 l Mój brat katuje drugie Gears'y. Pogadam z nim i ustawię Cię na dowolnie wybrany termin.Od teraz na PW.
Opublikowano 28 maja 201113 l Szukam do SC: Conviction Zapraszać do znajomych Edytowane 28 maja 201113 l przez Szabla8
Opublikowano 27 czerwca 201113 l ktoś chętny na onlinowe w army of two 40 days? gt taki jak nic jakby ktoś nie wiedział
Opublikowano 27 czerwca 201113 l Szukam ludzi którzy chcieliby trzasnąć calaka w CoD3 , generalnie chodzi o wzajemną pomoc w zdobyciu aczików z multi
Opublikowano 12 sierpnia 201113 l Poszukuję chętnych na Pracownika Miesiąca Abstergo (Abstergo Employee of the Month), chodzi o nabicie Potrójnej Ucieczki, Nietykalnego i Olbrzymiej Różnorodności. Pisać do mnie na maila: andro64@interia.pl , ponieważ mam do niego łatwiejszy dostęp (komórka) niż do Forum PSX. Pozdrawiam