Skocz do zawartości

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 88 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano

Dopisuje do assassina

gt: sharikz

gt: Skwara PL

GT: Dark Star Shin

gt: ces4rz

gt: Rabiolek

gt: GravityPL

gt: Irulana

Edytowane przez skwara

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam chetnych do wbicia rang S i SS w Dead or Alive 4.

Opublikowano

Przydałby mi się ktoś do pomocy w robieniu achievementów netowych w Brutal Legend. Chodzi o 50 wygranych meczy, jak i pierdoły w stylu "zabij tylu a tylu gości w taki a taki sposób jednym strzałem" (strasznie upierdliwe). Ktoś jeszcze ma tę wspaniałą gierę :)?

Opublikowano

Szukam ludzi do:

COD V zombie

Super Street Fighter 4

MK vs DC

NFS Hot Pursuit

Opublikowano

Szukam chętnych na:

GH Metallica

GH World Tour

Band Hero

Test Drive Unlimited 2

RDR Undead Nightmare

CoD Black Ops

Opublikowano

Poszukuję jednego chętnego do ustawki w Tony Hawk's Proving Ground. Mamy już 3 osoby i brakuje tylko jednej. Dzień ustawki to jutro o 21:00.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuje osob do zrobienia dwoch achievementow co-op'owych w Crackdown 2:

Squad City Glider

4 Agents, Wingsuit-glide through the airspace of all islands in city within 30 secs of leader.

Party Bus

Four Agents; one driver and three gunners, on a Battle Bus. Must jump through a Vehicle Stunt Ring.

Moge pomoc w zdobyciu innych. Jakby co wysylac wiadomosc na XBL lub GG.

Gamertag:

II Ins II

Opublikowano

Mój brat katuje drugie Gears'y. Pogadam z nim i ustawię Cię na dowolnie wybrany termin.Od teraz na PW.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam do SC: Conviction

Zapraszać do znajomych :)

Edytowane przez Szabla8

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ktoś chętny na onlinowe w army of two 40 days? gt taki jak nic jakby ktoś nie wiedział :thumbsup:

Opublikowano

Szukam ludzi którzy chcieliby trzasnąć calaka w CoD3 , generalnie chodzi o wzajemną pomoc w zdobyciu aczików z multi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poszukuję chętnych na Pracownika Miesiąca Abstergo (Abstergo Employee of the Month), chodzi o nabicie Potrójnej Ucieczki, Nietykalnego i Olbrzymiej Różnorodności.

Pisać do mnie na maila: andro64@interia.pl , ponieważ mam do niego łatwiejszy dostęp (komórka) niż do Forum PSX.

Pozdrawiam