Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 479 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Prologue poszedł w odstawkę, Burnout też, w czytniku na długo zagościło GTA IV.

Opublikowano

GTA IV, GT5, CoD4 on-line no i muszę się przemóc do skończenia R6:Vegas, ale żal ją wrzucać do konsoli gdy wiem, że czeka na mnie Niko Bellic :D

Opublikowano

narazie metal gear online - naprawde wciąga szczególnie kiedy jest sie snakem :rolleyes: , burnout świetny online - hehe wyraz twarzy kolesi którym robie takedown czasami mnie rozwala a wkrótce tak jak wszyscy GTA IV które prędko z czytnika nie wyjdzie :]

Opublikowano

GTA 4, Euro 2008, GT5 Prolouge i Call of Duty online. W koncu jest naprawde w co grac na naszego chlebaka. Aż nie wiadomo co wrzucic do czytnika.

Opublikowano

Jak na razie GT5: Prologue i CoD4 online. Wkrotce GTA IV jak 99% moich friendsow z listy (wchodze wczoraj i 10 osob online z czego 9 gra w gta xD, pieknie to wygladalo)

Edytowane przez mczaper

Opublikowano

Rezanko w Unreala 3 i czuje moc :D

Opublikowano

GTA IV jak każdemu facetowi po 30 żal czasu na coś innego, oprócz seksu.

Opublikowano

no tez jestem wkurzony. kogo bym na freind liscie nie zobaczyl ciupie w gta a ja nadrabiam zaleglosci w postaci Uncharted

Opublikowano

Spokojnie chlopaki przyjdzie czas i na nas... GTA nie ucieknie :] Chociaz fakt ze po wideo recenzji IGNu mam na ten tytul nieziemska chrapke :P

Opublikowano

gta nie ucieknie, ale wolne tak :/

wiecej nie skladam preorderow w sklepach internetowych, wole sie pofatygowac :/

Opublikowano

cały czas męcze Obliviona, zakup GTA4 musialem przelozyc na przyszly miesiac :nosze:

troche szkoda tych wolnych dni majowych, ale pocieszajace jest to, ze gdy wszyscy skoncza juz singla w gta4 my bedziemy miec wszystko jeszcze przed soba ;) czasem zazdroszcze tym ktorzy pozno kupuja dobre gry i przechodza wszystko pierwszy raz, teraz sam bede w takiej sytuacji ;)

Opublikowano

Czekam, aż dojdzie do mnie Oblivion GOTY z Allegro, a tak to trochę w GRAW2 gram (ale przede wszystkim w GTA IV na X360).

Edytowane przez Robert542

Opublikowano

Army of Two - wypasior !!!

RS Vegas 2 - jak wyżej :)