Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Prologue poszedł w odstawkę, Burnout też, w czytniku na długo zagościło GTA IV.
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l GTA IV, GT5, CoD4 on-line no i muszę się przemóc do skończenia R6:Vegas, ale żal ją wrzucać do konsoli gdy wiem, że czeka na mnie Niko Bellic
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l narazie metal gear online - naprawde wciąga szczególnie kiedy jest sie snakem , burnout świetny online - hehe wyraz twarzy kolesi którym robie takedown czasami mnie rozwala a wkrótce tak jak wszyscy GTA IV które prędko z czytnika nie wyjdzie :]
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l GTA 4, Euro 2008, GT5 Prolouge i Call of Duty online. W koncu jest naprawde w co grac na naszego chlebaka. Aż nie wiadomo co wrzucic do czytnika.
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l Jak na razie GT5: Prologue i CoD4 online. Wkrotce GTA IV jak 99% moich friendsow z listy (wchodze wczoraj i 10 osob online z czego 9 gra w gta xD, pieknie to wygladalo) Edytowane 30 kwietnia 200816 l przez mczaper
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l GTA IV jak każdemu facetowi po 30 żal czasu na coś innego, oprócz seksu.
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l no tez jestem wkurzony. kogo bym na freind liscie nie zobaczyl ciupie w gta a ja nadrabiam zaleglosci w postaci Uncharted
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l Spokojnie chlopaki przyjdzie czas i na nas... GTA nie ucieknie :] Chociaz fakt ze po wideo recenzji IGNu mam na ten tytul nieziemska chrapke
Opublikowano 2 maja 200816 l gta nie ucieknie, ale wolne tak wiecej nie skladam preorderow w sklepach internetowych, wole sie pofatygowac
Opublikowano 4 maja 200816 l cały czas męcze Obliviona, zakup GTA4 musialem przelozyc na przyszly miesiac :nosze: troche szkoda tych wolnych dni majowych, ale pocieszajace jest to, ze gdy wszyscy skoncza juz singla w gta4 my bedziemy miec wszystko jeszcze przed soba czasem zazdroszcze tym ktorzy pozno kupuja dobre gry i przechodza wszystko pierwszy raz, teraz sam bede w takiej sytuacji
Opublikowano 4 maja 200816 l Czekam, aż dojdzie do mnie Oblivion GOTY z Allegro, a tak to trochę w GRAW2 gram (ale przede wszystkim w GTA IV na X360). Edytowane 4 maja 200816 l przez Robert542