Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

COD 4 (multi) na zmiane z GTA IV (narazie jeszcze mecze singla) :lol:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

11h juz pykam w MGS4, bez przerwy!! ufff... 3 AKT i zawieszka

Opublikowano

Oczywiście MGS4 od wczoraj i GT5P. =D

Opublikowano

Battlefield BC demo - online .NON STOP .

Opublikowano

Motorstorm i Resistance, a cały czas czekam na Metal Gear Solid 4 - zamówiłem przedpremierowe zamówienie, a najwidoczniej poczta nawala na całej linii <_< ... Teraz żałuję, że się nie wstrzymałem, bo spokojnie kupiłbym sobie w sklepie w podobnej cenie...

Opublikowano

DMC 4

GTA IV - powoli kończę na 100% (zostaly mi tylko golebie) i gram online.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix , tylko szkoda, że nie mogę nikogo złapać na online :P

Poza tym czekam na GTA 4 i chyba coś jeszcze ściągnę z PSN, co by nudno nie było :P

Opublikowano
Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix , tylko szkoda, że nie mogę nikogo złapać na online :P

no to mamy podobny problem

zaprosze Cie do znajomych za pare dni to moze uda nam sie go rozwiazac

uprzedzam tylko, ze ja gram na normalu i jak juz udawalo mi sie na kogos natrafic online to zwykle byl to jakis swir co mnie w pare sekund rozwalal

Opublikowano

no to mamy podobny problem

zaprosze Cie do znajomych za pare dni to moze uda nam sie go rozwiazac

uprzedzam tylko, ze ja gram na normalu i jak juz udawalo mi sie na kogos natrafic online to zwykle byl to jakis swir co mnie w pare sekund rozwalal

Ja też się dorzucam. Tyle, że bardziej jestem świrem, który na singlu nie ma godnych przeciwników xD.

Opublikowano

GTA 4 plus PixelJunk Monsters Encore, a no i bym o mało co zapomniał Warhawk z dodatkami :)

Opublikowano

Battlefield Bad Company pełna wersja online, singla nawet nie odpaliłem ;)

Opublikowano

Jedni grają w GTA IV inni w MGS4 ,a ja tam wole moje kochane NGS :wub: Od dwóch miechów napiepszam ile wlezie i miałem tylko małą przerwe na GTA IV ( prze'hype'owana gra na maxa).Przeszedłem już 8 razy ,a końca nie widac. Ta gra jest jak odkurzacz , jak CIę zassie to już nie wypuści :-]

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

aktualnie powrocila w laski gta 4 , a takze zakurzony nfs prostreet , no i ciagle doboijam ostatnie goldy w motorstormie.