Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 480,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Będę oryginalny: MGS 4 :)

Konsola ma dopiero 2 tygodnie to i 1 gra na razie, ale planuje w tym tygodniu Uncharted sobie sprawić:)

Opublikowano

Ninja Gaiden Sigma

Opublikowano

MGS 4 i Folklore

Edytowane przez a_di1

Opublikowano

MG Online, a od jutro posiedzę trochę przy SS HD, trzeba sprawdzić jak działają Trofea ;)

Opublikowano

Folklore, jak na początek 9/10, zobaczymy jak dalej. No i lada dzień Bad Company Gold Edition z HK :)

Opublikowano

Ja cały czas pocinam w GTA IV i jest fajnie. Dzisiaj dostałem LEGO INDIANA JONES, która spodobała mi się, ponieważ bardzo nawiązuje do wszystkich filmów o tym samym tytule.

Opublikowano

Motorstorm online - ta gra rządzi i dzieli. Mam ją od września zeszłego roku jak kupiłem Strater Packa i dalej sprawia mi radochę :D Czekam niecierpliwie na Motorstorm: Pacific Rift

Opublikowano

Ja natomiast gram w przepiękne Uncharted ta gra jest fantastyczna, tą gre trzeba skonczyć na 100%

Opublikowano

Ciężko powiedzieć w co gram konkretnie .Dopiero co nie dawno zakupiłem konosle.

Ale Ninja Gaiden sigma i MGS4 po prostu zabija klimatem .Oby więcej takich gier.

Opublikowano

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Motorstorm

Opublikowano

MGS4 po raz drugi.

Opublikowano

The Elder Scrolls IV: Oblivion; Game of the Year.