Opublikowano 30 czerwca 200816 l Będę oryginalny: MGS 4 Konsola ma dopiero 2 tygodnie to i 1 gra na razie, ale planuje w tym tygodniu Uncharted sobie sprawić
Opublikowano 1 lipca 200816 l MG Online, a od jutro posiedzę trochę przy SS HD, trzeba sprawdzić jak działają Trofea
Opublikowano 1 lipca 200816 l Folklore, jak na początek 9/10, zobaczymy jak dalej. No i lada dzień Bad Company Gold Edition z HK
Opublikowano 1 lipca 200816 l Ja cały czas pocinam w GTA IV i jest fajnie. Dzisiaj dostałem LEGO INDIANA JONES, która spodobała mi się, ponieważ bardzo nawiązuje do wszystkich filmów o tym samym tytule.
Opublikowano 3 lipca 200816 l Motorstorm online - ta gra rządzi i dzieli. Mam ją od września zeszłego roku jak kupiłem Strater Packa i dalej sprawia mi radochę Czekam niecierpliwie na Motorstorm: Pacific Rift
Opublikowano 3 lipca 200816 l Ja natomiast gram w przepiękne Uncharted ta gra jest fantastyczna, tą gre trzeba skonczyć na 100%
Opublikowano 3 lipca 200816 l Ciężko powiedzieć w co gram konkretnie .Dopiero co nie dawno zakupiłem konosle. Ale Ninja Gaiden sigma i MGS4 po prostu zabija klimatem .Oby więcej takich gier.
Opublikowano 23 lipca 200816 l Ja od wczoraj poginam w Conana Naprawde nie jest zły, zwłaszcza za pieniądze jakie kosztuje
Opublikowano 23 lipca 200816 l The Elder Scrolls IV: Oblivion GOTY Edytowane 23 lipca 200816 l przez N-Stolec