Opublikowano 12 września 200816 l F1, F1 i jeszcze raz F1. Mam fisia na punkcie F1 i jak wpadła mi w ręce gra to dlugo nie wyjdzie z czytnika Na półce Uncharted i Ratchet . PS. Ktoś chętny na online w F1?
Opublikowano 15 września 200816 l W Resistance online, MGS4, no i w Resistance online:) Zapraszam chętnych do gry.
Opublikowano 20 września 200816 l wszystkie gry które aktualnie posiadam na chacie ukończyłem-jakoś nie chce mi się brać za ich masterowanie.A Pain i Eden są dla mnie za hardcorowe zarówno by je skończyć,a co dopiero by zdobywać trofea. Tak więc ostatnio pykam sobie w Fight Night 3-na prawdę kapitalny fighter ,polecam
Opublikowano 20 września 200816 l caly czas (od prawie 2 miesiecy) BF BC, ta gra wymiata Lagi to mit, mam neostrade 512 i lagow zadnych nie mam Nic tylko czekac na patch z nowymi mapkami i trofeami Ciekawe kiedy wprowadza system klanowy, wtedy ta nabierze nowej glebi Edytowane 20 września 200816 l przez Yabollek007
Opublikowano 20 września 200816 l caly czas (od prawie 2 miesiecy) BF BC, ta gra wymiata Lagi to mit, mam neostrade 512 i lagow zadnych nie mam Nic tylko czekac na patch z nowymi mapkami i trofeami Ciekawe kiedy wprowadza system klanowy, wtedy ta nabierze nowej glebi To tak , jak ja nawet trochę razem popykaliśmy . Teraz jednak wróciłem do COD 4 -odrobinę FUN-niejsza .
Opublikowano 20 września 200816 l Disgaea 3/Soul Calibur 4/Bionic Commando (wymiata) Za 5 dni dojdzie Wipeout HD, no i jak dobrze pójdzie to po 21 października Eternal Sonata..... Niestety za dużo dobrych gier teraz wyjdzie na ps3, które mnie interesują....Armored Core For Answer, Valkyria Chronicles, Silent Hill, Resistance >.> brak czasu i kasy, żeby zaliczyć wszystkie ;p coż nadrobię straty na używkach później...
Opublikowano 21 września 200816 l caly czas (od prawie 2 miesiecy) BF BC, ta gra wymiata Lagi to mit, mam neostrade 512 i lagow zadnych nie mam Nic tylko czekac na patch z nowymi mapkami i trofeami Ciekawe kiedy wprowadza system klanowy, wtedy ta nabierze nowej glebi Wpis. Gram od 2 dni i ta gra rządzi maxymalnie. W CoD4 brakowało mi pojazdów i większego rozmachu, BF dał mi to wszystko. Mam nadzieje, że się jakoś spikniemy na wspólne granie .
Opublikowano 24 września 200816 l Bez zmian T DR w wolnej chwili a przed spaniem R&C: Q4B ^_^ Pojutrze konczy sie grawitacja wraz z WHD 8)
Opublikowano 24 września 200816 l Po sieci SC 4 i Battlefield: BC. Od piątku przez jakiś 2 tyg nie będzie dostępu do neta więc Obek, MGS 4 i pobawię się może cosik w GTA.
Opublikowano 26 września 200816 l okres suszy jescze chwile potrwa,zaliczylem juz GH3,gralem w Spore i caly czas mgo
Opublikowano 30 września 200816 l Cod 4 na troche poszedł w odstawke (a w sumie go długo nie mam ;p) na rzecz Ratcheta, Wipeouta i troche stardusta. Ale nie mam za dużo czasu żeby przysiąść tyle ile bym chciał więc męcze ratcheta najpierw z przerwami dla wipeouta stardust okazjonalnie jak narazie ale jest kozak taki offtop, co to jest ten solo pack czy cos takiego do pobrania ? (i czy jak pobralem z us store to cyz moge z polskiego to pobrac)